- querzion - the way of nevyn

Direktlänk till inlägg 21 juli 2016

Livet är mycket simplare än du tror.

Av Slisk Lindqvist - 21 juli 2016 01:28

 

Swedish then English(Too lazy so Google Translated, hoping for the best. )

SOM SVAR TILL EN SOM OCKSÅ HAR ADHD.

Kan vara några fel här och där.


Ni som inte bör läsa det här är alla, och ingen, sen är det ytterst viktigt att någon som är allergisk eller inte har blindtarmen kvar inte testar det här.


Sluta använd telefonen och dator, gå ut och gå sakta drick citron vatten och sluta med medicinen. Så ska du se att det går över om någon månad. Vissa vitaminer slår ut varandra. Jag kan ha hur mycket fel som helst, men om jag har rätt? Betyder inte det då att folk har vetat om det och låst in folk som kan avslöja det genom att sätta en sjukdom på det?


Det är ingen som märker att jag har ADHD längre för att jag slutade med allt som ökar blodtrycket, dvs sätter igång hjärnan så att den måste kylas ner, och om hjärnan måste kylas ner så måste hjärtat öka tempo, för att få igenom syret som kommer in med allt djupare andetag.


Okey, översättning, du sitter i en bil, och din högsta växel är trasig, så du får använda den under, det blir högre varv på motorn, trycket ökar i slangarna, bränsle mängden ökar med 10% och slitaget ökar. Vem tjänar på att din växellåda gick sönder?


Blibärgaren om den pajar helt, Bilreperatören, transportföretaget som transporterar växellådan, de nya slangarna och alternativt också nya bromsar, för att hydral trycket blev högre, du måste ha ny olja för att packningarna gick så då får du köpa nya packningar och nya bult och sandpapper så att du kan slipa ner toppen eftersom att den blev varm när slangarna gick sönder. Hur många komponenter är vi uppe i? Hur många material är de skapade av? Gummi(5 företag, Oljeföretag, den som utvinner plast/gummi, den som fraktar, den som skapar och den som säljer det), rostfrittstål(Järnmalm och en annan substans för att skapa legeringen, så gruva, och lab, och smältverk, där de gör klumpar som de säljer, som skeppas till två företag för att skapa bult och slangklämmor), aluminium, (en legering, inte alls ett normalt material i orginal utförande, då det smälter vid låga temperaturer, skapas därför på speciella anläggnigar, den här är inte helt säker att den behövs eftersom att vi väljer att vänta tills blocket har kylts ner och använda sandpapper), Sandpapper, tre komponenter, sand( överallt), Papper(Avverkning utav skog, träd skickas för behandling, sen blir det pappersmassa, där används diverse substanser för att skapa och behandla pappersmassan, really? jag orkar inte massa kemiskt, klor för att bleka tillexempel), Lim, (ja du, kemiskt, skapas av ett företag någonstans, skickas till stället som gör sand pappret.) Vad hade vi mer? Just ja, Växellådan,( den är kanske 100 delar om man har otur.   IKEA skämt. , skapas av 1-5 företag för att sedan plockas ihop av ett annat företag som är specialicerad på den lådan, skälva delarna skapas av olika företag pga patent, jag hatar patentverket, det stoppar kreativiteten hos folk.)


Bensinen, utvinns av samma företag som utvinner plasten och gummit, du kanske behövde bromsbelägg, det är minst ett företag, annars är det design, konstruktion, prototyp, material, metal, asbest eller vad de använder och lim igen. sen hade du oljan och packningarna, packningar är gjorda av kork eller metall eller en metall och nått annat blandning beronede på vad det är för bil, sen var det olja, samma företag som tar upp oljan ur backen säljer det till en annan som skapar dunkar, en som köper och förfinar oljan, och sätter det i dunkar, de behöver loggan det är lim och papper och plast, det är tillbaka till pappersfabriken och labbet och till en design studio, som använder datorer som är tillverkade av apple, och programmen är högt sofistikerade, det är allt ifrån 1-x antal program som används för att måla uppen logga, sen ska den skrivas ut det är bläck, då är det fler företag inblandade, och den som skapade skrivaren som består av allt ifrån nästan 1000 delar till 200.000 delar, skapat från plast och metall och gummi.


Ska jag fortsätta?

Så om jag har rätt vilka tjänar då på att jag berättar det? Alla andra som vill vara friska, varför tror ni GMO existerar, det är för att plocka bort C-Vitamin. Om ni tror att jag inte tänker länrge än näsan räcker till ni borde titta er själva i spegeln, C-vitamin finns i allt nästan, jordgubbar, c-vitamin och järn, Citron, c-vitamin, blåbär, c-vitamin, tomater, c-vitamin. Paprika. C-vitamin, Äpple, C-vitamin, Vissa sallader som är syrliga är också C-vitamin, varför smakar inte appelsinerna så mycket som de gjorde när vi var små? GMO, smaken sitter i? C-vitamin. Vad är banan, Kalk, som ska vara jätte bra för kroppen, kalk är bra för skelettet, men inte i det måttet som vi använder det, ALLA Mjölkprodukter, I ALLT vatten, och i en hel del annat också, Flour, Behöver vi använda tandkräm? Ne, finns i vattnet som vi dricker, eller fanns, är lite osäker på den, men det är smaklöst så det märks ändå inte, men det förklarar kalket i vattnet, eftersom att flour äter kalk, vad mer äter kalk? Solen, men har inte en del läkare pratat på åder för KALKning?

Har det inte dött förvånansvärt många läkare som jobbat inom cancer, aids, vaccin, blod, hjärt och kärlsjukdomar? Nä det är vanligt att de smartaste dör först, genom bilolyckor och andra "olyckor".


Nu ska vi se, hmm, varför dricker vi så mycket vatten? För att vi svettas ut det... Varför? Well, vad smakar svett? Salt..


Så har vi salt intaget som vi har, alldeles för högt, jag svettas bara när jag intar salt, ungeför som att salt egentligen inte ska vara i kroppen. Hmm, men läkarna säger ju att det ska vara så, ja det gör de, men de som säger emot har dött i olika obehagliga olyckor för att de inte kunde hålla sig vakna.


Så, vad gör salt? Det fungerar som en svamp, Det drar åt sig vatten och släpper det inte alls, överhuvudtaget, du är praktiskt taget en kamel, som inte använder sitt vatten, och så dricker du mer, fast att du redan har vatten i kroppen, du blir törstig men det enda som händer är att du svettas ut vattnet, saltvattnet. Så hur får man ut allt vatten då? Har du inte tänkt på att du kanske får ont i magen och får diaree när du äter morötter? Den funkar utmärkt, keratinet går in i kroppen, folk tror att de blir bruna pga det, jah, um. Det säger till saltet att släppa vattnet, jippie! No water in the body. YAY! Så um? Jag är inte död! Jag har ju inte en massa extra vatten i kroppen! Varför lever jag fortfarande?!


Du har fortfarande salt i kroppen som torkar ut dig, det tar död på dig nu, så hur blir vi av med det? C-vitamin vatten.


C-vitamin vatten, smälter ner det mesta av saltet så fort det kommer ut i blodet, men du måste käka så mycket för att det ska funka, näh, egentligen inte, du behöver bara sluta med allt som ökar pumpens hastighet så att du kan ge c-vitaminen tid till att fungera, kan du inte sluta med det, så bör du inte testa det här, för det betyder att få slut på ammoniak ätandet,

När du sänker hjärtrytmen, så får vitaminerna mer tid att lösa upp saltet, då kommer den mer dryga delen av det hela, hmm, njursten. well, om du under tiden som du går igenom det här har bytt till rå mat, en stund innan du öser in c-vitaminer, så kommer du att ha en fördel, för du vill helst att det ska vara mycket c-vitamin i urinet när stenen går till blåsan, mitt urin luktar till och från citron. Mycket nyttigare för naturen, och jag är inte död! Min minnesförlust försvann också, jävligt mystiskt eller hur.


Så kolla vad det är som är i en huvudvärkstablett, ACETYLSALISYSYRA, mitt favorit godis på kemi och biologi.. NO? Koncentrerad CitronSyra-hmm. kan det vara C-vitamin?


Så nu kommer vi till migrän, man ser och hör konstigt när man har migrän, pekar inte det på att det är samma ställe som det sitter på då? Speciellt när man får kristalliserad syn.. Nästan som att Saltet speglar sig tillbaka till ögonen, för att man har dragit i sig för lite vatten och möjligen så kan det vara så att det blir övertryck för att blodet stoppas från sin rutt pga salt. Som torkar ut dig så att du måste dricka vatten som gör att du får i dig monster mängder av kalk. Ögon och öron är kopplade till samma ställe, brukar inte de som får huvudvärk också vara rätt så dåsiga och få problem med minnet, lite granna, när de har som ondast?

Varför är C-vitamin / citron känt som dunderkuren mot allt? T.o.m bättre än Vitlök, jag är vanligen nästan aldrig sjuk, men sedan depressionen och minnesförlusten satte in så blev jag sjuk rätt ofta, minst en gång per år som höll i sig i flera månader.


Någon mer som känner igen sig?


Vad gör socker? Hål i tänderna, beroendefrakallande och aktiverar hjärnan, så att hela kroppen får arbeta för att kyla ner. Socker är som ett väldigt milt ecstasy som är lagligt. och i ALLT!


GMO håller på att ta över, hur många här bryr sig om att 13 MILJONER stackars bin dog för att forskare i USA plockade bort C-vitamin från majs, och dödade av en hel bi-odlig.

 

Tillbaka till Socker! Yeah, så hur många vet att socker är farligt för kroppen och fortfarande käkar det i omåttligt stora mängder, du har nyttigt socker, det kallas fruktos. Kroppen säger nämligen själv till när det är dags att sluta äta något, som för mycket frukt börjar smaka fruktos, morot börjar smaka antingen vatten eller aceton, sallad smakar först gott, det smakar oftast lite vattnigt, men när kroppen har fått nog så smakar det mer beskt, för att nämna några. Jag sitter fortfarande och testar ut en massa råvaror, det är mycket jag har fått gå ifrån.

Jag ser ut att vara närmare 20 än 30, jag är lugn, jag äter nästan inget och jag sitter ofta stilla.

En bil behöver inte påfyllning för att den sitter en vecka men vi behöver äta 3-5 ggr om dagen även om vi bara ligger och tittar på tv och bara rör ögonen. Hmm, something is wrong here!

Det du äter är 0 energi, framtaget för att inte ha energi och för det mesta så är det socker i allt så det betyder också att det är gjort för att förkorta ditt liv, och hur många här har ens viljan och orken att försöka göra något annat. Well, Nu ska vi se, hur är det med Alkohol och läsk och godis? Alla tycker om det, och älskar det, fast att det är stor vetskap om att det är hyperskadligt.

Om jag säger att det är som att tugga i sig en snabbverkande och kortvarig amfetaminsort. Det är min liknelse.

 

Det är bara att titta på 12-16 åringarna som springer runt nu, de ser något äldre och välutvecklade ut än vad de gjorde när jag var liten, SOCKER! Och annat som aktiverar hjärnan, stressar hela kroppen, och ska ni vara så stöniga så att ni tror att evolution funkar så fort då är det något fel.
BANNLYS SOCKER.

Om jag bevisar det här, så bevisar jag för hela världen att de blir lurade till att spendera pengar och för att kunna hållas i slaveri, vill ni inte tro på mig så är det inte mitt problem.

 

Att gå i balans är att hålla koll på vad fasen det är man äter och kanske till och med själv bestämma på ett ungefär hur gammal man vill bli.

En sak till, om C-Vitamin är så jäkla dåligt varför är det överallt i allt möjligt?
C-vitamin är för övrigt inte bara en vitamin, det är smaken i t.ex apelsiner. Så ju mer smak/syrlighet desto bättre. Men grape och blodgrape är jättebra på att skapa njursten.

Jo, som förövrigt räcker att man är lugn och slappnar av så gör det inte lika ont, men på sjukhuset så gör de ingenting åt det här, de kan inte, om den inte är jättestor, då använder de vibrationer för att slåsönder dem. När det gäller att göra något åt smärtan, ja då slänger de in koksalts lösning! SOM ÄR MER JÄVLA SALT SÅ ATT MAN KAN FÅ NJURSTEN IGEN!

 

Men jag litar på läkarna, för att de har pluggat i en massa år så de kan det här, tittat på kinesisk medicin någon gång? Den kan vara absurd men den doseras olika till dess att du är läkt vilket ibland kan ta bara ett par månader, men i den här piller världen då ska man tugga samma medicin i flera år utan att det gör någon verkan.

Som ADHD, vi får syntetiskt Amfetamin, i liten dos, hjälper den? Nä, den ökar hjärnaktiviteten såpåss att hjärnan självmant stänger ner för att den inte ska gå sönder, så den går in i defensivt läge, och voila, du har ett lugnt barn, frånkopplad från hjärtat och hjärnan är halvfungerande, sen slutar man med det och så blir man aldrig samma person igen, eller blir man? Jag gick tillbaka till den jag var innan allt Concerta knaprande, och de som kände mig innan det, de ser samma slisk som de träffade för en massa massa år sedan, men de som lärde känna mig efter det, menar på att jag är sjuk när jag uttryckligen menar på att jag blev mer sjuk av medicinen än jag var innan.

Så om man kan bota nästan alla världens sjukdomar med enbart c-vitamin, varför har ingen berättat det då? MEN TÄNK! Vi Tar väl den lilla biten av hela tre enigheten,  pengar och andra som vill ha mer än de andra och gillar att styra över andra. Jag tror att vi hade haft det väldigt svårt att komma till den punkten vi är idag utan att hamna i den här situationen/eran, men nästa kommer att bli bättre och om folk lyssnar så kanske det inte bara går om och om igen, med samma information utan man frågar och får sitt svar.

Jag tycker att det är för mycket skumt här så det känns nästan som att det här är framtidens skola, jag ville ha ett sånt system men väldigt basic. Det här är väldigt mycket mer avancerat, men det finns en massa ologiska saker här som forskare fortfarande inte kan förklara. Månen, double tap är det enda som skulle kunna falla in på plats, men realistiskt sett så är det lättare att säga att den inte finns och därmed öppnas det upp en annan teori om att den skulle kunna vara ett hologram.

Men jo, i en annan verklighet kanske, bara det att allt är relativt, till en själv, ingen lever i samma realitet, vi är uppkopplad till en där majoriteten styr. ;P For the lulz._________________________________________________________________________________________________

IN RESPONSE TO A who also have ADHD.
There could be some wrongs here and there.

You should not be reading this is all, and no one, since it is extremely important that anyone who is allergic or do not have the cecum still do not test this.


Stop using the phone and the computer, go out and walk slowly drink lemon water and stop the medicine. So, make sure that it goes over in a month. Some vitamins hitting each other. I can have as much wrong at any time, but if I'm right? Does not this mean that people have known about it and locked up people who can reveal it by putting a condition on it?


No one notices that I have ADHD anymore because I ended up with all that blood pressure rises, that triggers the brain so that it must be cooled down, and if the brain has to be cooled down so the heart must increase the pace, to get through the oxygen coming in with deeper breaths.


Okay, translation, sitting in a car, and your highest gear is broken, so you can use it for, it will be higher revs the engine, the pressure increases in the hoses, fuel quantity increases by 10% and the wear increases. Who benefits from your gearbox broke?


Blibärgaren the Pajar brand, Bilreperatören, the carrier transporting the gearbox, the new hoses and alternatively also new brakes, to Hydral pressure was higher, you must have fresh oil to the gaskets went so then you may buy new packs and new bolt and sandpaper so you can grind down the top because it was hot when the tubes broke. How many components we're up to? How many materials they are made of? Rubber (5 Companies, Oil Company, which extracts the plastic / rubber, the carrying, the creator and the one who sells it), stainless steel (iron ore, and another substance to create the alloy, so mine, and the lab, and refineries where they make clumps that they sell, which is shipped to the two companies to create bolts and hose clamps), aluminum (alloy, not at all normal materials in the original design, because it melts at low temperatures, created because of special plant holder, this are not entirely sure that it is needed because we choose to wait until the block has cooled down and use sandpaper), sandpaper, three parts sand (everywhere), Paper (Fell out forestry, tree sent for treatment, then it becomes paper pulp, which used various substances to create and process the pulp, really? I can not mass chemical, chlorine to bleach, for example), Adhesives, (yes you, chemically, created by a company somewhere, sent to the place that makes the sandpaper.) What had we more? Oh, yeah, gearbox, (it is perhaps 100 parts if you are unlucky. IKEA joke., Created by 1-5 companies then picked up by another company that is specialized in the box, quaking parts created by different companies because patents I hate the Patent Office, it stops the creativity of the people.)


Gasoline, is extracted by the same companies producing plastic and rubber, you may have to brake, there is at least one company, otherwise the design, engineering, prototyping, materials, metal, asbestos or what they use and glue again. then you had the oil and the seals, gaskets made of cork or metal or a metal and something else mix beronede what it is for the car, then it was oil, the same company that takes up oil from the hill sells it to another that creates pounds , one who buys and refines oil, and put it in cans, they need the logo is glue and paper and plastic, it's back to the paper factory and lab and a design studio, which uses computers manufactured by Apple, and the programs are highly sophisticated, the range from 1 x number of programs used to paint obvious sign, then it shall be printed is ink, then it is more companies involved, and the one who created the printer, which consists of everything from nearly 1000 parts 200,000 shares, created from plastic, metal and rubber.


Shall I continue?

So if I'm right, which serve as that I tell it? All others who want to be healthy, why do you think GMOs exist, it is to remove Vitamin C. If you think that I do not think länrge than the nose enough you should look yourselves in the mirror, vitamin C is in everything almost, strawberries, vitamin C and iron, lemon, vitamin c, blueberries, vitamin C, tomatoes, vitamin c. Pepper. Vitamin C, apple, vitamin C, some salads that are tart is also vitamin C, why not taste appelsinerna as much as they did when we were little? GMOs, taste, sitting in? Vitamin C. What is banana, lime, that will be really good for the body, calcium is good for bones, but not in the measure that we use it, all dairy products, all the water, and in a lot of other things too, Flour, we need to use toothpaste? Ne, in the water we drink, or was, a little unsure about it, but it's tasteless so it shows anyway, but it explains the lime in the water, because the flour eating lime, what more eat chalk? Sun, but not some doctors talked of varicose liming?

It has not died a surprising number of doctors who worked in cancer, AIDS, vaccines, blood, heart disease? Nah, it's common for the smartest die first, by car accidents and other "accidents".


Let's see, hmm, why we drink so much water? Because we sweat it out ... Why? Well, what tastes sweat? Salt..


So we have the salt intake that we have far too high, I sweat only when I take salt ungeför that salt really should not be in the body. Hmm, but doctors tell you it will be so, yes they do, but those who say the opposite has died in various unpleasant incidents that they could not stay awake.


So, what does the salt? It acts like a sponge, it attracts water and releases it at all, at all, you're practically a camel, which does not use its water, and so you drink more, but you already have water in your body, you get thirsty but the only thing that happens is that you sweat out water, salt water. So how do you get all the water then? Have not you thought that you might get a stomach ache and get diarrhea when you eat carrots? It works great, keratin enters the body, people think they will be brown due to it, jah, um. It says to the salt to release the water, Jippie! No water in the body. YAY! As um? I'm not dead! I have not a lot of extra water in the body! Why am I still alive ?!


You still salt in the body that dries up, it will kill you, so how do we get rid of it? Vitamin C water.


Vitamin C water, melt down most of the salt as soon as it comes out of the blood, but you must munch as much for it to work, Nah, not really, you just end up with everything that increases the speed of the pump so that you can provide vitamin C time to act, you can not stop it, so you should not test this, because it means an end to the ammonia-eating,

When you lower the heart rate, so get the vitamins more time to dissolve the salt, then the more hefty part of it all, hmm, kidney stones. well, if you during the time you go through this have switched to raw food, a moment before pouring in vitamin C, so you will have an advantage, because you would prefer it to be a lot of vitamin C in the urine when the stone is to bladder, my urine smell and lemon. Much more useful for nature, and I'm not dead! My memory loss also disappeared, damn mysterious or how.


So check what it is that is in an aspirin, ACETYLSALISYSYRA, my favorite candy in chemistry and biology .. NO? Concentrated citric acid-hmm. it may be vitamin C?


So now we come to migraines, you see and hear strange when you have migraines, do not point it that it is the same place as it sits on, then? Especially when you get crystallized vision .. Almost like salt reflects back to the eyes, because you have taken in too little water, and possibly it may be that there will be pressure to stop the blood from his route because of the salt. As dries you out so you must drink water that makes you consume monster amounts of lime. Eyes and ears are connected to the same place, usually not the ones who get headaches also be quite drowsy and memory problems, a little gaudy, when they have to hurt the most?

Why is vitamin C / lemon known as thunder remedy for everything? T.o.m better than garlic, I'm usually almost never sick, but since the depression and memory loss set in as I was sick quite often, at least once a year, which persisted for several months.


Anybody else who recognize themselves?


What makes sugar? Tooth decay, beroendefrakallande and activates the brain, so that the entire body must work to cool down. Sugar is like a very mild ecstasy use is legal. and in everything!


GM is taking over, how many people here care about the 13 million poor bees died to US researchers removed the vitamin C from corn, and killed an entire bi-odlig.

 

Back to Sugar! Yeah, so how many people know that sugar is dangerous for the body and still munching it inordinately large quantities, you have healthy sugar, it is called fructose. The body says prided itself when it is time to stop eating something that too much fruit starts to taste of fructose, carrot starts to taste either water or acetone, salad tastes only good, it tastes usually little watery, but when the body has had enough to taste it more bitter, to name a few. I sit still and test out a lot of raw materials, there is a lot I've got to go away.

I seem to be closer to 20 than 30, I am calm, I eat almost nothing and I often sit still.

A car does not have to refill it sit for a week but we need to eat 3-5 times a day, even if we just lies watching TV and just move your eyes. Hmm, something is wrong here!

What you eat is 0 energy, designed to not have energy, and mostly it's sugar in everything so it also means that it is done to shorten your life, and how many of you have even the will and the strength to try to do something Other. Well, now we'll see how it is with alcohol and soft drinks and candy? Everybody likes it, and love it, but it's great knowing that there is hyper harmful.

If I say it's like eating in a rapid-acting and short-term amphetamine-type. It is my parable.

 

It's just looking at 12-16 year olds running around now, they look somewhat older and well-developed than they did when I was little, SUGAR! And another that activates the brain, stress whole body, and you shall be as stöniga lest you think that evolution works so fast then there is something wrong.
Ban sugar.

If I prove this, so can I prove to the world that they are fooled into spending money and to be held in slavery, will not you believe me, it's not my problem.

 

Going into balance is to keep track of what stage it is eating and perhaps even determine approximately how old you want to be.

One more thing, if vitamin C is so darn bad why is it everywhere in everything possible?
Vitamin C is incidentally not just a vitamin, it is the taste of eg oranges. So the more flavor / acidity, the better. But grapefruit and grapefruit are great at creating kidney stones.

Well, that by the way is enough to calm and relax so it does not hurt as much, but at the hospital they do nothing about it here, they can not, if it's not huge, when they use vibrations to slåsönder them. When it comes to do something about the pain, well then they throw in koksalts solution! WHICH IS MORE FUCKING SALT order to stone formation AGAIN!

 

But I trust the doctors, because they've studied a lot of years so they can be this, looked at Chinese medicine sometime? It may be absurd, but it is dosed different until you are healed, which can sometimes take a few months, but in this world pills then you should chew the same medication for years without making any impact.

As ADHD, we get methamphetamines, in small doses, it helps? Nah, it increases brain activity so much that the brain spontaneously shut down so it does not break, so it goes into defensive mode, and voila, you have a quiet child, disconnected from the heart and the brain is half functioning, then stop to it and it will never be the same person again, or is it? I went back to the person I was before all Concerta crunching, and those who knew me before, they see the same chute as they met for a lot many years ago, but those who got to know me for it, mean that I am sick when I specifically mean that I became more ill of the medicine than I was before.

So if you can cure almost all diseases with the world's only Vitamin C, why has not anyone told you that? But think! We do well the little bit of the entire three-unity, money and others who want more than the others and likes to rule over others. I think we had enjoyed it very hard to get to the point we are today without ending up in this situation / era, but the next will be better and if people listen so maybe it does not just go over and over again, with the same information without asking and get his response.

I think it is very fishy here so it almost feels like this is the future of school, I wanted to have such a system but very basic. This is very much more advanced, but there are a lot of illogical things here that scientists still can not explain. Moon, Double Tap is the only thing that could fall into place, but realistically, it's easier to say that it does not exist and therefore it opens up another theory that it could be a hologram.

But yes, in another reality, perhaps, just that everything is relative, to oneself, no one living in the same reality, we are connected to one where the majority control. ; P For the lulz.

 

   


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 18:11

The bird is the word.    I have partly or all to often sat down to think of the implications that our minds put other in every day. A couple of words from me could be interpeted by one, as one thing, a second, a second thing, a third by their ...

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 15:46

Missförståndet som skapar Rädsla.   Alla är väl religiösa / troende på ett eller annat sätt, de som inte tror på sig själva vänder sig till en förklaring genom vetenskap, insikt, vänner eller religion, de som inte förstår sig på vetenskap vänd...

Av Slisk Lindqvist - Söndag 24 mars 19:47

  I AM Who am I? Really? I haven't really figured out that part yet, I only know that I mirror other peoples inner wisdom and give it back to those in need, trying to cure the blind, but I have no Idea if I AM the right person for the situational...

Av Slisk Lindqvist - Tisdag 29 jan 10:49

MINA BESVÄR? Suttit och läst om en massa olika delar utav schizoaffektering, bipolaritet, affektering, schizofreni, psykos och annat, då jag kan.... ha haft förstärkta känslor.. ett 'litet' tag nu, eller har, fick en mindre 'hypomani' nu på morg...

Av Slisk Lindqvist - 5 november 2018 16:45

  VAD ÄR DU EGENTLIGEN FÖR EN INDIVID?   Det allra viktigaste och värdefullaste vi har att ge andra; är? Det är också ett utav de största och enda brotten som folk egentligen begår. Det finns inga andra brott. Allt annat är en illusion. Vi s...

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se