- querzion - the way of nevyn

Direktlänk till inlägg 19 november 2017

Våldtäkter, Livsenergi och Spirituell tolkning.

Av Slisk Lindqvist - 19 november 2017 05:38

 
Disclaimer: I will not translate this into english, I will instead make a video, or rather a series of videos with some of this information and a quick translation of the text written in Swedish, I will try to make it understandable. Videos in the bottom. 


Det är nog så att jag ska ta och förklara ett och annat innan jag drar in dig som läsare på okänd mark, jag är och förblir en icke-feminist, det betyder inte att jag är en anti-feministisk med extremhöger åsikter eller mansgris identifikation, jag står för jämnställdhet, rättvisa och respekt i allt för alla könen, religiösa och härkomst jorden+, jag tycker bara inte om feminismens tredje våg, den som kvaddar feminismens goda historia, för att det verkar inte vara speciellt mycket intelligens som behövs för att yttra sig. Det krävs dock intelligens för att läsa till sig saker för att kunna bortse från påhittade antydningar. Jag tycker inte om Vänster PK heller, och jag är väldigt mycket center vänster själv, jag har ett hjärta bottnat i Syndikalism, som är ganska så mycket till vänster. Jag tänker inte yttra mig som de flesta feminist gör, utan istället säga så här. Om det är så att du råkar ta illa vid dig, så är det väl för att det ligger något i det jag skriver och det går emot dina extra påhittade principer. Om du fortfarande läser efter det yttrandet, så vill jag gärna ha åsikter hörda så kommentera gärna efter läsning.


Jag tycker att det är såååå kul att människor är så hjärndöda att de tror att det här,

är ett giltligt påstående. "ARTIKEL"  
Hunden får en association från en som den ser som sin ledare, det är inte så att den magiskt förstår ett nej från det att den är född, man måste fortfarande lära även djuret vad ett nej är och enda anledningen till att hunden accepterar ett nej är för att den respekterar individen som den lever med. Punkt.

Så om vi då ska börja med personer som inte förstår ett nej, då är det antagligen för att de aldrig lärde sig respektera de som sa nej från första början. Det kvittar vad olika individer har på sig tydligen, det kommer fortfarande vara så att det existerar andra som är okapabla att visa respekt om de inte fått det själva eller lärt sig acceptera motgångar.

När en till könet kvinnlig individ har mer hud synligt än kläder på kroppen, så blir det antagligen svårare för den så kallade negativt associerade individen att hantera sitt impulsiva och "respektlösa" beteende.


Jag, som har full kontroll på mig själv och accepterar ett nej, (för att jag har lärt mig respekta andra individer, genom mycket negativa situationer och omständigheter) har till och med jäkligt svårt att tänka på annat än sexuell attraktion när man ser mycket hud. Det är Inte så att jag säger "skyl er", jag säger bara att, för att man ska kunna leva i den här översexuella världen så behöver man nästan bli eremit och som jag gör, låser in mig hemma, undviker högt sexuellt material och har kontakt med väldigt få människor. Är det här pågrund av att jag är en man som anses sexuellt frustrerad? Nej för att jag har alltid haft det så, och jag antar att det existerar fler än jag som upplevt detsamma och inte pratar om det och så här är det även när man haft förhållande och ett väldigt aktivt sexliv. Det är kanske pinsamt för en del att prata om sånt när man fortfarande bryr sig om vad andra tycker, så jag förstår konceptet av att vara rädd för att tala om vad man tycker och känner.

Det är så att jag vill ha min självkontroll fullt bevarad, för att jag har fått för mig att lyssna på både forskning och religösa texter (ja, det låter fel för en del personer att höra sånt eftersom att alla religioner verkar vara förtryckta, men jag är inte en präst som sitter och predikar om hur sankte petter tog hand om blub blub, jag vill förmedla min tolkning utav realiteten som jag ser det.), Indiska texter och avbildningar från hela världen har försökt visa hur upplysta individer ser ut, det är glorior och ljus som omfamnar huvudena på massor av bilder världen över och nu har mer forskning tydligen dykt upp som säger att vi avger ljus, (Vi tar in ljus via ögonen och porerna, och det färdas igenom något som heter meridian nätet, och det fraktar och avger ljus.) ljuset ackumulerar vi lättast genom meditation och av att solgassa (alltså se mot solen, men akta för att titta direkt på solen) och när vi lever i nuet. 

  Om man till exempelt ejakulerar så följer ljuset med för att ljuset är liv (och liv är "Gud", men det tar jag senare så att det inte uppfattas fel.). (vissa spekulerar i om det kan vara så att ljuset är vårt medvetande.) Har du aldrig undrat varför vissa partners inte kan få barn? Det är inte bara fysiska aspekter här, uteslut fysiska skador just för tillfället. Om man inte resonerar (altså vibrerar, jag pratar om energi.) på samma nivå så delas det inte ut någon livsenergi och säden ger inte något fruktigt liv. När man älskar någon däremot (yes you heard right), på riktigt så ger man en del utav sig själv vid samlagen och det är den energin som gör att man kan skapa liv. Typ som en defibrillator. (Sån man startar hjärtat med vid ett tillfälligt hjärtstop.) Spermierna och äggen lever men har ingen energi, energin ger man och därmed börjar livet, så ljuset blir då vibrationen som skapar medvetandet i individen som man tillsammans skapat. När det bevisas så blir det tungt för många, för det betyder att en abort är mer eller mindre att ta död på något som är vid medvetande och det som är vid medvetande är vid liv, därför ska man inte göra abort helst. Det är fortfarande upp till var och en.

Vill man ha mycket sex och fortfarande ackumulera energi ja då får man vända sig till Kama Sutra eller någon annan egendomlig lära där man lär sig att inte släppa ut sin energi medan man lever i njutningen, eller om man blir bra på självkontroll så kan man istället få den energin att gå igenom och tillbaka in i kroppen vid utlösning. Kvinnor kan få något som kallas orgasm (haha, kändes lite nedvärderande där, ursäkta mig.), detta kan även män få och erektion med ejakulering är inte en positiv orgasm eller ens en orgasm även om det tydligen räknas som det i den här tiden vi lever i, det är mer en avslappning utav muskler i de nedre regionerna och blir mannen trött, så påvisar det att energi från hjärtat gick ut i tomma intet med säden och inte tillbaka genom kroppen igen. Det är i varje fall så det ser ut i mina ögon efter att själv haft flertalet riktiga orgasmer som får hela kroppen att reagera positivt och inte bara underlivet. Jag har också haft utlösningar som kännts som att hela jag är döende och nästan svimmat, för att hjärtat har börjat slå annorlunda och spikat (Jag har inga kända hjärtfel). Därför har jag slutat onanera (To much info?), well, jag var aldrig speciellt förtjust i det innan heller, för skillnaden i känslan med negativ bortgång, gentemot positiv energi är ganska så stor.

Ni som läser har all rätt till att skratta, men innan ni gör det, så bör ni tänka på att information som förmedlas i ett led hela tiden (dvs. att man väljer en eller en liten grupp som man delger information till som i sin tur delger detsamma för att de under en längre period har fått det berättat för sig till dess att de kunde det utantill.) mer eller mindre fungerar som en bok, den går inte att tolka på annat sätt än det den var meningen att tolkas som. Bibeln, Quranen, etc. räknas inte in där eftersom att de versioner som finns är skrivna på ett sätt som gör att de SKA kunna tolkas olika beroende på vart man är i sin utveckling spirituellt och om man läser allt med en fysisk tolkning som inställning (det är endast ett fåtal berättelser i det stora hela som ska tolkas så). Ja då får man den religion som vi har idag, där folk tror att allt är ordagrant så som det står i boken, vilket leder till mycket negativt beteende och ateism, och ateism är ett defensivt mentalt läge som svar på något som verkar alldeles för osannolikt för att kunna vara LOGISKT möjligt. Vilken hjärnhalva använder logik? Vilken hand använder folk oftast? Den dominanta sidan är nästan alltid avspeglat i vilken hand man använder. De intelligentaste individerna på jorden använder inte främst logik för att ta sig fram utan en kombination, vilket påvisar att de är nära eller helt framme vid gränsen till ett upplyst tillstånd.

Jag har blivit väldigt spirituell, men min tolkning är inte helt uppskattad av de konservativa och de som ännu inte är tillräckligt öppensinnade, för mig så har GUD alltid varit ett koncept, ett mentalt koncept skapat av människor.

  Du har din kropp och i den lever Gud, du är en del av gud, och gud är mer eller mindre källan till all energi i dig och runt omkring dig, som jag sa tidigare "Gud är Liv". Jesus är också ett koncept, men istället för att vara livsenergin inom dig så är Jesus mer eller mindre tillståndet du behöver uppnå för att få full kontroll över Gud (alltså livsenergin), därför är Jesus Gud (För att endast gud kan kontrollera livsenergi.). Muslimer har detsamma, Allah betyder Gud, och profeten Muhammed är motsvarigheten till den kristna Messias, Krishna är även det en Messias inom Hinduismen, alla religioner är syskon i det stora hela och de misstolkade skrifterna är just vart problemet ligger, när det gäller förståelsen av kunskapen av moral och hur man uppnår det så kallade "upplysta" tillståndet som skapar värme innifrån. Muhammed får inte avtecknas, varför inte? Kanske för att han aldrig existerade på ett fysiskt plan.

Jag vill på något sätt dela med mig utav det jag känner till och så som jag tolkar det, så att fler kan gå igenom ett uppvaknande. Jag har inte översatt allt som jag behöver översätta än och det finns några fler där ute som inte heller sitter och pridikar om gud, jesus, jävulen, himmel och helvete. Helvetet är för övrigt något du själv skapar från din egen tro så om du hamnar där och läst Detta, kom då ihåg att det är endast ett plan av perception, en lögn som du kan frigöra dig ifrån. Jesus motsvarighet är Lucifer, den upplysta som inte kunde älska människan mer än gud så han blev förkastad från himmelen, för att leva på jorden och lära sig älska människan. Ta det i ett annat perspektiv istället, de som inte tror på Gud har oftast inte heller förmågan att förmedla full empati utåt och älskar sig själv mer än ändra. Jesus älskade alla människor och dog för alla deras synder, när man "syndar", så tar man del utav Lucifers rike, (som för övrigt inte är någon röd demon som vill döda dig.)  det narcisistiska riket. Man sätter sig själv och sina behov före någon annan.

Det finns då, i och med det jag skriver här, tre sätt att leva på, helt avstängd och avskärmad från att ge andra respekt och acceptans därmed ett liv där man sätter sig själv främst och nästa variant är att sätta alla framför sig, för att där står kärleken är i centrum och med det så delger man ovillkorliga situationer och känslor till andra, det här är verkligen svårt att uppnå i början, speciellt när man inte vet hur man ska uppnå det. Det tredje sättet är en vandring i balans, det är stegen på båda sidorna, men det tillför aldrig något annat än ångest, depression, plågor etc.

Om man nu omformulerar det hela så är den egoistiska stigen helvetet, den osjälviska himlen och vägen emellan dem båda är plågoandarnas rike dvs skärselden. De här tre "rikena" eller med andra ord medvetande stadierna är något som alla går igenom på ett eller annat sätt, och när man lever ett materiellt liv, och väljer "synderna" framför självaktning så får man ett svårare liv. (De Sju döds synderna, de låter värre än de är, men döden i bibeln är, att inte kunna känna andra, och om man inte känner andras närvaro så är man praktiskt taget död i alla fall.) 


Ja sex är skönt, men sex med någon man inte älskar framför någon man älskar, det är en fruktansvärt stor skillnad. När man är i det högre tillståndet utav medvetande, så känner man sig hög på livet, man känner inget behov utav att stoppa i sig alkohol för att vara glad och man lever inte med tankarna, "vad ska jag göra imorgon?", "vad hände igår?" "Jag är värdelös." "Jag borde dö" "Jag fyller ingen funktion" etc. utan man undersöker det man ser och slutar tänka på de nästkommande minutrarna. Det är svårt att beskriva det hela, men jag är där till och från och jag var där varje dag i flera månader. 

Det här var en riktigt intressant artikel, den har forskningen länkad i botten. 

Jag ser fram emot att andra delar med sig av den här bloggen om de känner att det var ett intressant innehåll, tack för att du har läst. Hoppas att du får en bra dag. Namaste. (Vilket praktiskt taget är en hälsning till den nästes energi eller ande.) 


[English] The consciousness was somewhere else at the moment. [English]

 

   


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Slisk Lindqvist - Tisdag 18 sept 03:29

  THIS IS ME, ME, ME, ME, ME. HELLO FRIEND! Hahahahahaha. Our Equality is what is needed. hahaha. Our respekt to all is what is needed. I awoke in 2016, I have walked with and against others. I am building up myself with my own strength as should...

Av Slisk Lindqvist - Tisdag 18 sept 01:59

  THE UNIVERSAL BALANCE OF NATURE    Read the book please, because there is more depth than this.  Life is a balance between Good & Evil, because everything is capable of doing Good & Evil, but it is always Pure in Intention. &#...

Av Slisk Lindqvist - Söndag 9 sept 14:18

  Did the moonlanding really happen?  I did not believe in that at all, It took me years of questioning this simple thing, and I eventually got the answers. They where harsh, I really wanted NASA to be liers. That was my whole tantrum about th...

Av Slisk Lindqvist - Söndag 9 sept 13:33

  Is Earth Flat? Oh yes it is, but NOT in the physical sense as of in this planet, it is in a spiritual manner. Keep on searching within! Always Question the Truth! The Third Eye is INSIGHT.   It is the Key to Salvation! You will beco...

Av Slisk Lindqvist - Söndag 9 sept 13:30

  Anti-Christ? All that are not Illuminated are Anti-Christ's.   666 is the number of the Beast, and almost everyone are marked by it in one way or another even if you see yourself as innocent. Because Desires is the beast, it creates...

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se