- querzion - the way of nevyn

Direktlänk till inlägg 26 februari 2016

Det blev för långt.

Av Slisk Lindqvist - 26 februari 2016 23:01

 
Vi har katigoriserats för att människan gillar att lägga saker i fack. Därifrån har ju det som byggts upp idag härstammat ifrån. Vegetarianer och veganer etc. känns ibland för mig som att de tror att vi började äta kött igår. Människan har lyckats behövt förändra sina matvanor efter platserna de hamnat på och vi har stannat upp där. Nu har vi ju en massa roliga saker som flygplan, tåg och båtar som kan frakta alla grönsaker och frukter från andra delar av världen. Så länge jag inte ser ett växthus i allas hem så ser jag inte att alla kommer att konverteras till icke ALLÄTARE, även om det är så att vi mest liknar fruktätare i munnen.
 
Människan har fått ta de förnödenheter som de kunnat under tusentals år och valt att leva på dem, hade inte människan redan för hundra tusentals år sedan ätit kött så hade vi väl fortfarande haft håriga elefanter(mammutar) springandes runt om i världen. Eller nej, antagligen inte för att människan gillar att mörda allt de ser som ser intressant ut så.
 
Anledningen till att alla klagar på att folk äter kött nu är för att vi är i en tidsålder av bekvämlighet. Hade det varit så att vi inte hade varit i denna tidsålder så hade antagligen ingen rynkat näsan åt att folk var tvungen att mitt i vintern gå ut med pil och båge eller annat tilltyg för att hitta maten. Visst det är jävligt förargerlgt att det ska behöva vara så här för djuren, min mening är, döda av alla människor även de som inte äter kött för annars kommer köttätarna tillbaka. Att folk konsumerar kött i sig är inte fel överhuvudtaget, det är att folk är så jäkla lata som gör det fel. Människan är så vana att få allt serverat framför sig att de glömt bort basic överlevnads konst, men vem fan vill spendara halva sitt liv för att odla mat som de inte ens vet kommer att hålla framöver? 
 
Nu går jag till att bli motsägelsefull för jag är trött på mig själv också. Jag är förbannat trött på tanddiskussionen och DNA känner jag inte hör inne i diskussionen alls, då vi bitvis grönsaker, eller rättare sagt, allt är samma "material" vi har bara olika massa och en higgspartikel som säger vad vi väger. Jag kan lika gärna vara stor som planeten det är bara så att min partikel lyckas lura alla människors ögon.
 
Istället för att ge alla köttätare kritiken så kanske man ska kritisera upplärandet av befolkningen och kanske börja kritisera företagen som bara vill tjäna pengar, i slutändan så vill alla ha mat och det är för få som egentligen bryr sig om djuren, om man börjar med att lära ut individers värden i skolan och förbättra människors empati och samhörighet så skulle inte företagen ha lika stor hållhake på mig som inte har råd att köpa ris och grönsaker, jag vänder mig till kött för att det inte är värt ett skit, det är billigt som fasen och jag blir mätt. Plain and simple. I'm lazy.
 
Jag vill bli mätt på så lite som möjligt, jag här en tro på att vetenskapen kommer att ordna det här med tiden, de är på god väg nu, de skapar kött från partiklar och substanser, lyckas de så kommer inte några djur behöva lida mer, men jag är så där tråkigt realist att jag måste dra upp tankarna om den där fina tron om att människor är dumma i huvudet och helt plötsilgt ger det en själ och det är fel att äta det för att det inte är bra för en etc. bättre det än att döda en massa djur för att mätta konsumenterna.
 
Djur är det ju självklart att de lever och de känner när du slår dem, för att de uppvisar en reaktion utifrån hur du behandlar dem. Hur är det då med allt annat? Gräset när vi går på det? När du bryter av en kvist, när du biter i ett äpple, när du drar upp en morot. Alla ärr som vi skapar. Nu när vi har vetenskapliga bevis på att allt runt oss är byggt av samma beståndsdelar. Ska man fortfarande sätta sig och tycka att något som naturen inte har emot att vi stjäl även deras liv? Vi, människan är parasiter, det finns inget äckligare än vi, vi är värre än virusen som vi försöker att bli av med. Vi lever på en levande organism och vi skiter högaktningsfullt i att tacka den när vi gör den illa.
 
Dessutom så verkar befolkningen hamnat i någon sort psykos där de bara tänker på sex, droger, glädje och supande. Allmänbildningen är försummad och folk är som fågelholkar när det kommer till intelligens.
 
Jag försöker att vara lugn, sansad, trevlig och neutral, men jag ser mig själv som något som en extremist utan vapen och religion. Jag bara hatar alla människor som inte kan visa respekt till det runtom och det inkluderar mig själv.Jag känner mig värdelös, för att jag inte klarar utav att skapa en förändring hos mig själv som jag kan avspgla på andra.


 
Människan har inte sitt ursprung på denna planet! Bananer kan simma och fotogen är drickbart om du filtrerar ölen först. Peace, out.
 
   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 18:11

The bird is the word.    I have partly or all to often sat down to think of the implications that our minds put other in every day. A couple of words from me could be interpeted by one, as one thing, a second, a second thing, a third by their ...

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 15:46

Missförståndet som skapar Rädsla.   Alla är väl religiösa / troende på ett eller annat sätt, de som inte tror på sig själva vänder sig till en förklaring genom vetenskap, insikt, vänner eller religion, de som inte förstår sig på vetenskap vänd...

Av Slisk Lindqvist - Söndag 24 mars 19:47

  I AM Who am I? Really? I haven't really figured out that part yet, I only know that I mirror other peoples inner wisdom and give it back to those in need, trying to cure the blind, but I have no Idea if I AM the right person for the situational...

Av Slisk Lindqvist - Tisdag 29 jan 10:49

MINA BESVÄR? Suttit och läst om en massa olika delar utav schizoaffektering, bipolaritet, affektering, schizofreni, psykos och annat, då jag kan.... ha haft förstärkta känslor.. ett 'litet' tag nu, eller har, fick en mindre 'hypomani' nu på morg...

Av Slisk Lindqvist - 5 november 2018 16:45

  VAD ÄR DU EGENTLIGEN FÖR EN INDIVID?   Det allra viktigaste och värdefullaste vi har att ge andra; är? Det är också ett utav de största och enda brotten som folk egentligen begår. Det finns inga andra brott. Allt annat är en illusion. Vi s...

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se