- querzion - the way of nevyn

Direktlänk till inlägg 28 juli 2016

Positiv och Negativ

Av Slisk Lindqvist - 28 juli 2016 09:49

 
Gött sitter och skriver en lång post, datorn stängde utav sig medan jag skrev om att jag behöver stänga utav allt som stör det elektromagnetiska fältet.
 
Ni som inte tror på det är LOGISKA personer, som måste ha bevis för allt som alla säger, annars är det inte sant. Om jag skriver en doktorsavhandling så börjar ni kolla om jag har skolning och rättigheter och utbildning inom ämnet som det skrivs om och om jag inte har det så är det inte sant. Beskrev jag er bra? För många av mina så kallade vänner och en del familj, så stämmer det här in rätt så bra, jag försöker hjälpa folk och allt jag får tillbaka är logiskt tänk, en del släktingar och vänner blev rädda för min hälsa och menar på en massa dryga LOGISKA saker som bara försätter mig djupare tillbaka till dit jag varit. Om ni inte kan lyssna på mig, håll då käften, för det är de som är intresserade bra på och erat seeing is believing mentalitet är störd.
 
Ta Pippi Långstrump. Tänk på vad hon gör och vad som händer när hon möter paret logik. (MEN HON ÄR JU EN BOKFIGUR, Jag vet att du tänkte på det, om du gjorde det så kanske du ska börja tänka på hur du tänker.)
 
Jag gör allt för att inte lyssna på er pessimister, det var negativa tankar som drev mig ner i botten av kitteln från start, jag har nästan aldrig fått uppbackning för något, min kusin sa att man inte ska blanda intresse med hobby, Vad har jag hjälpt folk med utan skolning hela livet? Jo bygga datorer eller laga dem etc. Jävla bra hobby eller hur, jag har blivit sviken utav nästan alla jag litat på.
 
Psykologer pratar på, att när man varit med om en massa skit, så blir det som att lägga allt i en gryta och en dag så kokar det över, jag valde analogin bottenlöst hål och sedan vidare till tryckkokare, för att folk menade på att det första inte verkade LOGISKT!
 
Psykos är en omstart av kroppen, den orkar inte med allt det negativa så den startar om och försätter kroppen i Eufori, FÖR ATT SKYDDA DEN! Vad gjorde jag? Jo jag pratade med folk och försökte hjälpa en massa och jag har tagit tag i saker som jag bara lagt åt sidan, och folk tycker att det är starkt gjort utav mig att förlåta en som "förstörde" mitt liv, varför införtalar ni er att det är så jävla svårt med allt hela tiden? TA TUMMEN UR OCH FÖRLÅT FOLK, DET ÄR INTE SÅ JÄVLA SVÅRT, SLUTA TÄNK, TANKEN ÄR DET SOM HÅLLER DIG TILLBAKA HELA TIDEN, SÅ SLUTA TÄNK. Hjärnan är så mycket starkare än du tror. Den har förmågan att styra kroppen till gränser som du aldrig trodde skulle vara sant.
 
Han som käkade flygplan, vad tror du han dog utav? Skeptiker dödade honom, de har lärt sig att kroppen är bräcklig via skolan och en jäkla massa logiska tillrättavisningar, som till slut kröp in i den personens huvud och fick honom för en liten stund tro att han skulle dö om han åt metall.
 
Så har vi min gymnasietid, min mor sa att jag var precis som far min, inte nog med att jag var negativt inställt till att gå fordon, men jag fick höra sånt också när jag gick på skolan och jag inte alls tyckte något särskilt om honom, det året slutade med 60% skolk, för att jag kände mig totalt värdelös, jag har suttit och analyserat hela mitt liv och vilka kommentarer som tog hårdast på mig och som gjorde att jag bytte stil. Det är kommentarer från de närmaste som tar hårdast, de som mobbade en i skolan de är bara en länk i en kedjereaktion till ens egna dåliga inställning om livet.
 
Varför ska man behöva ta anti depp hela livet för? Varför funkar de inte alltid, jo, kanske för att man inte tror att de funkar och de funkar inte, det är placebo effekten som tar över och lagar kroppen för att du tror att du blir frisk av något du trycker i dig.
 
Negativa tankar är fruktansvärt kraftfulla och kan köra ner människor I djupet, hur tror du att du blev sjuk? Varför är 70% av alla jag känner sjuka? För att lika barn leka bäst, och nu när jag hoppade ur depressionen så blev jag för glad för att det ska vara naturligt tydligen, när du blir depremerad så börjar du också förlora minnen eller det försämras. Dags att göra något åt det, för andras kommentarer lägger sig som en tyngd på hjärtat.
 
Då kommer vi in på det här med att de flesta som får en psykos tror att de är jesus eller satan eller gud, det har med att göra att vi faktiskt inte är evolverade från apor ursprungligen, utan vi har blodet från vår skapare i oss, när du får tillbaka minnet, så går du igenom det gemensamma minnet, den här jävla jag mentaliteten som är nu och har hållit till senaste 20 åren måste få ett slut, det finns mer än bara du och dina problem, Man måste samla sig, varför har chemtrail historierna börjat? Jo för att folk som tror på det tror att någon försöker dölja något, personer som är mer öppna eller börjar bli mer öppna för saker ni kommer ha roligt när ni får er psykos senare i livet, det är inget att vara rädd för, det är bara en omstart av huvudet och omkoppling, jävligt trist bara att det inte händer oftare, folk har börjat bli gladare än de har varit, vi är i symbios med jorden, att isarna smälter på nordpolen är för att när majoriteten människor blir glada så blir det varmare överlag, och sen kommer folk med dryga kommentarer om växthuseffekten, men är du logisk så ska du ju inte ens kunna tro på det skitsnacket. Träd och växter älskar KOLDIOXID right?? Så varför växer de inte då och blir större av de här monstroösa utsläppen som tydligen pågår? Ringarna är lika stora, hur långt tillbaka du än går, why? BECAUSE BULLSHIT! Sen börjar folk bli rädda för det blivit varmare, och skitsamma, du har redan slutat läsa för att du tror att jag dillar om en massa nonsens.
 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 18:11

The bird is the word.    I have partly or all to often sat down to think of the implications that our minds put other in every day. A couple of words from me could be interpeted by one, as one thing, a second, a second thing, a third by their ...

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 15:46

Missförståndet som skapar Rädsla.   Alla är väl religiösa / troende på ett eller annat sätt, de som inte tror på sig själva vänder sig till en förklaring genom vetenskap, insikt, vänner eller religion, de som inte förstår sig på vetenskap vänd...

Av Slisk Lindqvist - Söndag 24 mars 19:47

  I AM Who am I? Really? I haven't really figured out that part yet, I only know that I mirror other peoples inner wisdom and give it back to those in need, trying to cure the blind, but I have no Idea if I AM the right person for the situational...

Av Slisk Lindqvist - Tisdag 29 jan 10:49

MINA BESVÄR? Suttit och läst om en massa olika delar utav schizoaffektering, bipolaritet, affektering, schizofreni, psykos och annat, då jag kan.... ha haft förstärkta känslor.. ett 'litet' tag nu, eller har, fick en mindre 'hypomani' nu på morg...

Av Slisk Lindqvist - 5 november 2018 16:45

  VAD ÄR DU EGENTLIGEN FÖR EN INDIVID?   Det allra viktigaste och värdefullaste vi har att ge andra; är? Det är också ett utav de största och enda brotten som folk egentligen begår. Det finns inga andra brott. Allt annat är en illusion. Vi s...

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se