- querzion - the way of nevyn

Senaste inläggen

Av Slisk Lindqvist - Onsdag 18 juli 22:49

 
 

Bredvid bilden stod det. "Elektromagnetism / Mikrovågsugn / HAARP / Din död"

Som jag om och om igen fått höra så tänker jag väldigt baklänges, men detta blev mitt svar till bildinnehavaren och till alla andra som känner för att negativa tankar gentemot framtiden. 

Det kan vara möjligt att det är microvågor, men det finns även en till möjlighet och det är att vinden rör sig i skikt och det ena är snabbare än det andra, precis som undervattensströmmar fast i luften. Jag vet att HAARP är en möjlig realitet för vissa elektromagnetiska förändringar, men de är byggda världen över, precis som alla de mindre cern byggnaderna som andra länder också har. För mig så handlar inte det här om att testa ett nytt vapen eller förändra vädret, det är snarare en förstärkning utav vårt elektromagnetiska fält, ett konstgjort sådant, för när rotationen av jorden stannar upp, så försvinner temporärt fältet och om du trodde att du visste om kaoset nu så är det inget från vad det kommer vara när atmosfären rasar in och vi alla blir stekta av rå gammastrålning. Varför tror du att alla byggnader blivit byggda för eliten världen över? 

När temperaturen ökar så förändras tyngdpunkterna, iom det så rubbas rotationsbalansen och rotationen sänks, precis som det gör nu, och man vet redan att gradantalet har förändrats med ca 10 grader, det resulterade i den omtalade no fly perioden där de var tvungna att ställa om klockorna på alla plan etc. 

Sen har vi samtidigt att när rotationen förändras så kommer djur av alla dess slag att dö, för att de följer magnetismen, det är så de navigerar, vissa kommer stranda sig själva andra inte, Jordens elektromagnetiska fält kommer att rubbas och därmed fluxuera i styrka, de känsligaste djuren kommer att dö pga detta, människor kommer att förändras mer eller mindre aggressiva, mer eller mindre logiska etc. Vi har lärt oss för lite om spektrats, månens, solens och planeternas påverkan på människorna och jorden. 

Det vi kan göra nu är att ljuga för folk, eller snarare tala om den 'sanning' som vi känner till, det är att en klimatförändring håller på att ske och att det är vårt fel, men det är det delvis inte, för att det är naturligt återkommande, det finns inget som varar för evigt, allt går i cykler och när energin avtar så måste ny energi tillföras. 

Fältet försvinner, jorden bränns av solens ofiltrerade energi och allt på det halvklotet som inte tagit skydd dör, sen infaller en nukleär vinter och mer dör, sen startar nästa istid. 

Därför existerar CERN och dess tidigare byggnader världen över som en ring runt jorden och alla HAARP stationer i världen är till för att skapa ett temporärt elektromagnetiskt fält, ett skydd, så att folk försöker ta död på oss är en rädsla, varför skulle man vilja döda andra, vi drivs alla av självbevarelsedrift. De som kommer dö är de som inget vet.

   


 

ANNONS
Av Slisk Lindqvist - Onsdag 18 juli 15:16

 
Sjuka ideologier? Vart är National Socialismens grund en sjuk ideologi? Det är först och främst Svenskars fel att Arier ens togs upp och sågs som det bästa utförandet utav vår biologiska massa, totalt utan att tänka på att dessa arier var individer med mörk hy och blå ögon och blondt hår som blev vittvättat så att de kunde vara stolta över det historiska arvet. sen var det en helt annan tid då än nu, om National Socialister får makten nu så kommer de antagligen ta samma väg som Hitler gjorde fram till dess att England startade krig med Tyskland, vilket var att kasta ut överklassen som då till mestadel var uppbyggd av Judar, stänga ned verksamheterna som gjorde att alla inte fick samma möjligheter att bli något och sen att kasta ut individer som inte fyllde någon funktion, som romer etc. Det var först när Svenskarnas rasbiologiska forskning användes och kriget startades som folk blev mördade och det var pga svensk forskning som man såg ned på sjuka eller såg man verkligen ned på dem?
 
Idag kan en person med grava funktionshinder få ett värdigt liv, men innan teknologin som vi har nu etc skapades så fanns inte möjligheten att tänka positivt om personer med tex cerebral pares, demens, alzheimers, parkinsson, cancer, ticks etc. Hade jag haft någon sjukdom då som förhindrade mig att leva ett normalt liv så hade jag välkomnat att inte vara ett dragg (sånt som man drar på botten efter en båt.) för samhället, men nu är det inte så här i denna tid, för till och med funktionsförhindrade och sjuka har samma rätt som gemene hen, och det är inte tack vare att alliansen vann mot tyskarna. Utan istället att forskning har gjort framsteg och om vi ska se det såhär, Tyskarna under andra världskriget var inte psykopater, de var djupt emotionella och det hade varit en ekonomisk kris nyligen som dragit ned hela världen men främst tyskland till en existens där den tyska marken var värd en skottkärra fylld med sedlar för en limpa som vi idag köper för 15 kr på ICA. Inte bara det, kommunism härjade väldigt fritt överallt i hela europa och det är endast ett fåtal som kan se saker innan de händer och Adolf var en av dem. Idag har vi historia som kan förtälja hur kommunism utagerar, det hade man inte på samma sätt då, så om vi tagit bort AH ur hela ekvationen så hade nog Soviet Unionen fortfarande varit kvar och haft hela Europa till sitt förfogande, hell diktatur right? Omständigheterna som de levde i då och vi lever i nu är helt annorlunda, jag är så trött på att allt är så svart & vitt med människor och sen dog nästan 60 miljoner människor, varav att det största antalet troligen var hos de som förlorade kriget.
 
Den som är brutalast vinner kriget och den som vinner skriver historian. Något som allt för många missar totalt.
 
Sen får man tycka som man vill, ta homosexualitet, där jag personligen tror att national socialister faktiskt skulle kunna växa till sig mentalt och förstå att kärlek inte bara är mellan man och kvinna utan individ och individ oavsett ras eller härkomst. (hund och afrikan, kyckling och kines, katt och europé etc.)
 
Nikola Tesla såg ingen skillnad på individ eller kärlek och föll för en Duva, Det krävs en djup förståelse om vår existens för att komma så långt att se samma värde i allt, och inte ens du som läser nu har troligen samma värdering på en myra, mygga, snigel, blomma, fågel, viltdjur som en människa, så ni är inte mycket bättre än 1940 talets National Socialister.
 
För att stoppa lidande så bör man minska sin del av skapandet utan tanke. Som jag förstår det så föredrar folk att peka finger utan förståelse till händelsen.

 

 Nu vill man förbjuda en ideologi, för att för få läst på och för att en stor del av individerna är främlingsfientliga, främlingsfientlighet har inget med ideologin att göra, det har med folks enskilda värderingar att göra. 
 
   

ANNONS
Av Slisk Lindqvist - Lördag 3 feb 02:19

 

I have thoughts that I KNOW is true, other dissmiss it because they are ignorant, or is it just me being stubborn and without full self asteem?

This here is a discussion about the universe. 
 

Here is the whole religion part. 

     
Today. 03/02-'18
 

Regarding 'Magic' It's all illusions, mind tricks and electromagnetism. Some of them use their knowledge as a base for making a buck or two. I have been trying to teach others unconditionally, without, buy this or that or anything. I am going to start a Organization though, and it will be there to help others. Without corruption or pyramid scam plans. I am a messenger of truth. I have no plans of being anything else. What I say is what needs to be in teachings later on. 

 

 

   


 

Av Slisk Lindqvist - Lördag 27 jan 13:12

 
Everyone are Empath's. Not up for discussion, it's a statement.
We mirror each other when we are on the same 'wavelength'.
 
The one's that we resonate with mirror us all the time. (Walk in the same pace, same heart-beat, breathing at the same time. Japanese calls this something special that I can't remember right now, it was in a car commercial a couple of years ago.)

This is really good to know when you walk in on a new adventures relationship, it could change everything! It could be the best thing that have ever happened to you, but if they are abusive, or act narcissistic, say stupid things etc..... Well, don't judge. 
Do this! Look towards how this person is with others, If he/she behaves in the same way as with you, then it is truly he or she who is the problem, otherwise, you better look towards yourself in first hand. I would go to the latter from the beginning since you're the one that could be the 'offended' one. (Even others bad habits are mirrored, that is why I don't like alcohol, drugs or smoking, I keep coughing up slime or feeling the effects. Cannabis is not a drug! It's medicine, read all about! It's news everywhere!)
 
 
 
Back to the offended bit, right? Don't judge others, see to yourself! Because your behavior, will be mirrored in every relationship that you have and if you keep blaming others for it you will never be able to have a good life or relationship, the people that have understood this have really good relationships.
 
This is what I have learned on my road so far and I have much more to learn, so does everyone else too.
It's difficult for most people to accept this, but such is the truth. Never easy, and most of the time it hurts more at the second you hear it till you start to understand what I meant by it. 

This is Karma in it's basics. It's beatiful. 
 
Don't think that this is the truth? Start thinking about it and you will notice all the people around you acting different when they are with different individuals, often enough even copying each others, so stop being jelous because you think that others have a better connection, be happy that they are able to be such good friends instead, and depression is the low levels of serotonin, so lets grab & eat some veggies. #govegan

Read all about the Serotonin and how to get it in this factbased compilation, that actually kind of hints that it's wrong eating animals, but never really stating it out loud. Since, well, it's controversial and your serotonin system works as it's own moral pointer.  => LINK <=


I know that I seem harsh, but truth is truth, and you can't cherrypick what is true or not, just because you want to flee from reality. Stop blaming others for what you obviously have done to yourself. 

This here is a answer towards a person that had ended an abusive relationship and victimized herself by talking shit about her ex. Openly in a group, this is the real narcissist.  'Hey look at me I had a rough time! Please see me and feel sorry for me.'  They usually miss it themselves, and it's always someone elses fault. 

       
 
   
 

Av Slisk Lindqvist - Torsdag 11 jan 20:20

 
I am the Lost White Brother that The Hopi was talking about. 

I am the/a Messiah (Messenger of Truth) All clans of the realm can be part of my view. 
I am A Ray of Knowledge.

God = Truth (The combination of Knowledge and Blind Belief makes the trinity of Clarity / Truth / God). When you reconnect to yourself then you are part of the knowledge. Then you become a God, a ray of truth After trials, and the road is not easy. 


I Thought that I had lost it and become crazy after I had gone through the misintepreted state, where all your past is revealed and you have to deal with it.


Day of Purification, The Purgatory, Night of the Dark Soul, Barzakh, Psychosis and many more, what I tend to call the Chain of Birth. 


This state is when you go from your negative pole (Blue Kachina, Hell, Naraka, Jahannam, Depression etc.) and meet EVERYTHING, depending on what you have done and been through, is how you deal with this, some just naturally find them selves, make a purpose and spread happiness and hope to others, these are the people of the Rainbow that I am part of. People of every color, race or nation. Sharing unconditional love. I don't know if we actually came from the stars, but I still hold true to my understanding that I am from the Sagittarius outer Arm and not the Orion Arm. BTW. On My 15th birthday even the sun gave out a ray of hope. 

 

This was around when I awakened last time. It scares me, not only that the sun loves me, but that It followed me, till I got lost again. I am trying to accept who I am, by understanding it and I will probably make the sun vanish completely for a new rebirth. I don't know, many are talking about the sun's 'upgrade' going over to pure white light. My heart is so cold, It is quite weak, when I had my awakening, I looked upon the moon, and thought of it as a hologram, and I told it to be gone. It was gone for three days, for all the M E IDIOTS to see, I told them, and my father, he told me that the Bible changed, and that the moon vanished, and he could see something materialize.  Schitzofrenia is not a sickness, it is sanity of using the whole brain at the same time, but it has not been accepted for hundreds of years. 

This did happen, the sun did follow me around. You can't be paranoid if it's true.  


When we find it to accept what we have been through, and forgive the others 'that have harmed us', well that is easy, but what the chain shows is actually, what you have done, and when or if you can handle it to forgive yourself, depending on your values, then you go through the last part, the cleansing of the body, Toximia. YOU ARE NOT DYING! I thought so when I had it, three days of 'everything' that came into my body, went right through it, and my body was so pure, but I was like a stupid child. 

I haven't mentioned that this is something that you go through when you cleanse your body, Yeah, you have to do that first, I didn't I got mine through anti-depressants. The cleansing of the body is eating stuff that isn't dead or sticky or cloggs when eaten cold. Because our heart, needs to beat slow, for us to be a part of everything, slow but strongly. We create our own biomagnetic field, and it is measurable with science, but since everyone don't give a damn of history, they clearly missed out on how to apply Historical events to other facts. 

This is the Fifth awakening, If we can't hold it up this time because we start relying in others, then we don't need to exist at all. Still, we are all seeds that needs to warm up and dive into the soil. Here are three pictures, they are scientific data on the global warming, please use google, or books or anything, to apply historical events to all the anomolies. Then you will see what I have seen for some time now. We are all connected and our hope is what fuels the unconditional love that we give others, take care of everything, and everyone, and spread love.

     

Yeah, when you have passed the 'purification', you will enter into 'Heaven', 'Eternal Happiness' and what ever you like to call it. The purpose of a good is to strive for perfection, that means prolonging of life and the highest of morals through high values. I awoke pure, not many do that, but hopefully, many will. This is a road on which we teach others how to shed themselves of their ego, and get them to understand themselves, the ego is what shields you from the truth right now. You don't want to believe in it as to be truth. 

To become perfection there is a system at play, you are now an empath, you are capable of feeling others feelings and intent, either you handle it as you should, with a kind heart and with forgiveness and see it as insight in your own behaviour when the values you follow are deep enough to be called devoted to self. 

This world that we live in is a quantum mechanical wonder, and our brains are the same, what we believe in is made seen. If we know it to be true, then it becomes real, that is the deceptions of the world. If you don't understand that, then the information was to early as of yet. 

Would you release untamed savages into a realm of peace? I think not! I wouldn't. I would see to it that there could NEVER be a disturbance in that peace!  So with technology I would secure it, and I would give everyone eternal life, till they took in the teachings that I gave them, and then release them, If they would fail they would die, everyone has their limit to their bodies. We are here to learn, how to live as one, and understand everyone, relentless of what they have been through, this realm is an exact copy of the real realm, and we have occult = secret practices that make us dive in to other realms. I have put myself to think in these ways anyhow. 

I know that all is truth or nothing is, and that the world is to perfect to even have existed without a creator, we are all seperations of our own consciousness, and everything created here is true, or false, it is up to all to take it in. Suck it up and understand. When we all stop fighting ourselves, we will become one with the consiousness and the life there after will be that of full understanding. I am a person that changed my name from Mats 'gift of god' to Slisk, which got it's own meaning on the road, I chose this path, so that I could lead others in the right direction. 

We are all co-creators to this creation saga, all we know by heart to be truth, will become real, our first lesson is to learn values, our second is to accept others, the third is to be separate so we can understand how we are connected, and the forth is to forgive, fifth is to Love each other, Sixth is to Trust in eachother, the Seventh is to acknowledge and know what others say is truth, and that you chose to enter into their realm of creation if you activly want to, eight is to take part in the ascended masters teachings and the ninth is to ascend and transcend spiritually. 

The world that we live on now is earth, and earth is an egg of life. all the joy that we give will eventually be what it gives back. The sun used to be the god, and also the earth, but they are two of creation. Trinity.  The holy spirit is the light of purity. 

NO ACT OF VIOLANCE IS OF GOOD! What we have to live after here is a set of rules, made by gods truthful, so that others would follow the same path, but over and over people did not see it or listen. It is the same now. We have the Golden Rule / Karma / What you give out is what you get. Since all is Empath's, like neurons or connections in the brain. Why do we fight as though we didn't have one? Learn to see what you have been tought not to see. 

The Ten Commandments where made as guidelines with you in the center, understanding that you are all of creation, a creator and the creator, and even if you think that it is okey to be selfish and don't care of the next of kin, I don't think it is. The Chakra system, are actually glands in the body, that you need to cleanse so that you can create the Torsion Field. That is how you reconnect with yourself. You need to understand that the glands are cleaned by the change of your whole lifestyle. That means in every way. So use the seven deadly sins in combination of the chakra release system. AND NO KILLING ANYTHING IS NOT RIGHT! We can stop eat and live forever if everyone agrees upon it as truth. Every option is up to debate. 

 

I may not be as capable of an inventor as he was, but I have had other interests in my life, like searching for the facts so that I could know how far we are from the goal. Do not cheat towards real enlightenment, the purer you are, the closer you get. 

Humans emit light, we emit lots of light when we tend to have a healthy body. The more light we eat, the more potential we have to give. I have been collecting information that seems legit enough to be used, you need to relearn everything that you know and when you think in the way of languages and how the landscapes are in the area, then you have the answer for which languages that arent corrupted by bad frequencies. Or rather, Oral communication, communicate how the heart feels. So empath's know when people have bad intent, through the vibration and the biomagnetic field that we create. 

I could write a whole book, but I don't think that it should be done yet.   


 

Av Slisk Lindqvist - Fredag 5 jan 21:02

 

COGITO, ERGO SUM: (Latin för: Jag tänker, alltså är jag.)
En sats som den franske filosofen René Descartes formulerade.

Så, det motbevisas enkelt med att sluta tänka, och att andra fortfarande kan se dig, därför finns du fortfarande. För att sluta finnas så måste man först övertyga andra, 'att inte vara medvetna om ens existens' och sedan själv sluta vara medveten om sin egna existens. Att sluta tänka räcker inte då.

Om man bara är (släpper sitt medvetande) och slutar relatera till den form man har nu, så försvinner man endast tills dess att man påminns utav andra. 

" Att existera, är att vara en del i andras medvetande. " - Slisk Lindqvist  
Translation:
" To Exist, is to be part of others consciousness. " - Slisk Lindqvist

 

 

   


 

Av Slisk Lindqvist - 31 december 2017 09:03

 
Det är så mycket 'kristna' som kör med idiotisk skrämselteknik på nätet, utöver det hela så väljer de att propagera att det kommer att vara mycket falskhet emot slutet och till och med de utvalda kommer ha problem att se rätt från fel. Jo jag ser det, varenda jävla kristna idiot och anti-krister, ateister, agnostiker och alla andra som inte är i rätt 'tillstånd' tolkar bibeln ordagrant och när jag försöker lära folk vad som egentligen står där, så är NI alla så jäkla ignoranta. För att ni tror att ni vet en massa som ni inte förstår eller kan ett piss om, vägrar lyssna helt. Ni har en bild och den går inte att rubba för att ni vill inte förstå andra eller grunden till varför religioner någonsin skrevs ned.

Jag har sedan mitt uppvaknande försökt förmedla vad jag förstår så att fler ska kunna ta del utav det och vakna upp, vissa har vaknat upp och tror på änglar och demoner, vissa har vaknat och tror på gud, vissa andra har vaknat upp till att tro på AI. *Suck* 
 
Jag är ingen profet, eller messias, jag är ingen, en föredetta mask som tagits av för att försöka frambringa kärlek inom alla runt runtomkring så att hela världen till slut kan radera det negativa genom förståelse, förlåtelse, respekt, acceptans och kärlek. Ska det vara så jäkla svårt att få in det i själen, eller snarare öppna sig för själen? För inte ens det är ni kapabla till!
 
Det är inte så jäkla svårt när man väl fattar vad det handlar om, och är du inte redo så kan du fortsätta att vara död!
 
Allt är ett eget val om du vill tro på dig själv eller inte. Det är helt upp till dig. Men innan du ber dig själv dra åt helvete på daglig basis, så kanske du ska ta till dig det jag har att säga.

Du är döv, du är blind och ingenting du säger är utav kärlek eller sanning. Ta åt dig! Tänk samtidigt på när du senast sa något till någon och sen faktiskt genomförde precis det du sa, eller tänk på hur du pratar. 

Att jag väljer att ta till konceptet kristendom som grund till att lära ut är för att det är välkänt, men pga att personer i olika sekler, som uppfattat precis vad det stått i sin egna tolkning, så har det blivit problematik, liv har förstörts, negativa handlingar har lets i nån svävande figurs namn och den ignorante sitter hycklande negativt och skrattar och gör narr av det de inte förstår, medan den andra gruppen individer vandrar runt i en dimma där de tror att gud är fysisk och till för miljarder människor och lyssnar på dem. Det låter väldigt anti-krist aktigt. Tycker till och med jag. Skiter i vilket. Du har inget att komma med ändå. 

 Om jag skulle säga att du egentligen är den gud som det skriv om, i egen hög person och du styr DIN egna verklighet, den realitet DU ser, helt ur egen tanke och att religion gick ut på att få dig att förstå det, men att tolkningarna är olika, beroende på hur medveten och öppensinnad du som individ är och vid vilka värderingar du lever efter, skulle du då gå med på att dyrka gud? För det är som sagt helt upp till dig själv att tro på dig själv eller forsätta klandra något du trodde på, en idol. (som i objekt.) 

"Du skall inte ha någon annan gud än mig!". Det är en 'synd' som straffas med döden, men döden är endast mental. Så din kapacitet att vara skapare över din realitet försvinner och du försvinner i en negativ cykel där det enda du kan genomgå är lidelse, tills du lär dig varför.


Genom lidelse kommer visheten att förändra alla tankar till en positiv framtid. Allt handlar om verklighetsperspektiv. Lär er utav de misstag som begåtts så att cykeln stoppas. 

Inom dig har du ett öga som kan manifistera allt som du tillåter dig själv att skapa, med tron på dig själv i en osjälvisk och ett ovillkorligt kärlekstillstånd så krävs nästan ingen energi för att förändra det som skapas runt dig. En jäkligt jobbig sak för folk att ta in brukar vara ett chakra system, men det är lätt speciellt i den här videon, lite löjligt tycker du, men det var nog inte tänkt att bengt 40 helt plötsligt ville välja guds väg när serien skapades. Sen är det viktigt att ta itu med det som händer, för att det gäller att bli av med sina rädslor och finna inre frid med det man gått igenom, för att sedan förstå sig själv och andra bättre. Det märks på riktigt när du helt och hållet skiftar till en positiv polarisering, du ser positivt i allt, det är tillståndet som i vissa fall kallas kristi medvetande, krishna medvetande etc.   


Sanningar är inget som är dolt, det ligger rakt framför näsan om man bara vet vad man söker.

 Det finns så mycket som händer, och det är så lite vi vet, egentligen ingenting, så det är bara att släppa all tro man har och offra sig själv inför sig själv. Mycket känslor dyker ofta upp i den här behandlingen. Vill du veta mer detaljer så har jag den här playlisten, men det är inte säkert att du är redo för informationen direkt. Det är mer en 'catch up' playlist, med alternativ kunskap. Resonerar du inte, titta inte på det. Awakening Crashcourse 101 [English]


Andra klandrar mig för att vara ignorant, men jag är öppen att ta emot allt bara någon först respekterar det jag förmedlar, ängel är ett ord för en budbärare. Alla som har något gott att förmedla är änglar, när det är i ett 'vaket' tillstånd. 

   

Av Slisk Lindqvist - 31 december 2017 04:16

 
Okey, vet inte hur många som vet vem den här filuren är.
 

men denne nu väldigt kända broder till den  'ISIS sympatiserande' gamblern,
klädde visst på sig lite tips inför en intervju. Awesome right?

 
 
Internet spekulationerna angående Las Vegas skjutningen första Oktober i år (2017) har resulterat i att mycket vakna individer lagt sin tid på att jaga rätt på sanningen via gammalt hederligt sökande, rationellt tänkande, vissa även gått så långt till att analysera det digitalt inspelade ljudet för att triangulera och estimera antalet aktiva vapen och vilka typer av vapen som användes för att kunna få ut så mycket information som möjligt över falsk flagg attacken, som måste ha varit bra mycket mer än en gammal gubbe på 64 år.

 

Stephen Craig Paddock som inte lyckades fastna på 2000 kamror (Kan inte hålla mig för skratt) när han bar upp 47 gevär och ammunition till alla dessa vapen till ett kasino hotelrum på 32:a våningen, KASINO! Du kan inte ens äta en klubba i smyg utan att personalen vet om det...
Han dödade dock alternativt. 'dödade' 58 personer, skadade/'skadade' även 546 personer.
 
Tills en vakt hörde och stormade in, ne så vad det inte, tills polisen stormade in och skjöt honom, nope, tills polisen stormade in och skjöt honom efter att han skjutit en vakt, ne så va det inte heller, tills polisen stormade in och hittade mannen som blåst av huvudet på sig själv med ett hagelgevär.
Walk on water. Det blir bra det.

Så vad händer nu då? Jo, folk har ju inte gett upp, det visade sig att den där t-shirten som han hade på sig i den här intervjun. kunde visst länkas till en massa konstiga saker, this IS a W T F moment som binder in så mycket mer om man följt tidigare miserabla händelser. Den här kvinnan här nedan är ordförandet till "Central Florida Community Arts". 

 
Inte så märkvärdigt kanske, men om man tittar på andra saker då? Någon som minns Orlando nattklubbs skjutningen? Som även den var en falsk flagg för att kunna få medhåll för att ändra vapenlagarna i USA. 

 
I varje fall så startades en insamling till "offren". Här lyckades hon även vara ordförande.
Vem vet hon kanske bara gillar att hjälpa folk eller något. Orlando och Las Vegas är ju ändå nära grannar antar jag. 

 

Inget konstigt med det, folk får väl starta upp fonder och shit, men WHAT THE FUDGE IS THIS? Inte nog med att hon verkade vara ganska så upptagen med det andra, hon heter Sara Brady och är ägare till ett företag som specialiserar sig inom krishantering. Det är ju skitbra. Fast det är inom den federala myndigheten. Det kanske känns ganska så ologiskt att det uppfattas som att allt jag skriver är fel, men finns det inte liksom andra som kan vara delaktiga?

Orlando:
 
Las Vegas:
 

Det hela är uppbyggt på en agenda som fortfarande är väldigt okänd, men lagar om vapen är involverat, det kan man tydligt se som mönster i alla attacker där vapen lagar näms efter 9/11 insider falsk flagg attacken.

 

Sandy Hook som ett annat exempel inträffade aldrig på riktigt, och alla inblandade fick som ett 'tack', sina hus betalda, hela det inblandade området fick mutor där bolåns skulderna slutade på $0 US. Om man lägger märke till hur skådespelarna återkommer emellan attackerna så börjar man fundera kraftigt på vad som händer, för att det inte hemligt, man gömmer bäst saker helt öppet.

       

Om man dessutom följer upp spåren angående Las Vegas skjutningen mer så såldes även aktier i bolaget som äger kasinot där skjutningen ska ha skett bara några dagar innan händelsen, aktierna rasade och individen som sålde kunde sedan köpa billiga aktier för sina lättförtjänta pengar, sen så ska Paddock även ha jobbat för föregångaren utav Lockheed Martin. " Lockheed Martin, the world’s largest defense contractor, said the retired Paddock was employed by a predecessor company about 30 years ago.
 Länk här. 
 
Mitt enda tips till dig som läser är att följa pengarna, till att börja med, för girighet är oftast motivet, sanningen är sjukare än man någonsin kunnat tro. Skojar inte, pedofiler, prostitution, våld, mord och förtryck (av alternativ medicin och av individer som vetat mer än de borde just då), människosmuggling (för ändamål offring, sexslaveri och andra sjuka beteenden), korruption (inom ALLA fält och ranker), svindleri (extrema mängder pengar som bara försvunnit via statliga instutitioner), dold teknik (Secret Space Program, vapenforskning, underjordiska baser), mk ultra (ett projekt inom CIA, vågar du gå in på deras sida?), shit jag var bara intresserad av Kennady först. haha

** CIA's uttryck 'konspirations teoretiker' har satt sig rätt hårt i de blindas tankar, så jag kallar mig sannings sökare och har gjort det i många år.

** Det där med aluminium är rätt roligt också, tackar Science & Fiction bolaget NASA för det. För att aluminium kan stänga ute alla radio, wi-fi och blåtands etc signaler, så om man vill leka paranoid så är det bara att göra en faradaylåda och slänga mobilen i, allt som behövs är en låda och alu-tejp. haha

** Foliehatt uttrycket har lite sanning bakom sig dock I sluten form dvs. Faraday principen, men det skapades ändå för att diskreditera de som inte trodde på månlandningen etc. BTW it never landed on the moon. Stanleey Cubrick hjälpte till med en väldigt vacker CIA skapad myt dock. Om man läser och tittar, uppfattar och reagerar, så märker man att vi aldrig varit utanför Van Alan bältet. (Ligger mellan månen och jorden, väldigt radioaktivt.) Sen har inte månen någon atmosfär och NASA valde att 'landa' på solsidan. Yummie! Hope you like your skin extra crispy in that oven of yours. (Det borde sätta lite tankar i omlopp.)


 
   

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se