- querzion - the way of nevyn

Direktlänk till inlägg 28 juli 2016

Två av mig.

Av Slisk Lindqvist - 28 juli 2016 11:47

 

Jag har två öden, som leder till samma punkt, och jag skiter i om ni tror att jag är sjuk, SPEGEL. Allt illa ni tänker om mig kommer tillbaka mot er i slutändan, det är så karma fungerar, att jag har blivit religöst lagt, stör en hel människor har jag märkt, jag försöker inte ens att få er att bli religiösa, jag vill bara att ni kanske börjar tänka om, att alla negativa saker ni tänker, blir en kedjereaktion som slutar väldigt illa för er själva, det är dags att sluta låsa sig själva till det som är nu. Det finns mycket mer än det ni ser. MYCKET mer.

Jag har levt hela mitt liv och sett saker när jag inte har varit deprimerad eller överblåst med negativitet, Så kan ni inte hantera att er värld håller på att rasa för att vi som aldrig trodde på det som är och tyckte att den existensen som vi har är bissart dryg, fine, gör som ni vill, men i övrigt så kan ni sluta bry er om mitt liv om ni inte har något positivt att säga, jag säger att jag och ett x antal personer till försöker förändra världen, men många har låst sig och vissa tror att de är bättre än andra, så de skiter I allt det jag försöker förmedla till de andra, jag ser en klar framtid, väldigt annorlunda från den här, den startar oavsett, men jag kan försöka förhindra det som är satt i rullning så länge jag orkar, jag kan dock inte göra det här i skogen, jag måste få tag på alla politiker som tror att de vet vad de håller på med, och alla människor är så negativt inställda till allt, så länge de inte har en annan som kan stötta dem, vi är flockdjur, det betyder att man samarbetar, jag ser att samarbetet går skitbra.

Folk bryr sig inte om mer än ett fåtal människor, de skiter fullständigt I världen och tror att de kommer att leva för evigt utan att ens tänka på vart det håller på att bära utav i livet. Jag tror att oändlig positivitet är det som kan rädda världen, men då måste folk också lära sig att det här med att vara ledsen etc, är en känsla som är av ömsesidig börd och inte enkelriktat, när ni tar tummen ur och faktiskt funderar på om Electromagnetism kan vara mer än bara en teori, du kan inte bevisa något du inte tror på, jag tror inte på gravitations teorin, jag tror inte heller på magnetism, båda teorierna kan gå under samma teori och det är electromagnetism. Sen funderar du lite på vad man kan göra om electromagnetism funkar, levitering, flygande bilar, trådlös el, den teorin stödjer en massa saker som är gratis, det går ju inte att låta en sådan teori gå igenom, alla som känner mig vet att när jag är en solstråle så är det soligt ute och det är inte bara jag, Det är alla som är glada, glädje sprider sig, även till jorden som du står på, när ditt hjärta är fullt utav sorg och negativitet, då blir det lätt att du har svårt att bli glad, när man har någon att dela bördan med så blir det lättare, för att två positiva hjärtan kan slå ut alla negativa tankar, så det bara rinner utav en, det kan då också bli väldigt lätt att dränkas i negativitet när man står där ensam och inte har någon som helt förstår en runt omkring.

Då blir det lätt att man dras med i den negativa tanken eller tankarna och man förändras, inte speciellt mycket, nu när jag fick tillbaka alla minnen och kunde gå igenom hela mitt liv som en kedjereaktion och analysera det så blev allt så mycket lättare, Livet är lätt och enkelt, men den logiska världen, den låser oss, använde du papper och penna till att skriva något sist? När kom du ihåg något själv utan att använda google? När Ifrågasatte du varför allt du kan göra är att bli skuldsatt på ett eller annat vis för att sedan leva som en slav hela ditt liv och betala av räntor som bara stiger? Om alla skulle sluta betala på sina drömskulder, vad händer då? Banken tar hus och hem för dig. Och? Du kan starta om igen, kunde du starta det en gång så kan du igen, det är tungt och jobbigt i början, men vad fan, ni här väl varandra, det är det viktigaste. Inte pengar. Oh, mat säger du? Well, för det första så är du övergödd på kött och andra 0 energi koster, socker får din hjärna att överarbeta och ger låtsas energi till kroppen så att den kan ta hand om noll energi maten, jag är trött på att höra, citrus är giftigt, grönsaker är giftiga, ni kan ju inte vara riktigt friska. Jag kan införtala mig att jag är allergisk mot vad som helst så länge jag hänger på rädsla på det jag äter etc. sen får jag en massa symptom som jag tror att man får iom den allergiska shocken. Låter det konstigt? Varför svarar inte alla lika bra på medicin? Jo en del tror inte på medicinen och måste då byta ut den till en annan och en annan och en annan tills patienten tror att medicinen funkar, varför är det 200 bieffekter, jo för att medicinen är testat på ett antal personer som är rädda för en massa saker och de beskriver då bieffekterna som hamnar på  en bipack sedel, vilket jag håller mig undan från att läsa, jag håller mig bättre till att tro att medicinen hjälper.

Jag kan dricka som en gallärs slav utan att bli full, för att jag inte tror på att jag kan bli full, istället så tror jag att levern kommer att ge upp så jag får ont i den. Varför? Men du är ju hypokondriker, ne jag har samma förmåga som tibetanska munkar, jag kan reglera känseln och vissa effekter i kroppen, vilket är störande, och eftersom att jag inte tror på att fysiska lagar kan stoppa oss så måste jag också dra iväg en sväng långt från negativa tankar så att jag kan meditera och ta det lugnt.

B-vitamin behövs för att hår och naglar ska växa va? För annars så slutar de växa? Jag har inte haft något aktivt intag av vitamin b på 1½ månda, vet ni vad, mina naglar växer fortare nu. Hur? Ingen aning, fick bara för mig att c-vitamin rensar kroppen på skit och när den processen är klar så slutar hår och naglar växa igen.

Vissa tror på att en del saker funkar på ett vis och det funkar för dem och andra tror att annat funkar på ett annat sätt och det funkar för dem. Jag tror inte på fysiska regler, därmed kommer jag kunna bryta dem, eller det har jag ju redan gjort då jag blir uppkopplad med folk till och från.

Här har ni en glad själ som får mig på bättre humör när andra trycker ner mig med logisk negativitet, bara för att ni är rädda för att jag kanske har rätt. Jag är trött på att vara med andra, funderar på en promenad som slutar i ett annat land, där folk är lite gladare.
   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 18:11

The bird is the word.    I have partly or all to often sat down to think of the implications that our minds put other in every day. A couple of words from me could be interpeted by one, as one thing, a second, a second thing, a third by their ...

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 15:46

Missförståndet som skapar Rädsla.   Alla är väl religiösa / troende på ett eller annat sätt, de som inte tror på sig själva vänder sig till en förklaring genom vetenskap, insikt, vänner eller religion, de som inte förstår sig på vetenskap vänd...

Av Slisk Lindqvist - Söndag 24 mars 19:47

  I AM Who am I? Really? I haven't really figured out that part yet, I only know that I mirror other peoples inner wisdom and give it back to those in need, trying to cure the blind, but I have no Idea if I AM the right person for the situational...

Av Slisk Lindqvist - Tisdag 29 jan 10:49

MINA BESVÄR? Suttit och läst om en massa olika delar utav schizoaffektering, bipolaritet, affektering, schizofreni, psykos och annat, då jag kan.... ha haft förstärkta känslor.. ett 'litet' tag nu, eller har, fick en mindre 'hypomani' nu på morg...

Av Slisk Lindqvist - 5 november 2018 16:45

  VAD ÄR DU EGENTLIGEN FÖR EN INDIVID?   Det allra viktigaste och värdefullaste vi har att ge andra; är? Det är också ett utav de största och enda brotten som folk egentligen begår. Det finns inga andra brott. Allt annat är en illusion. Vi s...

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se