- querzion - the way of nevyn

Direktlänk till inlägg 29 mars 2017

Allätar tjafs.

Av Slisk Lindqvist - 29 mars 2017 19:21

 

Om vi är en allätare, varför blir vi sjuka av kött?
Om vi är en allätare, varför dödar vi instinktivt allt vi ser när vi är små?

Om vi är en allätare, har då veganer en genetisk hjärnskada? Right? För att vi kan praktisera empati mot ett djur, vi börjar gråta när vi ser ett djur fara illa.
Så om vi är allätare, då är vi verkligen hjärnskadade.

 

Det vanligaste sagt från en köttätande individ är påståendet att vi är allätare och att de aldrig skulle kunna sluta äta kött. Är det inte det svaret så är det protein frågan som dyker upp, vilket ALLT innehåller. Kött har bara en högre dos av det.
Nästa blir B12, "det får du ju från kött" NEJ, Djuret fick det från vatten och växter som innehåller bakterier, anledningen till att jag "måste" ha suppliment är för att vattnet vi använder är sterilt.

 

Jag berättade att jag skulle stödja alla lagar som kom på tal om att tvinga låtsas köttätare,
att behöva sluta äta kött eller minska på det.
Det är dags att folk slutar tro att vi är högst upp på näringskedjan, vi är inte i närheten.
 
  

Svaret var: "Jaha?"


Se den här videon: Om du är empatisk så är det här nog intressant och du kanske överväger att sluta äta kött och bli en växtätare som du blev född till.


   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Krister

29 mars 2017 20:38

Hej. Jag ser de snabba kolhydraterna, sockret och transfetterna som ett större hot mot folkhälsan än just köttätande. Dessa faktorer orsakar övervikt och diabetes.

Slisk Lindqvist

31 mars 2017 01:58

Jag ser sockret som en laglig amfetamin och allt fett som ett hot, för att om det inte kommer från en växt så ska det nog inte vara i vår kropp. Kolesterolet tar död på oss. Sen är jag vegan, så därför är köttätande fel känner jag, för att det är våldtäkt, utnyttjande och mord, må några av planetens vänligaste varelser. Så ger inte så mycket för växtätare som tror att de kan äta kött bara för att de kan svälja det.

Så länge man måste ha redskap för att döda så har man inte annat än skapat sig en drömnivå i toppen på näringskedjan och satt oss som allätare deluxe, sjuka blir människor för att vi egentligen inte ska äta animalier och samtidigt blandar in socker, det är socker i kött, kroppen förbränner snabb energi och sparar fett. Ett ämne i Grönsaker omvandlas i kroppen till att bli kväveoxid och kunna ta hand om kolesterol, så det behövs mycket växtätande för folk. Ät så mycket man vill dieter kan implementeras när man skippar tillsatt fett, salt och socker. Till en växtbaserad kost.

 
Ingen bild

Krister

1 april 2017 01:08

Det är skillnad på animaliska fetter från djur och vegetabiliska fetter från växtriket. Socker i sin renaste form är livsfarligt i hälsosynpunkt. Gå gärna in på kostdoktorn.se som handlar om lchf.

Slisk Lindqvist

27 april 2017 15:14

LCHF är ett skämt enligt mig. Ska ta mig en titt på hemsidan dock.

Ja det är skillnad på fett och fett, men processerat eller animaliskt gör inte kroppen speciellt mycket skillnad på när det i princip är samma sak.. Dvs fett. En av de fett typer som inte påfrestar kroppen alls är Avokado. Go Smörfrukter!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 18:11

The bird is the word.    I have partly or all to often sat down to think of the implications that our minds put other in every day. A couple of words from me could be interpeted by one, as one thing, a second, a second thing, a third by their ...

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 15:46

Missförståndet som skapar Rädsla.   Alla är väl religiösa / troende på ett eller annat sätt, de som inte tror på sig själva vänder sig till en förklaring genom vetenskap, insikt, vänner eller religion, de som inte förstår sig på vetenskap vänd...

Av Slisk Lindqvist - Söndag 24 mars 19:47

  I AM Who am I? Really? I haven't really figured out that part yet, I only know that I mirror other peoples inner wisdom and give it back to those in need, trying to cure the blind, but I have no Idea if I AM the right person for the situational...

Av Slisk Lindqvist - Tisdag 29 jan 10:49

MINA BESVÄR? Suttit och läst om en massa olika delar utav schizoaffektering, bipolaritet, affektering, schizofreni, psykos och annat, då jag kan.... ha haft förstärkta känslor.. ett 'litet' tag nu, eller har, fick en mindre 'hypomani' nu på morg...

Av Slisk Lindqvist - 5 november 2018 16:45

  VAD ÄR DU EGENTLIGEN FÖR EN INDIVID?   Det allra viktigaste och värdefullaste vi har att ge andra; är? Det är också ett utav de största och enda brotten som folk egentligen begår. Det finns inga andra brott. Allt annat är en illusion. Vi s...

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se