- querzion - the way of nevyn

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2018

Brev till Vännerna!

Av Slisk Lindqvist - 30 augusti 2018 16:46

 
Man måste Leva Med dåligt omdöme, för att kunna växa.
Jag valde Lustar framför Sans, Kärlek vid första Ögonkastet och de olika Nivåerna utav Acceptans, fick oss att vandra mellan två Världar helt Fritt. Det var i varje fall så för mig, den enda som jag respekterat Var den Tjejen. Det går inte en Dag utan att hon råkar falla in i mina Tankar, men det är utav Självisk Saknad som Det är så. Det var det enda Förhållande som gick bortom gränserna för vad som är Verkligt och inte. Jag inväntar att bli en del utav ett sådant förbund igen, så fort andra också börjar Respektera Sig själva och Andra, så kommer detta att bli helt möjligt för oss alla. Jag kommer aldrig Sluta Älska just Henne. En dag kanske Vi Ses och Respekterar varandra Igen.
 
 
 
Det tog 7 år utav Omoraliskt beteende att komma till sans och de utav Er som Lärde känna mig inom den tiden, Lärde känna den Som inte Respekterade Sig Själv eller alla Andra. Jag Lyssnade på Selektivt få Individer och Dömde ständigt alla Felaktikt, Det Resultat som blev var att mina Viljor att Ha istället för att Ge tog över helt. Idag har nästan alla lämnat mig, Jag tar inte illa upp, Jag vet att ni också behöver tid att Mogna till att Respektera er Själva och andra, Många har tillrättavisat mig genom Sina Sanningar och det har fått mig att, till och från Tyna bort, men jag ser det inte som ert fel, Ni har agerat på det sätt som ni lever efter som sant. Jag lyssnar på vad alla har att säga nu, Jag respekterar allas egna Verkligheter, och tar därför in era åsikter, utan att göra dem till Mina. De senaste Två snart, Tre åren har varit Jobbiga, för att jag inte haft Självförtroende, Självkänsla, Självrespekt eller tillräckligt med Självinsikt i hur alla Problem uppstår för Att Kunna Tro På mig Själv.

Jag har Lärt mig att De Felaktiga bedömningar som vi gör utav andra blir öppet för andra att Skåda, det är därför jag ser Oskyldigheten i er alla för att ni agerar utifrån Er Egna Verklighetsuppfattning och De Sanningar som Andra har givit er och Ni har Frivilligt tagit till er dem Som Era, men det existerar endast en Sanning, och det är Er Egna! Det är vad Gud är! Att Finna Tron på sig Själv! Respektera Sig Själv och Andra och genom det Välja sitt egna liv och inte Leva efter andra. Vi kan alla samarbeta för att Skapa en bättre Framtid för alla, eller Välja att stå Själva i känslomässigt utanförskap, helt skapat genom ens okontrollerade Lustar.  
   


Respekt föder man inom sig, till Sig själv. Innan man kan vara Respektabel mot andra. Jag är så glad att några utav er faktiskt valt att Respektera de åsikter jag har och Ständigt Stärker. Det var tvunget för att Jag skulle kunna förstå, Mig själv, Mina Beslut och för att Kunna se Saker som många utav er ännu inte ser.
 
Sanningen kommer I många olika former och jag har sagt att Religion inte Skiljer sig från Vetenskap. Inte många som kommer ta till sig det, men Visdom kommer från att Respektera andras Sanningar och inte Göra dem sina egna. Det är med Järnhård Hand, som man stärker sin Moral genom Värderingarna. Alla Man ställer på i Goda Avsikter, kommer senare att uppskatta det när de själva är de som står rakryggade, med Rättvisa och Strikthet I sin Röst.
 
Jag ser allas oskyldighet utifrån de sanningar som de själva följer eller följt och jag respekterar det, men det betyder inte att jag kommer tycka att det ni gör är Moraliskt rätt. Därför har jag också rätten att uttrycka det till er och ni har därmed möjligheten att frivilligt ta emot det och ifrågasätta era Egna Värderingar och Hur ni förmår er till att använda er Moral.
 
Ska man kunna vara Rättvis så går det inte att Särbehandla Vissa! Något som är Fel är då Fel. Oavsett Vem det är! Det är därför man ska tro på sig själv och veta att man kan övervinna Rädslan utav att möta Konfrontation. Jag är inte rädd för de som inte är Rättvisa.
Endast den Rättvise Kan döma andra! Dvs Endast Sanningen Kan tillrättavisa Det som är fel!
 
Var så god, att Hitta er inre Rättvisa genom mig, eller genom din egna Stig. Vet bara att särbehandling är det som skapat osämjan till att börja med! Vill du bli en Gud/Gudinna? Respektera då andra Genom att vara Rättfärdig, det kan du endast bli genom att först Förändra dig Själv till den Standard som du ska vara strikt till.
De värderingar jag står upp för genom hållbar Moral är Allt Liv har ett Lika Värde. 
Det som skapar Lidelse är Omoraliskt! Dina Viljor skapar Lidelse, Ditt ofelaktiga Dömande skapar Lidelse! Oavsett så är Gud en Fascist.

Kan man respektera andra, Så är man I temporär Balans. Livet är en ständig balansgång mellan Gott och Ont, Lidelse och Lycka! DET SKA INTE GÅ UT ÖVER ANDRA!
Därför är jag emot att man skadar Djur, Insekter och Natur, pga Konsekvenslöst Tänkande Genom Egna Viljor. Man Ska se till Andra, framför sig själv, men det betyder inte att man ska ge bort sitt Liv för andras Viljors och Värderingars skull! 
 

Allas Lika värde ligger i att man Inte väljer bort det ena framför det andra, Man kan inte vara selektiv, det skapar ett inre krig, som för vissa Exploderar som en Atombomb. (Jag är en utav dessa, men jag valde att låta det ta tid och Rättfärdigt säga ifrån till alla som plågat mig med sina egna övertygelser.) Man kan inte ta bort Sig själv och Bli intet, balansen ligger genom logik och kreativitet. Bortser man från det faktumet så blir det att man försvinner in i sin Kreativitet, därför existerar t.ex Schizofreni och Diagnoser med Liknande Sinnestillstånd, Flykten från de Förflutna problemen eller nyuppkomna, förblir då Nuvarande problematik som Man inte kan släppa, de skapar en värld som är perfekt för en själv att vara I, den där ens Avund utav andra skapar visioner utifrån sin felaktiga bedömning utav sig själv eller så har man ett sådant otroligt självhat att man Skäms för sin existens Till den Nivå att Kreativiteten skapar Monster som sätter en i fullständig rädsla till att någonsin bemöta och förlåta det man varit delaktig i. 

Jag Vet att Jag Har Rätt, Jag behöver Inte ert Godkännande för att jag Har Gud med mig! För Gud är Sanningen och bär många former. Något som alla Kreativa Odödliga individer har haft kunskap om. Det är fel att döma andra efter dåligt vetande, man ska vara Rättfärdig och Tala ur Vetskap därmed genom Erfarenheter.
        
My Truth Seeking has Ended! The Third Eye is The Insight of the Fundamental Truth of God's Existence and that you Find Balance by Accepting Yourself with both the Good and The Bad. Forgive Yourself! Uphold the Values that Life Is Sacred and See Your Innocence Through Others to Become the Independent Truth of Righteousness Trough Full Understanding! Logic Through Creativity, Creativity Trough Logic. Causality and Reason!

      

   
 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 18:11

The bird is the word.    I have partly or all to often sat down to think of the implications that our minds put other in every day. A couple of words from me could be interpeted by one, as one thing, a second, a second thing, a third by their ...

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 15:46

Missförståndet som skapar Rädsla.   Alla är väl religiösa / troende på ett eller annat sätt, de som inte tror på sig själva vänder sig till en förklaring genom vetenskap, insikt, vänner eller religion, de som inte förstår sig på vetenskap vänd...

Av Slisk Lindqvist - Söndag 24 mars 19:47

  I AM Who am I? Really? I haven't really figured out that part yet, I only know that I mirror other peoples inner wisdom and give it back to those in need, trying to cure the blind, but I have no Idea if I AM the right person for the situational...

Av Slisk Lindqvist - Tisdag 29 jan 10:49

MINA BESVÄR? Suttit och läst om en massa olika delar utav schizoaffektering, bipolaritet, affektering, schizofreni, psykos och annat, då jag kan.... ha haft förstärkta känslor.. ett 'litet' tag nu, eller har, fick en mindre 'hypomani' nu på morg...

Av Slisk Lindqvist - 5 november 2018 16:45

  VAD ÄR DU EGENTLIGEN FÖR EN INDIVID?   Det allra viktigaste och värdefullaste vi har att ge andra; är? Det är också ett utav de största och enda brotten som folk egentligen begår. Det finns inga andra brott. Allt annat är en illusion. Vi s...

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se