- querzion - the way of nevyn

Direktlänk till inlägg 4 april 2017

Nibiru - Planet X- Planet 9 - Annat Solsystem.

Av Slisk Lindqvist - 4 april 2017 21:24

 
Jag har till & från postat och pratat om Nibiru. Ett historiskt dokumenterat igenom civilisationer runt om i världen och har avbildats som ett solsystem med 7 planeter runt en dvärgstjärna som passerar igenom vårat med jämna mellanrum som även det har avbildats som ett system med 12 planeter innan den 12:e ens hittades. NASA har hittat ett solsystem som de kallar "Trappast 1" som är ett solsystem med 7 planeter i cirkulering kring en dvärgstjärna och som senaste informationen angett. Det är vid Keiper bältet och är antagligen anledningen till att meteorer slungats mot jorden.
 
Kulturer världen runt har avbildat solen som ett plasmaliknande fenomen, och nästan alla de första civilisationerna berättar om gudarna från himlen. Det som varit nonsens för en stor del människor kanske inte är så långt från sanningen som vissa tror/trott.
 
Jag är så nyfiken på vad som kommer hända, och det är antagligen anledningen till att underjordiska byggnader byggts överallt i hela världen. Både i nutid och dåtid. Det är I varje fall väldigt intressant. Till och med matematiker har bevisat systemets existens, för att det är det enda som kan beviserligen kan förklara vissa planeters konstiga rörelse, och när saker och ting händer i cykler så börjar man verkligen fundera på hela simulerings teorin.Hopi Indianerna skapade fullt med profetsior för mycket lång tid sedan här är några.
 
"This is the First Sign: We are told of the coming of the white-skinned men, like Pahana, but not living like Pahana men who took the land that was not theirs. And men who struck their enemies with thunder.
 
"This is the Second Sign: Our lands will see the coming of spinning wheels filled with voices. In his youth, my father saw this prophecy come true with his eyes -- the white men bringing their families in wagons across the prairies."
 
"This is the Third Sign: A strange beast like a buffalo but with great long horns, will overrun the land in large numbers. These White Feather saw with his eyes -- the coming of the white men's cattle."
 
"This is the Fourth Sign: The land will be crossed by snakes of iron." Järnvägar.
 
"This is the Fifth Sign: The land shall be criss-crossed by a giant spider's web." El ledningar.
 
"This is the Sixth sign: The land shall be criss-crossed with rivers of stone that make pictures in the sun." Kan det vara solenergi som utvinns?
 
"This is the Seventh Sign: You will hear of the sea turning black, and many living things dying because of it." Oljespill som hänt till och från, det stora vid "Gulf of Mexico?"
 
"This is the Eight Sign: You will see many youth, who wear their hair long like my people, come and join the tribal nations, to learn their ways and wisdom." Det här håller faktiskt på att hända, Jag funderar själv på att resa till Arizona för att lära mig att leva efter indianernas vis. Och i runt ett år nu så har indianer i Amerika bett folk att resa till dem för att lära sig. Sen kan vi även göra likhet med den stora oljedemonstrationen som pågått i ett halvår eller mer i USA på indian territorium.
 
"And this is the Ninth and Last Sign: You will hear of a dwelling-place in the heavens, above the earth, that shall fall with a great crash. It will appear as a blue star. Very soon after this, the ceremonies of my people will cease." Nasa och ANU har börjat hänvisa teleskopamatörer att vara med i sökandet efter Planet 9 och de hittade ju nyligen Ett helt solsystem med 7 planeter kring en dvärgstjärna som då var utanför Keiperbältet och nu sägs vara i vårat solsystem. Solen har varit blå förut, man kan läsa om plasma solen och elektromagnetiska plasma strålar och hur de fungerar så kan man ta och läsa om alla avbildningar, ristningar etc som finns som avtecknar solen med ett kors och plasmastrålar från den ner till backen. Det känns som att något stört vårat elektromagnetiska fält vid det tillfället.
 
Aldrig tänkt på att många civilisationer byggde hela städer i berg etc. som var vattentätt och har spår efter alger... Jag likt många andra har börjat koppla ihop hela bilden. Något stort kommer att hända, det märks senare och det här är nog anledningen till att alla Fema läger världen över har byggts. Hopi indianerna har många intressanta profetsior. Jag hittade dessa på den här sidan. =>> http://www.crystalinks.com/hopi2.html <<=
 
   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 18:11

The bird is the word.    I have partly or all to often sat down to think of the implications that our minds put other in every day. A couple of words from me could be interpeted by one, as one thing, a second, a second thing, a third by their ...

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 15:46

Missförståndet som skapar Rädsla.   Alla är väl religiösa / troende på ett eller annat sätt, de som inte tror på sig själva vänder sig till en förklaring genom vetenskap, insikt, vänner eller religion, de som inte förstår sig på vetenskap vänd...

Av Slisk Lindqvist - Söndag 24 mars 19:47

  I AM Who am I? Really? I haven't really figured out that part yet, I only know that I mirror other peoples inner wisdom and give it back to those in need, trying to cure the blind, but I have no Idea if I AM the right person for the situational...

Av Slisk Lindqvist - Tisdag 29 jan 10:49

MINA BESVÄR? Suttit och läst om en massa olika delar utav schizoaffektering, bipolaritet, affektering, schizofreni, psykos och annat, då jag kan.... ha haft förstärkta känslor.. ett 'litet' tag nu, eller har, fick en mindre 'hypomani' nu på morg...

Av Slisk Lindqvist - 5 november 2018 16:45

  VAD ÄR DU EGENTLIGEN FÖR EN INDIVID?   Det allra viktigaste och värdefullaste vi har att ge andra; är? Det är också ett utav de största och enda brotten som folk egentligen begår. Det finns inga andra brott. Allt annat är en illusion. Vi s...

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se