- querzion - the way of nevyn

Direktlänk till inlägg 12 juli 2016

Lite historia för den som är intresserad, vill du veta mer kommentera.

Av Slisk Lindqvist - 12 juli 2016 13:56

 
Swedish First | Then English | Scroll down!

Hej, jag tänkte berätta lite för er.

Jag tror att jorden är rund, men elctromagnetism blir mer universellt om jorden är platt, om det är så att det är det stora kommunikationsnätet. Skitsamma. Jag ställde så mycket frågor, hela mitt liv, jag stod på mig och ifrågasatte allt, sen gick jag ur min depression och det man ser är till för att skrämma en, när man är i total balans så ser man en massa saker, kliver man in i ljuset så finns det inget att vara rädd för. Kan du förklara varför insekter gillar att flyga runt mig? när jag är glad. Alla möjliga insekter landar på mig och kryper på mig, Varför är naturister så glada jämnt? För att de är höga? ne, för det kan man inte vara dygnet runt, naturister är glada jämnt för att det electromagnetiska fältet är i harmoni. All vetenskap nu försöker bevisa att gud existerar, alla kommer att börja förstå det med tiden. Det finns inget att vara rädd för. Alls. Degraderingen av befolkningens moral sprider sig via känslor, vågor, vibrationer, bilder, ljud, manifestationer. Många hänger inte med men gud är solen, det har alltid varit solen. ljus, vibrationer, ljud och bild och färger är vibrationer, vibrationer bygger ihop livet, vibrationer är energi, vi är energi. Vill du att jag ska bryta ner det mer?
 
Tid och rum existerar inte, bara några cyklar, 3576 år 13,000 år 56 000 år och 175 000 år de går om och om igen.
 
Den första, är Nibiru, Planet X, Planet 9, Sila, NASA har erkänt att det finns en dvärgstjärna som är i vårat system,
 
Den andra är polskiftet, alla elecromagnetiska fält byter pol, det är inte farligt, men om Negativitet var den största känslan så är det även den som kommer att förstöra jorden. Om WW3 inte startar så kan det inte bli en omstart, Putin vet det här och han kämpar för att det inte ska bli krig, medan 13 familjer som du kan läsa upp dig om som funnits i många tusen år, men man kan koppla ihop familjerna till de 13 rikaste familjerna och tillbaka till de 12 tempelriddarna /13. De startade 13 frimurar föreningar, de jobbar ihop med vatikanen, profetior har sagt att Obama är den sista presidenten, han är muslim(saturnist) inte kristen(soldyrkare). Det är därför alla kristna under de senaste 8 åren har blivit hånade, i Usa. och sedan har det spridit sig världen över,
kyrkan har inte funnits så länge, typ bara sedan 900 tal eller något, den skapades för att styra massorna. När det gäller Frimurare och deras konstiga ritualer, de är Lucifer dyrkare, nivå 25 och uppåt de allra sista nivåerna är hur man förlänger livet etc. Mellan nivå 1-22 är kristendom och troende etc, mellan 22-25 så börjar man få reda på mer information.
 
Varför kommer jorden gå under när jesuiterna får tillbaka sitt land?
 
Huvudsakligen så har du bara två religioner i världen, Den jesuiterna har och har lurat massorna till Nibiru, Du kan läsa om det hur mycket som hellst. Det är mörker, varför är jesuiterna så intresserade av världens guld? Varje 3576 år så kommer den planeten förbi, varelserna på den planeten behöver skydd från sin dvärgstjärna, så guldet används för att bygga upp skölden, som i typ highlander filmen som alla hatar. Vi har fått småsanningar i allt de senaste 70 åren utan att ens förstå det. Det här med poler, Negativa människor, ser på tv, tror på allt som är på nyheterna och är låsta i att inte ens vilja lyssna på det som är runt omkring, de ställer inga frågor och hånar andra människor.
 
Vill du veta hur du förlänger livet? Sluta tänk, då använder du inte hjärnan, använder du inte hjärnan så kan den inte dö. Meditation, lugnet och förmågan att hitta balans och tystnad och sluta tänka. Det fanns en man i kina som blev 256 år gammal, hans svar till långt liv, gojibär te och meditation, han överlevde 11 generationer och 23 av sina 24 giftermål. Varför tror du att kineserna har så mycket guld? och tar död på alla fridfulla och mediterande människor.
 
Jag skrattade åt bibeln, till dess att jag erkände vibrationerna alltså solen som skapare av liv och energi. så började jag förstå att man måste sluta äta vissa saker som inte ger energi från solen, för att om det är dött så kan det inte ge liv, det är simpelt, men om du bara får energi så blir du mer aktiv och blir du mer aktiv så kan du välja att använda aktiviteten till två saker meditera (förlänga livet) Ge information (förkorta livet) solen ger via sina vibrationer förmågan att förstå det elektromagnetiska fältet, det är en översättare för atta som tjänar ljuset och har fötterna på jorden. Jag tror att vi kan leva i harmoni med natur och teknologi men vi måste då förstå att om solen inte kan ta vår rädsla så kommer vi att ligga på ett gränsland där vi kan se saker och ting, majaindianerna såg inte saker, de levde i ljuset de fick den information de behövde och sen blev de energi, det är därför ingen förstår varför de försvann, när det kommer till indianerna så valde de att leva på gränslandet, i harmoni med mörker och ljus, deras gudar var kvarlevor sedan 65 miljoner år tillbaka.
 
Tid är relativt, ju lugnare man själv är ju saktare går din tid, och när du springer så reser du snabbare i dit fysiska liv, koma det är inte att man är död, det är att man är så stilla att ens energi kan resa var den vill, tid och rum existerar inte, när du förstår det så kan du resa i tiden när du tror på solen och mediterar. Då kan du resa snabbare än ljusets hastighet för att din materias densitet är lägre än allt annat. det är ljus. Och alla tror att jag är galen. Vi kommunicerar på så många nivåer så du anar inte. Det är så vackert. Jag är så glad att jag i varje fall kan kommunicera med folk, det kunde inte de tidiga civilisationerna. så man förstod inte.
 
Du har 11 körtlar i kroppen, körtlar chakra.chakra punkter flöde, vener, blod!, aura, manifestation av färg, vibrationer, färg, electromagnetiskt fält, känslor, färg, vibration. Det är så fundamentalt enkelt.
 
C-vitaminer är svinbra, om ditt blodflöde är lugnt. Om det är lugnt så använder man upp c-vitaminerna fortare för att de slår ut kalk, om du rör dig fort så rör sig blodet fort och då kan inte c-vitaminerna göra någon nytta om. Om dina körtlar blir förkalkade så får du olika sjukdomar, som hjärt och kärlsjukdomar, minnesförlust, demens, och alzheimers, minnes delen av hjärnan sitter runt körteln i huvudet, om den blir förkalkad så kan inte syre fraktas dit och folk blir sjuka.
Samtidigt så är den viktig för ögonen, "ögonen är vägen till själen", själen är energi, information, forskarna pratar om att man kan lagra information i blodet men de vet inte hur, vi lagrar information automagiskt i blodet, det går över till nästa generation, alla mina minnen går till mitt barn, etc.
Skräp DNA:t är gamla minnen, från alla tidigare liv. Vi lever i all evighet till dess att vi slutar avla släkt. Den energin kan man leva igenom fram och tillbaka för att uppleva de liven.

Vi har hela tiden blivit matade med information. Assassins Creed. Haha ett spel, nope det finns en massa släkten som slåss emot Tempelriddarna. De släkterna är de som är sannings sökare.
Det är bara en helt annan synonym, man slåss inte, det är ljus mot mörker. Bara en ny översätting.

Nu för att återgå till något som inte är lika långsökt, ADHD existerar inte, börja lev efter solen och sluta sitta vid datorn och telefonen, du är ur balans, fältet störs utav olika saker, ljus stör körteln, du hålls vaken. Ögon, varför ser vi allt i bilder med 100 ms lagg? För att ljuset studsar i ögonen? What? Ne de går in till the Pineal Gland den kodar om ljuset och skickar tillbaka det till ögonen och du får en bild på insidan, hur tror du att minnen lagras?

Hjärtat, känsel, ditt organ som har hand om empati, empati är förmågan att KÄNNA andras känslor inte förstå, sluta använd huvudet. När du väljer att äta rätt och gå ifrån allt som stör hjärtats rytm från att hålla sig lugnt då kommer du kunna KÄNNA andras känslor som att de var dina, då kan ditt fält samarbeta med de andra. Det är hemskt att känna andra men du kan göra det från många mil iväg, jag och en till som jag pratade med igår kände varandras känslor och började gråta, det var så förbannat skönt att känna tillit till en vilt främmande person och bara snacka om allt och ingenting.

Hjärtats frekvens är 432 hz och störs ut av allt som är högre, skapar stress. Ta en sjö, det är vindstilla, det är i harmoni, sedan så blir det regn, det ser vackert ut, både att se och omvandla till matematik. Om du istället börjar kasta stenar, då blir det kaos, och våldsamt. Alla frekvenser runt oss är omkodade till 441/480 hz som stör ut vissa av körtlarna.
 
När du känner vrede fundera på om det är din vrede när du bråkar med någon, för om man väljer att acceptera den vreden så blir den din, och blir den din så blir det kaos och våldsamt.
För vi har fält runt oss som skapas från hjärtat.
Det finns så mycket här i världen, förstå vad vacker historian är matematiker försökte räkna ut en massa olika formler och de vägrade godta slutet, slutet var evighet. Om du tror på solen, släpper alla som gjort dig illa, förlåter dem med hjärtat och tackar solen för att ger så mycket fantastiskt liv, så ska ni se att han skiner över dig. Människan har två röster, din negativa och positiva sida, om du börjar ta det lugnt och lyssnar så hör du dem, din djävul och ängel på axlarna, jin % jang, samvete. Om du varvar ner så hör du dem, och blir du vän med dem så blir du i balans. Blir du i balans så blir du gladare och får en massa konstiga egenskaper, om du slutar äta dött. Egenskaperna är inte magi eller evolution, vi har haft det sedan lång tid tillbaka när vi blev skapade, Via genmanipulation, det här för samman alla konstiga saker som folk har sett eller reagerat på. Tillbaka till harmoni och balans, när du är balanserad så kommer du kunna känna andras känslor, och deras tankar, de aktiva tankarna. De som inte förstår det här hör andras negativa eller positiva tankar helt beroende vilken av sina personas de använder. Jag valde att använda min negativa utåt och ha min positiva i huvudet och sen gav jag den en massa positiva tankar. När jag började acceptera att vi har två sidor så blev de en, de blev vänner, harmoni hör mina tankar om jag väljer att lugna ner mig såpass så att jag kan bearbeta dem, men huvudet blir varmt.Du hör inte bara andras, för att planen av existens är varningar, Helvetet, där man är avstängd, Skärselden, planet mellan paradiset och underjorden. Simpelt, Vi lever om och om igen till dess att vi går tillbaka till ursprungspunkten. och allt startar om igen. 

När du öppnar kundalini så kommer du i kontakt med ADAM & EVA avspeglat som röd och blå blod åder, in och ut, Livets träd = Din ryggrad och inom det nerverna, Hjärnan är Kronan, om du sparar information så förlorar du kontakten med solen, som ger dig all information dessutom så förmultnar hjärnan fortare för att den arbetar så hårt med att hålla kunskapen i minnet, . Vilket är roligast att veta allt eller veta en massa själv och dö och vara i något mellanläge i känslorna? Vibrationer, in genom ögonen, och kan sparas i blodet, så att nästa generation kan uppleva minnena, därför ska vi resa och se omkring, så att vi kan skapa minnen åt nästa generation som de kan uppleva.

Jesuiterna behöver pengar så att de kan köpa allt guld, hur tjänar man pengar? Majaindianerna offrade guld till gud, de använde det men såg inte något värde i det, för den är bara fin, och onyttig, den går att använda till en massa roligt dock.

Nu kommer vi till en av de oturliga historie delarna, Judarna och deras obehagliga resa i världen, de har behandlats fel av allt och alla, för att några få av dem vet sanningen, Saturnus dyrkarna = Satanister, Judar, Muslimer och andra religioner och kommunister och myndigheter och civilisationer som använder sig utav Davids stjärna, boxen pentagramet etc, symbolik är intressant. Om man får de här människorna att förstå vad de egentligen tillber för att de har blivit lurade så tror jag personligen att vi alla kan bli vänner, Hitler menade på att arierna var den riktiga rasen, det var svinigt och fel, men han såg solen och han försökte stoppa "eliten" från att öppna upp för Saturn, Seth, Ra är solen och månen. Seth är hans son och Horus hans barn barn, Jesus är horus. Det är jättekonstigt men tänk inte allt för mycket på historia om den inte finner dig intresserad, Hitler tänkte kanske rätt, men han kände fel, han lät hjärnan styra och inte hjärtat, enda sättet att få ett ordentligt slut på allt hat är att börja älska varandra, förlåta varandra och förstå att vi har blivit lurade att fortsätta hata varandra på grunder av en väldigt liten skara folk. Majestic 12 är de 12 stora ätterna, som har styrt världen, vill man den 13:e är Kennedy, som försökte varna folk och förändra, ta bort slaveriet som började för 8000 år sedan på de mörkhyade människorna, varför lever indierna i harmoni med naturen för det mesta och varför har de 200.000 gudar? för att de utomjordingarna ville hjälpa dem att komma i kontakt med naturen igen. Det är Sju utomjordiska raser som det talas om, om och om igen och en av dessa är från nibiru, den röda bevingade planeten. När ditt electromagnetiska fält har en brusten frekvens så kan du inte se dem, men när du börjar få kontroll på den så får du psykos i medicinska ord, och det brukar bli i kombination av att man blir sjukt glad, vilket droger kan ändra, de kan influera, vilket betyder att du kan försättas i en psykos mycket fortare än vad som var tänkt, och många fortsätter att använda droger för att de tror att det ska bli bättre, droger är en brygga för att kunna kommunicera med de här entiteterna, men man ska äta det inte röka och typ bara cannabis och coca plantan, som är ökänd för att öka lungkapaciteten, vad händer med lungorna om du kan ta större andetag? Du kan förse kroppen med mer syre, varför finns ciggaretter? Det finns bara för att förstöra lungorna så att folk ska dö fortare så att sanningen inte kommer ut.

Varför tror du att det börjar bli lagligt med cannabis och olagligt med tobak? För att några börjar märka vad som är sanning, och alla nazister som dyker upp överallt de gör fel, jag har hatat dem och nu vet jag sanningen, nu måste jag få dem att börja förlåta och sluta hata. De står för kärlek och det är viktigt att de kommer tillbaka till de rötterna. Jag har mycket att göra.

Vad är autism spektra? Oförmågan att kontrollera och förstå andras känslor är vad läkarna säger, super empater säger jag, vi blir ofta avstängda och vill inte vara i närheten av folk för att vi känner andras känslor utan att veta det, det blir jobbigt och obehagligt, inte tänkt på att vi är riktigt bra på att bli depprimerade väldigt ofta? Vi kan inte stänga magnetfältet, hjärtsjukdomar är manifesteringar av andras ilska och stress på hjärtat. Det är så mycket mer än det här, det finns inga sjukdomar, vi blev inte skapta för att ha sånt, könssjukdomar, ligger i allas benmärg, det är för att vi inte ska ha orena tankar, när vi har sex med andra utan att det finns känslor så får man det. Hänger ni med? Kroppen känner om det är bara för sex eller om det är hjärtat som styr.
 
Mano depprision, bipolär? Snabb övergång mellan andras känslor inte dina egna, erkänner du dem som dina så blir de de.
 
Ångest? Ditt hjärta är påväg att vakna upp, men datorer och mobilen etc stör dina vibrationer, så att det känns som att det är myror i händer armar, fötter ansikte, man får panik och hjärtryttmen ökar, då ska du lugna dig och andas in genom näsan och ut genom munnen.
 
Diabetes? när man är en plus pol och de man umgås med är minus så känner du av deras känslor, då blir de andra energi slukare, och man måste få i sig energi, räcker med att andas lugnt och ställa sig på gummi så att man inte blir kopplad till jorden.
Du kan känna andras hjärtrytm det är skrämmande när man tror att det är ens egna men man kan inte lugna ner den, ställ dig på gummi, koppla bort dig. 

Negativa tankar? Inte dina, säg till dem att lämna din kropp, med bestämd röst de är inte välkommna att vara på dig, detsamma är det om du känner kalla fläckar, det är energi slukare, de säger du också till att de inte har någon rätt att vara på din kropp. Låter konstigt va? 
 
Förklarar bara allt konstigt i världen.
Varför tror du att det är så hippt med superhjältar? De vill få dig att tro att du har fått superkrafter, när gravitation inte existerar så är det bara electromagnetiska fält och det förklarar varför styrkan är så olika på olika håll, gravitation funkar lika mot allt överallt. Det betyder om du förstår det så kan du levetera, eller få andra att levetera. Hänger ni med? Det finns egentligen ingen begränsning på folk.

2012 så hade vi ett polskifte, alla positiva poler skiftade till negativa och tillbaka, men när man börjar acceptera en massa saker så går det inte hålla oss negativa, vet du vad kul det är att veta vem som är intresserad av en eller inte? För att man känner känslorna och hör deras tankar? Det är awesome.
Det här skiftet händer varje 13k år. Det är kul.
 
Ska vi se, hmm.
 
Demens: Tallkottkörteln börjar blir förkalkad, och det kommer inget syre till minnes delen, som egentligen inte är det, minnet är sparat i blodet,och minnes delen är typ omkodaren som jobbar med projektorn (tallkottkörteln) som visar dig bilder när du blundar.
 
Alzheimers: Fullt Förkalkad Tallkottkörtel. Man lever på de minnen man har samlat på sig, och sen är det att man inte känner igen folk, man börjar bli förblindad.
 
Färgblindhet: Förkalkning av talgkörteln.
 
Blind? sönderbränd/skadad hornhinna/Iris, kan också vara en förkalkning ifrån när barnet ligger i magen.
 
Så hur blir man frisk? C-VITAMIN och LUGN!
Enkelt, det hjälper mot allt, Sluta äta sånt som solen inte skiner på, finns en anledning att det står i bibeln att man inte ska ha blodet kvar i kroppen på köttet när man ska äta det, blodminne är kraftfullt. Skräp DNA?! Ne hela ditt släktträd. ^^ Hur når man det? Djup meditation.
 
Ät inte kött, ät inte rotfrukter, håll dig undan kalkrika produkter och flour, flour är till för att förstöra blodminnet.
Men hur ska det kunna göra det när man inte sväljer det?
MAN HAR DET I MUNNEN, SOM ÄR FULLT AV BLODKÄRL.
Det är vida kännt att det förmultnar skelettet så att man får benskörhet, det är enda anledningen till att de kan få dig att tro att det är nyttigt med kalkrika produkter.
 
Socker håller er borta från det mesta av det, rörsocker är okey, det är över jord. Socker ger hjärnan mer energi, får den att bli överaktiv, blir den överaktiv så förkortas dess livslängd speciellt när man andas fel, för andas du in med näsan och ut genom munnen, läkarna har fått lära sig att du får hjärnhinne inflammation om du andas genom näsan för mycket, du känner själv om hjärnan är varm eller kall, så du märker själv om du behöver andas genom munnen eller inte.
 
Varför tappar folk hår?
För att hjärnan är överaktiv och kyls inte ner.
Varför tappade vi hår så fort? för att vi blev mer aktiva. och sedan lugnade vi ner oss för att utomjordingarna lärde oss om livet, men det är bara vissa "raser" som det här hände med, De blonda etc är barn av Lucifer, jehovas bror, jesus far. Vår ras är dock en väldigt fredlig och harmonisk ras som söker fred och harmoni, men det är inte alla raser som kom till jorden som är trevliga, det är en multidimotionell ras som lever på rädsla. Jag tror att det går att få dem lika fridfulla som alla andra raser, eftersom att de inte syns för ens man får en Psykos/ ett spirituellt uppvaknande/ ens frekvens/vibration höjs, den höjs endast genom lugn, dvs. någon sorts meditations form, men det räcker inte, hittar du inte dig själv så hamnar du i ett mellanläge, du måste nå ljuset, när du får den sanna frekvensen så ser du alla, och då finns inga onda känslor i dig, inga som är dina i varje fall. 
 
 
Vi är för många på jorden, men om man bara skapar liv när härtat säger att det är dags, då blir det inte en massa, det är en fasansfull tid vi har framför oss. Jag har en väldigt gammal blodslinje, en som tydligen är väldigt viktig för massorna, för att jag gråter dagligen för er alla när jag inte når fram, för att ni har slutat förlåta och gråta och känna total glädje.
 
Chi förresten är förmågan att låna energi från det som är runt om och andvända det till fördel för någon annan eller skada. Shi gong, är en form av kontroll, så den borde folk använda. Man måste alltid lära sig den mörka sidan också, shi gong går i slowmotion för dig nu, men när den praktiseras rätt så är det inte i slow motion och när man använder det mot någon så är de andra i slow motion.
 
När man vaknar upp så känner man hur cellerna dör etc. jag känner energin, elektriciteten i hjärnan studsa runt det är så häftigt. Jag måste prata med väldigt mycket folk och jag tackar er för att ni tog er tid att läsa, Namaste.

2012 så startade alla människors val om WW3%Istid%harmoni/Saturnism%slaveri/soldyrkande%evigt liv skulle vara nästa 13000 års cykel om 13000 år så får människan valet igen, just nu lever jag mellan två av de tre. Jag vill öka min frekvens och träffa ljuset. Det är min rätta väg. Vad din är är upp till dig, jag har haft luddiga syner om framtidens krig, men det är inte satt i sten inte än vad jag har förstått det som. I augusti nu så blir spiken slagen.
 
 

ENGLISH: Sorry for the bad translation (google translate).

Hey, I was going to tell you a little.

I believe that the earth is round, but elctromagnetism becomes more universal if the earth is flat, if it is so that it is the large communication network. Never mind. I asked so many questions, all my life, I stood on me and questioned everything, then I went out of my depression and what you see is there to frighten one, while in the total balance, you will see a lot of things, one steps into the light so there's nothing to be afraid of. Can you explain why insects like to fly around me? When I'm happy. All sorts of insects landing on me and crawling on me, why are naturists so happy even? Because they are high? ne, for you can not be around the clock, naturists are happy evenly to the electro magnetic field are in harmony. All science is now trying to prove that God exists, everyone will begin to understand with time. There's nothing to be afraid of. At all. The degradation of people's morals spreads through feelings, waves, vibrations, images, audio, manifestations. Many do not follow but God is the sun, it has always been the sun. light, vibration, sound and images and colors are vibrations, vibrations build up life, vibration is energy, we are energy. Do you want me to break it down more?
 
Time and space do not exist, only a few bikes, 3576 years 13.000 years 56 000 and 175 000 years they go again and again.
 
The first is Nibiru, Planet X, Planet 9, Sila, NASA has recognized that there is a dwarf star that is in our system,
 
The other is the polar shift, all elecromagnetiska field switching pole, it is not dangerous, but if the negativity was the greatest feeling, it is also the one who will destroy the earth. If WW3 does not start, it can not be restarted, Putin knows this and he fights for it not to be a war, while 13 families which you can read up on that existed for many thousands of years, but you can connect families the 13 richest families and back to the 12 Templars / 13. They started 13 Masonic associations, they work together with the Vatican, the prophecy has said that Obama is the last president, he is a Muslim (saturnist) not a Christian (worshipers). That is why all Christians for the past eight years, has been scorned, in the US. and then have it spread around the world,
the church has not been around that long, then just type 900 numbers or anything, it was created to control the masses. As for the Freemasons and their strange rituals, they are Lucifer worshipers, level 25 and above the very last levels is how to prolong life, etc. Between level 1-22 is Christianity and believers, etc., between 22-25, you start to find out more information.
 
Why will the earth go under when the Jesuits get their country back?
 
Mainly, you have only two religions in the world, the Jesuits have and have deceived the masses to Nibiru, You can read about how much Hellstigen. It is dark, why are the Jesuits so interested in the world's gold? Every 3576 years, then the planet by, creatures on the planet needs protection from its dwarf star, so the gold used to build the shield, as in type highlander movie that everyone hates. We have got everything småsanningar in the past 70 years without even understanding it. This with poles, Negative people see on television, think of all that is in the news and are locked in to not even want to listen to what is around, they ask no questions and mock other people.
 
Do you want to know how to extend life? Stop thinking, then you are not using the brain, you do not use the brain, it can not die. Meditation, calm and ability to find balance and silence and stop thinking. There was a man in China who was 256 years old, his response to long life, wolfberry tea and meditation, he survived 11 generations, and 23 of their 24 marriage. Why do you think the Chinese have so much gold? and kills all peaceful and meditative people.
 
I laughed at the Bible, until I admitted vibrations thus the sun as the creator of life and energy. I began to understand that you have to stop eating certain things that do not provide energy from the sun, for it is dead, it can not give life, it is simple, but if you just get energy, you become more active and become more active, you can choose to use the activity to two things meditate (extend life) Give details (shorten life), the sun provides, through its vibrations ability to understand the electromagnetic field, it is a translator for eight serving light and have feet on the ground. I think we can live in harmony with nature and technology but we must understand that if the sun can not take our fear, we will be on a borderland where we can see things, maja Indians did not see things, they lived in the light they got the information they needed and then there was the energy, that's why no one understands why they disappeared, when it comes to the Indians so they chose to live on the border, in harmony with darkness and light, their gods were mortal remains over 65 million years back .
 
Time is relative, the more peaceful the man himself is the slower is your time, and when you run, so you travel faster in there physical life, coma, it's not that one is dead, it is that one is so still that even the energy to travel was it wants to, time and space do not exist, when you understand it so you can travel through time when you believe in the sun and meditating. Then you can travel faster than the speed of light to your Materia density is lower than everything else. it is light. And everybody thinks I'm crazy. We communicate on so many levels as you can not imagine. It is so beautiful. I am so glad that I can at least communicate with people, it was not the early civilizations. so they did not understand.
 
You have 11 glands in the body, glands chakra.chakra points flow, veins, blood !, aura manifestation of color, vibration, color, electro-magnetic field, emotion, color, vibration. It's so fundamentally simple.
 
Vitamin C is svinbra, if your blood flow is quiet. If it is quiet so uses up vitamin C more quickly to the knock out cup, if you move fast as the blood moves quickly and then can not c-vitamins make no use of. If your glands become calcified to get various diseases, such as heart disease, memory loss, dementia, and Alzheimer's, the memory part of the brain gland sits around in his head, if it becomes calcified as oxygen can not be transported there and people are getting sick.
At the same time it is important for the eyes, "the eyes are the way to the soul", the soul is energy, information, researchers talk about that you can store information in the blood, but they do not know how we store information automagically in the blood, it goes to the next generation, all my memories go to my children, etc.
Junk DNA is old memories, from all past lives. We live on forever, until we stop breeding family. The energy can live through the front and back to experience those lives.

We have always been fed with information. Assassins Creed. Haha a game, nope there's a lot of relatives who fight against the Templars. The families are the ones who are the seekers of truth.
It's just a completely different synonym, you do not fight, it is light to dark. Only a new översätting.

Now to return to something that is not as far-fetched, ADHD does not exist, start living by the sun and stop sitting at the computer and the phone, you are out of balance, the field is disturbed for a variety of things, light interfere gland, you are kept awake. Eyes, why do we see everything in pictures with 100ms lag? To light bounces in the eyes? What? Ne they go into the Pineal Gland, the coding of the light and sends it back to the eye and you get a picture on the inside, how do you think that memories are stored?

Heart, sensing, your body is in charge of empathy, empathy is the ability to feel other people's feelings do not understand, stop using your head. When you choose to eat right and get away from everything that interferes with the heart's rhythm from staying quiet then you will be able to feel the feelings of others as they were yours, then your field work with the other. It's horrible to know others but you can do it from many mil away, me and one to whom I spoke yesterday knew each other's emotions and started crying, it was so damned nice to have confidence in a completely strange person and just talk about everything and nothing.

The heart rate is 432 Hz and disturbed by the increasingly higher, creates stress. Take a lake, there is no wind, it is in harmony, then there will be rain, it looks beautiful out, both to see and to transform mathematics. If instead you start throwing stones, then there will be chaos and violent. All frequencies around us are transcoded to 441/480 Hz which interferes with some of the glands.
 
When you feel anger consider whether it is your anger when you are arguing with someone, because if you choose to accept the anger, it becomes yours, and it becomes your so there will be chaos and violent.
For we have the field around us that are created from the heart.
There is so much in this world, understand what the story is beautiful mathematicians tried to figure out a lot of different formulas, and they refused to accept the end, the end was eternity. If you believe in the sun, let all who hurt you, forgive them with the heart and thank the sun to give so much amazing life, and you will see that he is shining upon you. Humans have two votes, your negative and positive side, if you start to take it easy and listen to hear them, you devil and angel on his shoulders, jin jang%, conscience. If unwinding to hear them, and you become friends with them and you will be in balance. Will you be in balance and you will be happier and get a lot of strange properties, if you stop eating dead. The properties are not magic or evolution, we've had it for a long time when we were created, via genetic manipulation, this brings together all the strange things people have seen or responded to. Back to the harmony and balance, when you are balanced, you will be able to feel other people's emotions, and their thoughts, the mind active. Those who do not understand this among others negative or positive thoughts entirely dependent on which of his personas they use. I chose to use my negative outwards and have my positive in the head and then I gave it a lot of positive thoughts. When I began to accept that we have two sides so they became, they became friends, harmony hear my thoughts if I choose to calm me down whim so that I can process them, but the head is varmt.Du hear not only others, to planes of existence are warnings, Hell, where it is turned off, Purgatory, the plane between paradise and the underworld. Simple, we live over and over again until we go back to the original point. and everything starts over again.

When you open the kundalini as you come into contact with ADAM & EVA reflected as red and blue vein, in and out, The Tree of Life = Your spine and in the nerves, the brain is the crown, if you save the information so you lose contact with the sun, which gives you all the information in addition to the brain decays faster because it works so hard to keep the knowledge in memory. What is the most fun to know everything or know a lot of himself and die and be in an intermediate position in the feelings?
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 18:11

The bird is the word.    I have partly or all to often sat down to think of the implications that our minds put other in every day. A couple of words from me could be interpeted by one, as one thing, a second, a second thing, a third by their ...

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 15:46

Missförståndet som skapar Rädsla.   Alla är väl religiösa / troende på ett eller annat sätt, de som inte tror på sig själva vänder sig till en förklaring genom vetenskap, insikt, vänner eller religion, de som inte förstår sig på vetenskap vänd...

Av Slisk Lindqvist - Söndag 24 mars 19:47

  I AM Who am I? Really? I haven't really figured out that part yet, I only know that I mirror other peoples inner wisdom and give it back to those in need, trying to cure the blind, but I have no Idea if I AM the right person for the situational...

Av Slisk Lindqvist - Tisdag 29 jan 10:49

MINA BESVÄR? Suttit och läst om en massa olika delar utav schizoaffektering, bipolaritet, affektering, schizofreni, psykos och annat, då jag kan.... ha haft förstärkta känslor.. ett 'litet' tag nu, eller har, fick en mindre 'hypomani' nu på morg...

Av Slisk Lindqvist - 5 november 2018 16:45

  VAD ÄR DU EGENTLIGEN FÖR EN INDIVID?   Det allra viktigaste och värdefullaste vi har att ge andra; är? Det är också ett utav de största och enda brotten som folk egentligen begår. Det finns inga andra brott. Allt annat är en illusion. Vi s...

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War