- querzion - the way of nevyn

Senaste inläggen

Av Slisk Lindqvist - 28 mars 2017 16:48

 
Ni alla borde vid det här laget veta om att jag är vegan, och att jag har tänkt att stå upp för djurs rättigheter och lika värde bland ALLT levande. Samtidigt som jag lever efter min egen diet, som är väldigt stickt där JAG utesluter en massa saker som jag ändå skulle ätit för mycket utav om jag fortsatt och kombinerat det. Jag vet att jag inte är en läkare, jag gillar bara att läsa fruktansvärt mycket om saker som andra inte hinner med på sin fritid eftersom att jag har haft "turen" att få många år fritid. Jag har dedikerat mycket tid till att läsa in på kost, och kött enligt mig, borde vara uteslutet i vilken persons liv som helst. Det kommer inte komma ut att det är ohälsosamt och ligger till grund för sjukdomar, det kommer inte öppet antydas om att det är anledningen till bl a. Alzheimers, Diabetes, Hjärt och Kärlsjukdomar, alla industrier går runt på en kedja, Det är en cykel.
 
==> Media meddelar dubbla meningar ang. mat, Du vill ha den mat som för tillfället sägs vara toppen, Industi arangerar/säljer det till en näringskedja, du köper produkten, du blir sjuk, du går till en läkare, läkaren meddelar vidare till en forskare, forskningsintitutet tar fram en produkt, läkemedelsföretagen skapar produkt, säljer den till närliggande droghandel, läkare skriver ut medicin, du köper medicin, du mår bättre ==> börja om.

Glömde att skola är med där också som får information från forskningsintitut och enstöringars teorier som skapat under väldigt lång tid, skolan lär upp kostcirkeln utan några riktiga belägg för att vi ska ha kött och mejeri, kyckling, fisk och ägg i den. Inget av det här är med flit och en konspiration, det är bara så det snurrar runt. I böckerna står det att vi är naturliga allätare. Det är fortfarande inte nämnt att för att läkemedelsföretagen ska kunna få reda på felet, så de kan skapa formeln för sin medicin så krävs forskning, så de sponsrar forskningen, det är inget ont med det, men när man börjar tjäna pengar så vill man inte sluta tjäna pengar. Då kan det komma dåliga beslut. Detta är en vem kom först? Hönan eller Ägget diskussion. Jag tror inte att det blev planerat, jag tror att de gör allt för att behålla sin makt bara.
 
Av det jag har läst om Alzheimers, så kan en strikt växtbaserad kost hjälpa att dra tillbaka symptomen, bättre är det om man även utesluter tillsatt socker.
 
Australien har ett forskningsinstitut som håller på med ultraljuds forskning, det har visat sig fungera på möss för att hjälpa dem få tillbaka minnet, och försök på människor ska ev. startas upp i år eller början på 2018. (Även om jag är emot djurförsök så kan det här hjälpa även djuren.)
 
Jag har själv under en väldigt lång period (nästan 10 år) haft problem med med magen, där jag vaknade mitt i natten, av att det högg så fruktansvärt att jag inte kunde göra annat än att gråta.
Jag bytte till strikt kost, åt bara äpplen och jordgubbar, lite nötter och till och från sallad( oftast bara tomater eller morötter) det blev som att fasta, samtidigt så drack jag mycket citronvatten och pressad juice. Det jag pratar om är en Raw Food diet. Den kan man tydligen dö utav, enligt vissa som lyssnar på media. Jag är inte död.
 
JAG VILL att min morfar sätts på diet på prov, kanske inte så extremt som jag gjorde det, men på tre månader borde man ha fått resultat. Får man inget gott resultat, då är vi väl köttätare/allätare och alla sjukdomar kommer från vattnet. Inte vet jag.
 
Det här ÄR skillnaden på blodkärlen bara. Det där är fett.
 


Jag blir bara förbannad när jag ser sånt som det här.
Varför? För att det inte är utlärt. [ Alzheimers: 8 min ][ Dietskifte: 11 min ] 
  
 
 
 
Protein finns för övrigt i allt, kött innehåller bara fruktansvärt mycket mer, 10-20 ggr mer vad jag har sett. Det gör att man blir trött, och man brukar säga att blodet rusar till magen när man ätit mycket kött, det kan mycket möjligen vara så att vi förbrukar mer energi än vad vi får utav det valet.
 
Laila, Helena, Tove, Tommy, Jeanette, Royne, Britta, Felicia, Victor.
 
Ni här under är med i den här posten för att jag vill att ni undervisar er själva angående protein, kött, ost etc, och börjar se fördelen i att välja bort kött från kosten helt. Det gäller även de ovan men det är främst för min morfars del jag skriver det här.
 
Gabriel, Anita, Carola, Zimona, Christoffer, Sofia, Ellinor, Gunvor, Patrik.
 
Jag vet att några av er här lever bland livsstilar och jag vet att Ray, aldrig skulle dumpa köttet, älskar dig brorsan, men kan du i varje fall börja addera en större potion sallad i kombination?
Ni är några av mina närmsta vänner, som har stöttat mig när det har varit som svårast, jag vill inget annat än ert bästa, och att det hjälper naturen gör det bara bättre. Har jag glömt någon så är det väl tråkigt att jag inte tänker på dem lika mycket.
 
Peter, Peter, Nikolaj, Raymond, Beatric, Janina, Robin, Alex, Magnus
 
Det pågår många studier där det verkar som att en växtbaserad kost får en att må bättre, och där deppression kan motverkas, jag mår inte ens hälften så dåligt psykiskt som jag gjorde innan jag valde bort kött.
 
Sanna, Nina.
 
I övrigt så finns det många saker som man kan välja istället.
 
[ Är man rädd för att man inte ska få i sig omega 3/6 så finns det i chiafrön, är man rädd att man inte ska få i sig tillräckligt med A vitamin, ät morötter, beta kerotin omvandlas i kroppen, D vitamin, spendera mer tid i solen, vi var inte byggda för att sitta inomhus under tak som skydd för fint väder. C vitamin hittar du i nästan allt, fruktsocker finns i allt från äpplen till isbergssallad, protein finns i alla växter annars hade djuren dött och jag varit död för längesedan, Kalcium, finns inte bara i mjölk, det fanns från början i gräs därav innehåller mjölk kalk, men det går även att hitta kalk i broccoli och andra växter.
 
Det enda som vi inte kan få i oss som vi fick från kött, är B12, varför det fanns i köttet är för att djuren åt gräs eller föda som har bakterier, drack vatten från vattenpölar och backar etc. för B12 är utvunnet/konverterat från bakterier som inte längre finns naturligt i vårt vatten eftersom att vi renar dricksvattnet med diverse kemikalier. Vad jag har förstått det så behövs minst 10μg per dag eller ett större intag utav 2000μg i veckan. (BEHEPAN är B12 suppliment, en burk med 100 st tabletter varav 1000 μg per tablett och köps på apoteket för 119kr.)
 
Ett plus till, man behöver inte engagera sig till att gå ner i vikt heller, kroppen förbränner det fett som är i kroppen om man håller det fettsnålt, men fett behövs så nötter och avokado är viktigt att ha i kosten, så att man fungerar, nötter innehåller även massor av mineraler som man behöver. som t.ex magnesium. ]
 
 
Jag har tänkt att sammanställa ett fotoalbum både i min vegangrupp
[ Öppensinnade Veganer - [Sverige] ] och på min Facebook
[ Slisk Lindqvist/Album/Project: Näringsvärde ] med värden som är i 100g nämnd vara.
Att vara vegan är inte svårt, definitvt inte när man börjar tänka på alla djur man kan hjälpa till och rädda i processen, men det kan ni läsa om senare, det här handlar främst om häls.
 
Här är några videor, många förespråkar att vi är Allätare och att vi alltid varit det, men jag tror inte det alls. Den här personen har samlat mycket information som talar för det jag tror, att vi är naturliga växtätare och behovet och situationen skapade vårat nya intränade beteende. Därför tycker jag att man ska se videorna och börja tänka själv och inte styras av andra eller böcker från nån fanatisk filosof på 1700-talet. 
Det rekommenderas att man är bra på engelska för att förstå innehållet.

 Youtube Vbloggaren Mic. the Vegan: 
(Anledningen till att jag främst delar med hans videor är för att han delar information som är relevant, kort och med fakta i bakgrund och länkat.)
Dessa är väldigt korta videor. [ 11 min ] [12 min ] [ 8 min ] Innehåller mycket info.
Seminarie, Milton Mills, MD. [ 78 min ]
En "läkare" jag vet inte, men han har väldigt många bra kommentarer i ämnet.

 

Vegan studie? [11 min ]
Fetma och Diabetes studie.


ANNONS
Av Slisk Lindqvist - 24 mars 2017 12:18

 

In this time of era, you are a womanhating person if you speak up against feminism.
So I will not write anything extensive, just send videos.


Check this Video out, It is on Youtube, It costs money therefore I would prefer that you actually saw it through there.
This link is to the documentry called "The Red Pill". and it is for free here.


Sponsor Cassie by watching the documentry through youtu.beDebate between feminists and the men's rights activists (MRA).


Interview with Cassie Jaye former feminist.I hope this view was accepted.

 

   


ANNONS
Av Slisk Lindqvist - 22 mars 2017 13:00

 

!! I am not here to make people angry if you are a muslim and already open for fact based information, this may be interesting. I myself found this to be very interesting, and it could be labeled as taboo as it can be a problem going against the faith of Islam and the texts of the Qur'an.!!
(I am not a muslim, I have another faith which is not written nor teached. I am not a right wing activist, nor racist, this was not meant to be a "right winged" post. People who use their heads are often truth seekers and open minded and that is what I am.)


I found a video, while searching about Islam, well, I didn't spend the whole night just reading parts of that. Youtube has many faces, many dark hoaxes and others with information, good or bad.
(I believe in everything and nothing, all att the same time, kind of contradicting, but if you do not understand, then you will not be open for it and to be open for it does not mean that you need to understand either.)


For me this is not about destroying anyones faith, you can not simply diminish someone's faith with "proof". Faith comes out of heart and is supposed to be there for some people, science does not support my spiritual belief, and even if facts are rubbed into my face it will not kill my faith. We all need some belief to be happy, even if some are for the basis of control, because religion has always been a way to control or entise others to either become better humans or to follow a rule and one of the simplest ways to involve others in same or similar thought are through religion to try and build bridges between different cultures and try to establish moral grounds to live on, nothing more. To include politics and law in religion is both good and bad as it can for some make them stay in the old ways of life and it is good as a book of religious thoughts has always been higly valued, priests or it's likelyhood has always been in high positions as scholars and teachers. Religion is for me an old way to try and make the world civilized fast, but in the midst of power it has gone corrupt. You are truely civilized when you are with good morals and is open to other induviduals thought. 

I hope that that was not insulting and rather a seen as it is a thought based in rational thinking.

When it comes to my belief it is not really a religious belief, it's a way of living and there is no direct way to read into it, because it has not yet been written. Basically "Every living thing has the same value, as we are equals to energy, so treat everything with the same love and respect that of you would treat yourself or your parents". I would like to write my own religious belief onto paper, and maybe some would like to follow it, there are so many texts that are written with morals in the center. Enough of that. 


This is a seminarium held by Jay Smith. It was interesting to watch. Especially in some sense of history about the Qur'an. I felt that Jay was a bit arrogant from time to time, very much when he got excited, I don't think that he is respectful, in the sense that I don't think he notices or thinks about the consequence of getting "your" reality and or faith hurt, but still really interesting. I recommend that you see it still.


In the seminarium which I hope that you just saw, he told everyone about some books and a 90 minute long documentry. That documentry was really interesting to watch, and it held much appreciated information, for me anyway. I hope you feel the same way. If you instead want to download the Documentry, it can be found on the pirate bay, I have noticed for some or many that the site is blocked so I will be linking the magnet link at the bottom, and I will also link two ways to use the magnetlink.

ISLAM, The Untold Story.This is a long video of debates between Jay Smith and Dr.Shabir Ally.  


There was a specific site told of by Jay Smith. I could find two so they will be her under, I do not know which one of these it was that he meant, to be honest I have still not checked any of them properly.
http://www.islamicawareness.com/
http://www.islamic-awareness.org/index.html


Streaming or Downloading the documentry.
Popcorn Time - This is an application that lets you watch movies etc by streaming torrent file contents.
Tixati - This is a torrent download manager, you will need this or any other manager to download the file.

Magnetlink: ISLAM, The Untold Story.

Forgiveness is hard, but the easiest part is to forgive others.
- Slisk Lindqvist (Think about it.)

 

   


 

Av Slisk Lindqvist - 20 mars 2017 03:37

 

So what is the plus side to the change? I wont tell you, I will give you the reason for the change in these videoes. Empathy, Equal value, Love.

First of, you weren't ever meant to eat meat
  and you where definitely not meant to drink Milk your whole life!

(Keep watching his channel, he has interesting facts which could convince you to change)

I will now give you three very interresting movies, more fact no fiction. Stop the denial.


Food Choice:Earthlings:


Cowspiracy:So the science and gore was not enough? Will Empathy from a loving person give you a heart then?So what is the downside of not eating meat? I would lie if i told you that you did not get one good thing at least, D-vitamin! Yeah, but if you go out in the sun YOUR OWN BODY will create it. Yaay! One more point though, B12, from bacteria, so well. We could need to eat suppliment or drink unclean water. I don't see this as a big problem. 

B12 Information in this link! 

If we don't change, the world will not be here for the later generations.

Prince EA - Man vs Earth


Prince EA - Dear Future Generations: Sorry


I really hate being right some times, but please rethink your eating habits, you don't need to change it 100% veganism idealism right away, because your choice not to eat meat less is at least a start. Better than nothing right?


I really love this song, hopefully, you will notice the sadness in the tone and feel with it.

John Lennon - Oh my love


Over and Out.  Peace and much love my friends. <3

I made a Vegan Facebook group called "Öppensinnade Veganer - [Sverige]" it is mostly in Swedish atm so only nordic members are aloud.

 

   


 

Av Slisk Lindqvist - 19 mars 2017 22:13

 
Visste ni att CIA hade implementerat leksaker i olika tv apparater, som mjukvara så att de kunde avlyssna folk. Yes it is fucking true. Check it up at the closest wikileak directory, or in any news outlet that wrote about it. ^^

Detta är The Washington Post

 
 
 
Sen till det "roliga".
 
"Men det går ju inte att hålla det hemligt det är ju så många som arbetar inom det så det skulle vara omöjligt att det skulle kunna hända tänk bara på alla som skapar tv apparaterna och alla som skrev de olika firmwaren, tänk vad många som säljer dem, någon måste ju ha vetat!" Hahaha!
 
Nej, ni tror att det är svårt att gömma information från allmänheten och det är det inte, NASA gör till och med ett så fruktansvärt dåligt jobb på att gömma att allt de ger allmänheten är datoranimerat skräp att det snart kommer läcka ut i alla fall och jag är bara en paranoid foliehatt, uttrycket som NASA själva myntade. Fett less på folk som inte vet det.
 
Tänk nu på att CIA är fett jävla mycket större än NASA någonsin kommer vara och Informationen läckte till slut ut till allmänheten pga personer som inte tyckte att det är moraliskt rätt. Vet ni vad som händer med personer som har höga positioner och tycker att saker och ting inte är moraliskt rätt? De dör.
 
Läs om Wikileaks ledning, just ja, den som dör till och från, människojakten på Assange, han ser rätt bra ut och har massor av pengar, varför skulle han sticka till Sverige och våldta två tjejer? Säger inte att det är omöjligt, tycker bara att folk ska börja fundera på temat kring istället för att bara anta saker för att förtroendemän säger att det är så, det är inte specilett svårt att få folk att säga vad man vill, bara man har rätt förutsättningar, det är också lite "roligt" att Assange advokat dör, och några i ledningen sedan Wikileaks start och sen kan du ju läsa om alla länder som försöker stänga ner sidan, tror ni inte att det ligger någon grund bakom de försöken?
 
   

Av Slisk Lindqvist - 19 mars 2017 16:50

   

Breath. It's as easy as that.
 The breathing is important for any induvidual, and I will tell you why I think so and how it is that I think this way shortly.

 

*Edit. Cancer is Clickbait. Stop eating meats, diary products, and fats, become raw food vegan, eat fruit, berries and veggies. That is how you hopefully don't get cancer, if you think this is not fact think again, because you are indoctrinated to eat meat diary products and destroy the world. Watch the videos in the link.
VEGAN - Why should I change and what would the positive impact be?

 *I hate it when the computer don't play along and the text vanishes, so now I will write it again, if i can remember everything, because short term mermory is not as good as the long term one, and this edit is because others got really buthurt and did not like my choice of words and could not see that I actually wrote NOT SCIENCE MAY BE PSUEDOTHOUGHTS but apperently some can not read.
 
Well breathing was it now!
So think of this, how do you breath?
 
  When we think of breathing we just naturally do it, because we know that we need oxygen, and it's a part of air which is one third of the equation to life (Life <=> Energy) and energy is gathered from Food, Water and Air, everyone of these are as equally necessary for life to exist, but we usually don't think of how we breath, I could very easilly tell you that you are just about surviving right now, as you are breathing wrong. So what is breathing wrong? Most people are very stressed, without reason, many people even smokes, smoking is a great example of how an induvidual is breathing wrong, in & out through mouth in short waves and with little oxygen relative to the smoke. When you breath in short burst, your body will have to work more, using more energy to hold up the pace. So the breathing technique that the majority of people are "using" is breathing short breaths in & out through the mouth, down to the upper lung, breathing out just as it has settled. This is short breathing, a technique you should use to cool your body, it's not meant to be used all the time, but it has become the normal way of breathing. This strains the body in many ways, as the body needs lots of oxygen to work, and if you only give it "small" amounts, the whole system will need to double it's speed to divide an equal amount of oxygen to all parts, and as it's less than needed the heart and lungs will have to work even harder. People that use more oxygen than they have are usually experiencing anxciety and in worst case scenarios even full blown panic attacks, when you breath wrong and you don't get the right amount of energy needed you will start to work faster to be able to distribute, so you start to breath faster and this is out of fear, because the body is chocked because of the lower amount of oxygen, so it starts to give warning signs in the outer body parts such as hands and feet, to stop this from getting worse all you have to do is breath right, usually we don't think in this moment we rather work with the asumption that faster is better so the body WILL go into muscle cramps as a selfdefence machanism, and it will cause you to faint, this acts as a reboot of the body, and while you are fainted, the basic features of the body can take over and start with a bigger intake of oxygen, so how? Well deep breaths ofc.

Have you thought of how you breath?


 The trick to a long and healthy life is actually, eat right, drink lots of water and breath right. FUCK IT I ACTUALLY WROTE SOMETHING REALLY GREAT, MOVED OVER AND MY HAND GOT ON THE MOUSE, SENT ME TO THE STATISTICS FOR THE BLOG, ENDING UP ERASING AT LEAST THE DOUBLE AMOUNT OF TEXT THAT YOU SEE NOW, THAT I HALF ASSED PUT TOGHETER IN ANGER. I will rewrite when the time comes when i don't spend hours of detailed thoughts just because people don't understand stuff anymore with out the step to step guide to life.

 Will something as easy as switching my breathing technique have a good impact?! By All means, YES!
   Think of it like this, you have a cake, A big one, It is divided into 20 equal parts, you are going to have 30 guests over in total, but not everyone eats cake so you just bought one cake by the usage of that assumption. You also forgot to buy something for the other guests out of stess, or something. Now you will have 1/3 that will not have as much energy to talk or act as the other 2/3. You could as easilly had bought two cakes and had some leftover, for later. Well most do the later in real life but not when they breath.
  Usually people act out of an asumption. That was a really bad metaphor, it will have to work.
If you have a car and you give it half a tank you will not be able to travel as far as with a full. *duh* Logic! Maybe only halfway :) or worse, just a quarter of the total distance (or less).

So most people, breath through the mouth In and out, They use the part of the lungs that is underneath the chestpiece (upper lungs not the lower) and they breath fast, everyone does that when they are stressed, because the body will need more air to go. ^^ So what if this way of breathing was actually straining the body, because everything in the body actually needs air, IT is one out of three fuel injections. (AIR, FOOD, WATER) If you give it less than it needs it will not be able to travel as far, right?
Establishing rational logic. :D

Are your hands and feet often cold?
Even though you exerscise, eat healthy and don't smoke? Why is that? Think of your breathing and try this instead. It will not work directly you fool, it will need your active attention, so please listen.

  •     Breath in through your nose.
  •     To your lower lungs, the abdomen.
  •     Wait for the air to settle in the upper lungs.
  •     Breath out through your mouth.


Do this for around 10 minutes a day for couple of weeks, if you do it more often that is good to.
So what are you doing? You are training daily, so that the brain thinks it's natural, but it will take some time for it to make it as a normal action.

What does this change, Really?!  My rational thought actually tells me that breathing like this warms the air that travels in your body through the blood, so that outer body parts like the hands and feet gets warmer, because I don't believe that it is bad circulation of blood... Why would anyone even think something so stupid anyway?!
The heart has a constant beating, if not strained by training which elevates its beating or when you die in which it stopps and the blood is still, then it would be assigned as bad circulation. The heart is a muscle and as we all know if we don't exercise them they wont get stronger, so exercise is really important in the long run, even though it is just walks.

Breathing through the Nose:
So cold air, goes in through your nose, passes by the sinuses and in to your mouth, down the throut and into the lower part of the lungs, warmth travels up, gets taken by bloodcells and distributed througout the body, used air gets converted into carbon dioxide and it's called "old air" and it gets back into the upper lungs, and there she blows! ^^

Breathing through the Mouth:
So cold air goes in to mouth and down to the upper lungs, gets distrobuted througout the body old, used air (carbon dioxide) get back to the upper lungs and out she blows!

CAN YOU SE THE TRAVEL DISTANCE DIFFERNCE?
Do you understand what, sending room temperatured air vs. body temperatured air does to the body? Do then you understand what difference just a mere 10 degrees celcius would do to the body? Chainreaction! You would become healtier, because, the body would become warmer or colder, how you breath is dependant of that, it Is as important to breath as it is to eat or drink, and definetly dependant of HOW to.
Some viruses in the body would die of, some viruses actually thrive in warmth, so it would make some of them show their properties faster, but that is only if you don't think of the fact that the lungs will make air go bodytemp if you breath right. It would be fun to test if sick people in warm aired locations would react to like breathing in cold air to lower the body temp, that would be a nice experiment, to see if some viruses would survive in colder blood, mutheeeeerfukkeeeeerz! ^^
My belief is that breathing wrong not only makes you sick in the long run, it is perhaps also the cause for koncentration problems for a minority that I think will get bigger with every generation, when the brain is working a lot, all the inner movement will create heat and it will need to get cooled of, so breathing right will cool the brain  that works the most, the frontal lobe because you have sinuses going up between your eyes and into the whole forehead. (Inside of the cranium)

Friends who did not believe me when I was talking about this with minor detail this summer, hope you understand me now.


Basic belief then.
If you get cold air in system, system freeze, If hot, system hot, if to hot, system will crash. Understand?

So did that sound like something stupid? Rational?! WOW! ^^ Thanks.

Have you thought of how you breath?
Time to make a change? I think so too.

Thank you for reading. Comment if you believe there is something missing. Peace

   


 

Av Slisk Lindqvist - 13 mars 2017 00:30

 

Det är alltid någon gräns till hur mycket som får plats, så jag tänkte välja ett annat sätt, min egen blogg. ^^
Läs den och märk hur knäpp jag till och från kan vara eller skit i den totalt och se vem jag är när du skriver till mig.
Jag har Asperger och ADHD vid sidan av, är ofta rastlös och vill gärna hitta på något spontant när andan faller på plats. Jag är inte svår att ha att göra med fast att man kan tro det med kombinationen, jag är lite konstig ibland bara för att jag har lite tankediaréer, Mitt huvud arbetar på med en massa roliga saker så jag kan ibland uppfattas som distant, men lugn! Det kan vara för att jag försöker förändra något antingen med mig själv eller hos allmänheten.

Här för ett tag sedan så blev jag spådd på ett par sätt av en bekant som tränar på olika metoder, det hen meddelade mig var något som jag i varje fall redan visste, men har svårt att kommunicera till andra.

Det här var hen fick ut ifrån mitt födelseår och plats.


 Det som kommer här nedan är en sammanfattning från vad som tydligen gick att se i min vänstra hand, och det kände jag själv var väldigt intressant. :D


        
 


Alla kan få tro vad de vill om öden etc, men jag tror att man valde sitt liv med svårigheterna i förväg därmed har jag ett öde att delvis ta del utav. Jag tror att de där bilderna beskrev mig rätt så bra, till det positiva, men jag är inte så mycket för att bara visa det positiva.

Vill man läsa om min personlighet så går det utmärkt, eftersom att jag har en av 16 möjliga. ;P
Om man ska tro på det så har jag INFP personlighet.
Läs via den här länken
. ^^ 

 

   


 

Av Slisk Lindqvist - 12 mars 2017 18:01

 

Vad händer? Tänker jag verkligen så annorlunda att folk inte kan känna att det är normalt? I varje fall så tänkte jag ta och slänga upp hela konversation en från på en post jag kastade ut i mitt flöde, men i början av bilden så kom inte hela texten upp, slänger in det som fattas innan bilderna, så att det kan läsas det också och efter bilderna kommer videon som jag hade länkat. Här är länken till posten, för er som har mig på facebook och har möjlighet att läsa. Om det behövs så kan den ju även bli bingsatt. (översatt)

Kolla bild först läs sen det nedan om det ens är intressant, det är själva diskussionen som är det intressanta egentligen då folk tror, att jag är något som jag inte är dvs, en "Flat Earther".


"....  i de nordligaste delarna av världen.

Bara en tanke. Jag tänker försöka ägna energi på att debunka varenda del av argumenten. Nu är det ju också så att vi lever i en "tid" av väldigt mycket cgi och falskhet för att kunna bevisa, det är därför jag tänkt att jag inte är skeptisk heller, för att vart döljer man sanning om inte rakt framför ögonen, att NASA sitter och leker med digital grafik för att skapa ALLA sina bilder, det bryr sig inte alla om, inte ens de som vill resa utanför jorden."

 
 


Det finns för övrigt en väldigt bra sida för att snabbt räkna ut hur mycket kurva som är möjligt att uppfatta på en specifik distans gentemot den höjd man betraktar horisonten från. Länk här.

Det är också en fruktansvärt bra sida att läsa om annat fuffens också om man känner att man vill se vad som är sant eller falskt.
(bara att ta bort "/curve/" från adressen.)


 


Här nedan är videon, den har faktiskt några intressanta punkter och de hade jag i tanken att debunka med relativt enkla experiment. För att man kan endast se det ljuset vid specifika tillfällen och inte hela tiden.

 


   

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se