- querzion - the way of nevyn

Direktlänk till inlägg 3 maj 2019

.LjusBringaren: Missförstånd - Skrämselpropaganda i Rädsla.

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 15:46

Missförståndet som skapar Rädsla.

 

Alla är väl religiösa / troende på ett eller annat sätt, de som inte tror på sig själva vänder sig till en förklaring genom vetenskap, insikt, vänner eller religion, de som inte förstår sig på vetenskap vänder sig till historia och allt för ofta till vetenskap som de flesta inte förstår sig på dvs. bibeln, quran, torah etc. Sen har vi de som anser sig själva varit förtryckta, de som ser ned på sig själva och intar en sorts hysteri inom andra religiösa sekter så som Scientologi, Satanism, Luciferisk tro. Vi har även de som ingått i en mer instängd och hemlighetsfull grupp av människor som bygger sin tro runt ljusbringare och kunskap, så som frimurarna eller andra 'barn' födda ur det.

 

Vi har religioner över hela världen och alla lär egentligen ut detsamma, men folk låser ofta in sig i små små bubblor och därigenom skapas vidskepelse och rädslor byggs istället upp som väggar och det slutar med att de inte är förmögna att se sambandet mellan de olika troerna som existerar, folk har inte öga för att se och detta skapar mer än gärna situationer som urartar när missförstånd stundar då de passionerat talat om för andra om vad de själva har djup tro i. Sen har vi de olika massorna som pga sina positioner, vaknat upp till att tro att de är större än andra.

När vi föds så är vi oskyldiga, när vi växer upp så är vi oskyldiga, när vi är vuxna så är det mer aktiva val, men de valen bygger på det Andra och Annat har lärt oss, så vi är fortfarande oskyldiga, när man vaknar upp ur sin dröm, denna djupa illusion som vi skapat för att finna trygghet och värme genom, så dränks man istället uatv alla synder man begått genom sitt liv och där börjar uppvaknandet ta plats, det vi kallar kristi medvetande, här är starten, vi ser felen och försöker rätta dem, vissa utav oss låter oss luras av tillståndet och ser istället oss själva som något mer än vi verkligen är, vi låter arrogansen ta över och egot få ta all sin plats. Det är här som allt skiljer sig, antingen så klarar man utav att gå igenom det hela eller så gör man det inte och de som fortsätter att se sig själva genom narcissistiska ögon utan att sätta värde på andra är dömda att falla till botten och bli förkastade av respekten som de anser sig ha rätt till.

Det här är förkastelsen utav guds ängel, det var här som Lucifer föll till jorden, pga sin stolthet och när han föll, så kunde annat ta plats och ses, men han såg sig själv som mindre värd än han var innan, och därmed kunde han inte ta emot den ovillkorliga kärleken som hela tiden lyst upp över honom. Det här är en figuration utav det mänskliga psyket och det högsta väsendet som vi kan forma oss till i just denna existens och det är fullkomlig, total oskyldighet.

Då menar jag inte oskyldig till ett brott utan mer det oskyldiga barnasinnet, det som vill upptäcka mer utav det som är runt oss, det som ser Till en annan individ och ser en likgiltig gestalt oavsett formgivningen den fått eller tagit till sig.

För mentalt och genom den energi vi bär, så är vi alla lika mycket värda, det finns ingen skillnad på liv och liv, bara det personliga värdet vi ger själva. Handlingar är inte det som sätter värdet på livet, handlingar är det som formger respekten till den individuella livsformen, men det borde inte vara så. 
När vi ännu en gång har tagit till oss de högre frekvenserna i våra liv, det är då vi kommer att sluta se olikheter, det är då vi inte tar illa upp för vad andra uttrycker.

Lägg inte skuld på andra, utan att se till dig själv först.

 

En sak som jag tänkt på väldigt mycket senaste tiden är den att energierna som vi avspeglar är de som vi bemöts utav och om vi då bemöts utav oss själva, varför lägger vi då skulden på den som bara agerar spegelbild. Det vi oftast uttrycker till andra är egentligen ord som är menade till spegelbilden dvs. till dig själv. Lägg inte skulden på andra om du bär på den själv. För det är endast den som ser felet som kan rätta det, med det sagt så är det inte andra du ska förändra utan dig själv. Om du känner dig orätt behandlad, se till dig själv först, för att det var ur din tolkning som problemet uppdagades.

 

Jag vet att det här inte är lätt, det är bland det svåraste att bemöta sig själv med, och de känslor du känner är enligt mig egentligen spegelbildens som du temporärt får ta del utav. Vi kan känna och se allt, men vi kan endast tolka och det är inte alltid rätt. Därför bör man lyssna på helheten innan man uttrycker sig, och då inte med påståenden utan snarare med respekt till individens intellekt genom frågor. För om vi kan få individen att tänka i samma banor, som en själv. Så blir det lättare att föra en vänlig zenversation. 

(Jag gillar inte ordet Konversation, då det innehåller Kon, det upplevs som påtryckande från en negativ aspekt, and in english it's Con which often enough has ill intent. Zen stands for calmness. That is why I use that instead. Calm-verse. )

This video started my thoughtpattern.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Slisk Lindqvist - Fredag 3 maj 18:11

The bird is the word.    I have partly or all to often sat down to think of the implications that our minds put other in every day. A couple of words from me could be interpeted by one, as one thing, a second, a second thing, a third by their ...

Av Slisk Lindqvist - Söndag 24 mars 19:47

  I AM Who am I? Really? I haven't really figured out that part yet, I only know that I mirror other peoples inner wisdom and give it back to those in need, trying to cure the blind, but I have no Idea if I AM the right person for the situational...

Av Slisk Lindqvist - Tisdag 29 jan 10:49

MINA BESVÄR? Suttit och läst om en massa olika delar utav schizoaffektering, bipolaritet, affektering, schizofreni, psykos och annat, då jag kan.... ha haft förstärkta känslor.. ett 'litet' tag nu, eller har, fick en mindre 'hypomani' nu på morg...

Av Slisk Lindqvist - 5 november 2018 16:45

  VAD ÄR DU EGENTLIGEN FÖR EN INDIVID?   Det allra viktigaste och värdefullaste vi har att ge andra; är? Det är också ett utav de största och enda brotten som folk egentligen begår. Det finns inga andra brott. Allt annat är en illusion. Vi s...

Av Slisk Lindqvist - 29 september 2018 19:29

  DIVIDE AND CONQUER; SO LET'S DO THE OPPOSITE. Fear has divided us, SIN(SADNESS IN-SIDE) has divided us, time to balance that, but if you give in there will not be enough movment to hold all together., be separate, and stay as one in mind. Th...

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se