- querzion - the way of nevyn

Senaste inläggen

Av Slisk Lindqvist - 19 november 2017 05:38

 
Disclaimer: I will not translate this into english, I will instead make a video, or rather a series of videos with some of this information and a quick translation of the text written in Swedish, I will try to make it understandable. Videos in the bottom. 


Det är nog så att jag ska ta och förklara ett och annat innan jag drar in dig som läsare på okänd mark, jag är och förblir en icke-feminist, det betyder inte att jag är en anti-feministisk med extremhöger åsikter eller mansgris identifikation, jag står för jämnställdhet, rättvisa och respekt i allt för alla könen, religiösa och härkomst jorden+, jag tycker bara inte om feminismens tredje våg, den som kvaddar feminismens goda historia, för att det verkar inte vara speciellt mycket intelligens som behövs för att yttra sig. Det krävs dock intelligens för att läsa till sig saker för att kunna bortse från påhittade antydningar. Jag tycker inte om Vänster PK heller, och jag är väldigt mycket center vänster själv, jag har ett hjärta bottnat i Syndikalism, som är ganska så mycket till vänster. Jag tänker inte yttra mig som de flesta feminist gör, utan istället säga så här. Om det är så att du råkar ta illa vid dig, så är det väl för att det ligger något i det jag skriver och det går emot dina extra påhittade principer. Om du fortfarande läser efter det yttrandet, så vill jag gärna ha åsikter hörda så kommentera gärna efter läsning.


Jag tycker att det är såååå kul att människor är så hjärndöda att de tror att det här,

är ett giltligt påstående. "ARTIKEL"  
Hunden får en association från en som den ser som sin ledare, det är inte så att den magiskt förstår ett nej från det att den är född, man måste fortfarande lära även djuret vad ett nej är och enda anledningen till att hunden accepterar ett nej är för att den respekterar individen som den lever med. Punkt.

Så om vi då ska börja med personer som inte förstår ett nej, då är det antagligen för att de aldrig lärde sig respektera de som sa nej från första början. Det kvittar vad olika individer har på sig tydligen, det kommer fortfarande vara så att det existerar andra som är okapabla att visa respekt om de inte fått det själva eller lärt sig acceptera motgångar.

När en till könet kvinnlig individ har mer hud synligt än kläder på kroppen, så blir det antagligen svårare för den så kallade negativt associerade individen att hantera sitt impulsiva och "respektlösa" beteende.


Jag, som har full kontroll på mig själv och accepterar ett nej, (för att jag har lärt mig respekta andra individer, genom mycket negativa situationer och omständigheter) har till och med jäkligt svårt att tänka på annat än sexuell attraktion när man ser mycket hud. Det är Inte så att jag säger "skyl er", jag säger bara att, för att man ska kunna leva i den här översexuella världen så behöver man nästan bli eremit och som jag gör, låser in mig hemma, undviker högt sexuellt material och har kontakt med väldigt få människor. Är det här pågrund av att jag är en man som anses sexuellt frustrerad? Nej för att jag har alltid haft det så, och jag antar att det existerar fler än jag som upplevt detsamma och inte pratar om det och så här är det även när man haft förhållande och ett väldigt aktivt sexliv. Det är kanske pinsamt för en del att prata om sånt när man fortfarande bryr sig om vad andra tycker, så jag förstår konceptet av att vara rädd för att tala om vad man tycker och känner.

Det är så att jag vill ha min självkontroll fullt bevarad, för att jag har fått för mig att lyssna på både forskning och religösa texter (ja, det låter fel för en del personer att höra sånt eftersom att alla religioner verkar vara förtryckta, men jag är inte en präst som sitter och predikar om hur sankte petter tog hand om blub blub, jag vill förmedla min tolkning utav realiteten som jag ser det.), Indiska texter och avbildningar från hela världen har försökt visa hur upplysta individer ser ut, det är glorior och ljus som omfamnar huvudena på massor av bilder världen över och nu har mer forskning tydligen dykt upp som säger att vi avger ljus, (Vi tar in ljus via ögonen och porerna, och det färdas igenom något som heter meridian nätet, och det fraktar och avger ljus.) ljuset ackumulerar vi lättast genom meditation och av att solgassa (alltså se mot solen, men akta för att titta direkt på solen) och när vi lever i nuet. 

  Om man till exempelt ejakulerar så följer ljuset med för att ljuset är liv (och liv är "Gud", men det tar jag senare så att det inte uppfattas fel.). (vissa spekulerar i om det kan vara så att ljuset är vårt medvetande.) Har du aldrig undrat varför vissa partners inte kan få barn? Det är inte bara fysiska aspekter här, uteslut fysiska skador just för tillfället. Om man inte resonerar (altså vibrerar, jag pratar om energi.) på samma nivå så delas det inte ut någon livsenergi och säden ger inte något fruktigt liv. När man älskar någon däremot (yes you heard right), på riktigt så ger man en del utav sig själv vid samlagen och det är den energin som gör att man kan skapa liv. Typ som en defibrillator. (Sån man startar hjärtat med vid ett tillfälligt hjärtstop.) Spermierna och äggen lever men har ingen energi, energin ger man och därmed börjar livet, så ljuset blir då vibrationen som skapar medvetandet i individen som man tillsammans skapat. När det bevisas så blir det tungt för många, för det betyder att en abort är mer eller mindre att ta död på något som är vid medvetande och det som är vid medvetande är vid liv, därför ska man inte göra abort helst. Det är fortfarande upp till var och en.

Vill man ha mycket sex och fortfarande ackumulera energi ja då får man vända sig till Kama Sutra eller någon annan egendomlig lära där man lär sig att inte släppa ut sin energi medan man lever i njutningen, eller om man blir bra på självkontroll så kan man istället få den energin att gå igenom och tillbaka in i kroppen vid utlösning. Kvinnor kan få något som kallas orgasm (haha, kändes lite nedvärderande där, ursäkta mig.), detta kan även män få och erektion med ejakulering är inte en positiv orgasm eller ens en orgasm även om det tydligen räknas som det i den här tiden vi lever i, det är mer en avslappning utav muskler i de nedre regionerna och blir mannen trött, så påvisar det att energi från hjärtat gick ut i tomma intet med säden och inte tillbaka genom kroppen igen. Det är i varje fall så det ser ut i mina ögon efter att själv haft flertalet riktiga orgasmer som får hela kroppen att reagera positivt och inte bara underlivet. Jag har också haft utlösningar som kännts som att hela jag är döende och nästan svimmat, för att hjärtat har börjat slå annorlunda och spikat (Jag har inga kända hjärtfel). Därför har jag slutat onanera (To much info?), well, jag var aldrig speciellt förtjust i det innan heller, för skillnaden i känslan med negativ bortgång, gentemot positiv energi är ganska så stor.

Ni som läser har all rätt till att skratta, men innan ni gör det, så bör ni tänka på att information som förmedlas i ett led hela tiden (dvs. att man väljer en eller en liten grupp som man delger information till som i sin tur delger detsamma för att de under en längre period har fått det berättat för sig till dess att de kunde det utantill.) mer eller mindre fungerar som en bok, den går inte att tolka på annat sätt än det den var meningen att tolkas som. Bibeln, Quranen, etc. räknas inte in där eftersom att de versioner som finns är skrivna på ett sätt som gör att de SKA kunna tolkas olika beroende på vart man är i sin utveckling spirituellt och om man läser allt med en fysisk tolkning som inställning (det är endast ett fåtal berättelser i det stora hela som ska tolkas så). Ja då får man den religion som vi har idag, där folk tror att allt är ordagrant så som det står i boken, vilket leder till mycket negativt beteende och ateism, och ateism är ett defensivt mentalt läge som svar på något som verkar alldeles för osannolikt för att kunna vara LOGISKT möjligt. Vilken hjärnhalva använder logik? Vilken hand använder folk oftast? Den dominanta sidan är nästan alltid avspeglat i vilken hand man använder. De intelligentaste individerna på jorden använder inte främst logik för att ta sig fram utan en kombination, vilket påvisar att de är nära eller helt framme vid gränsen till ett upplyst tillstånd.

Jag har blivit väldigt spirituell, men min tolkning är inte helt uppskattad av de konservativa och de som ännu inte är tillräckligt öppensinnade, för mig så har GUD alltid varit ett koncept, ett mentalt koncept skapat av människor.

  Du har din kropp och i den lever Gud, du är en del av gud, och gud är mer eller mindre källan till all energi i dig och runt omkring dig, som jag sa tidigare "Gud är Liv". Jesus är också ett koncept, men istället för att vara livsenergin inom dig så är Jesus mer eller mindre tillståndet du behöver uppnå för att få full kontroll över Gud (alltså livsenergin), därför är Jesus Gud (För att endast gud kan kontrollera livsenergi.). Muslimer har detsamma, Allah betyder Gud, och profeten Muhammed är motsvarigheten till den kristna Messias, Krishna är även det en Messias inom Hinduismen, alla religioner är syskon i det stora hela och de misstolkade skrifterna är just vart problemet ligger, när det gäller förståelsen av kunskapen av moral och hur man uppnår det så kallade "upplysta" tillståndet som skapar värme innifrån. Muhammed får inte avtecknas, varför inte? Kanske för att han aldrig existerade på ett fysiskt plan.

Jag vill på något sätt dela med mig utav det jag känner till och så som jag tolkar det, så att fler kan gå igenom ett uppvaknande. Jag har inte översatt allt som jag behöver översätta än och det finns några fler där ute som inte heller sitter och pridikar om gud, jesus, jävulen, himmel och helvete. Helvetet är för övrigt något du själv skapar från din egen tro så om du hamnar där och läst Detta, kom då ihåg att det är endast ett plan av perception, en lögn som du kan frigöra dig ifrån. Jesus motsvarighet är Lucifer, den upplysta som inte kunde älska människan mer än gud så han blev förkastad från himmelen, för att leva på jorden och lära sig älska människan. Ta det i ett annat perspektiv istället, de som inte tror på Gud har oftast inte heller förmågan att förmedla full empati utåt och älskar sig själv mer än ändra. Jesus älskade alla människor och dog för alla deras synder, när man "syndar", så tar man del utav Lucifers rike, (som för övrigt inte är någon röd demon som vill döda dig.)  det narcisistiska riket. Man sätter sig själv och sina behov före någon annan.

Det finns då, i och med det jag skriver här, tre sätt att leva på, helt avstängd och avskärmad från att ge andra respekt och acceptans därmed ett liv där man sätter sig själv främst och nästa variant är att sätta alla framför sig, för att där står kärleken är i centrum och med det så delger man ovillkorliga situationer och känslor till andra, det här är verkligen svårt att uppnå i början, speciellt när man inte vet hur man ska uppnå det. Det tredje sättet är en vandring i balans, det är stegen på båda sidorna, men det tillför aldrig något annat än ångest, depression, plågor etc.

Om man nu omformulerar det hela så är den egoistiska stigen helvetet, den osjälviska himlen och vägen emellan dem båda är plågoandarnas rike dvs skärselden. De här tre "rikena" eller med andra ord medvetande stadierna är något som alla går igenom på ett eller annat sätt, och när man lever ett materiellt liv, och väljer "synderna" framför självaktning så får man ett svårare liv. (De Sju döds synderna, de låter värre än de är, men döden i bibeln är, att inte kunna känna andra, och om man inte känner andras närvaro så är man praktiskt taget död i alla fall.) 


Ja sex är skönt, men sex med någon man inte älskar framför någon man älskar, det är en fruktansvärt stor skillnad. När man är i det högre tillståndet utav medvetande, så känner man sig hög på livet, man känner inget behov utav att stoppa i sig alkohol för att vara glad och man lever inte med tankarna, "vad ska jag göra imorgon?", "vad hände igår?" "Jag är värdelös." "Jag borde dö" "Jag fyller ingen funktion" etc. utan man undersöker det man ser och slutar tänka på de nästkommande minutrarna. Det är svårt att beskriva det hela, men jag är där till och från och jag var där varje dag i flera månader. 

Det här var en riktigt intressant artikel, den har forskningen länkad i botten. 

Jag ser fram emot att andra delar med sig av den här bloggen om de känner att det var ett intressant innehåll, tack för att du har läst. Hoppas att du får en bra dag. Namaste. (Vilket praktiskt taget är en hälsning till den nästes energi eller ande.) 


[English] The consciousness was somewhere else at the moment. [English]

 

   


 

ANNONS
Av Slisk Lindqvist - 15 november 2017 20:08

 
Vart ska vi börja? Vi som människor kan kommunicera få flera sätt och det är rent utav allmänbildning, man kan tala med andra genom tal, gester, eller känslor. Känslor är dock ett ämne som verkar tappat som kunskap. Djur gör detsamma.
 
Vi kan ta det här till en av de största nivåerna som möjligt för att vara ett effektivt exempel, jorden har ett elektromagnetiskt fält, skapat från rotationen av antingen skorpan mot centrat eller centrat mot skorpan, beror på hur man ser det, oavsett så fungerar jordens puls som ett skydd för allt som lever på dess yta och under.
 
Vi människor har en puls, allt har egentligen en puls och en andning, men inte på samma sätt som vår perception. Andningen kontrollerar kroppens tempo, och tempot styrs utav hjärtat, och ju starkare och djupare slagen är, desto större och renare blir det elektromagnetiska fältet som det ger utav. (Bekräftat, hjärtat skapar ett elektromagnetiskt fält.)
 
I det elektromagnetiska spektrat kan vibrationer färdas, olika frekvenser som både kan och inte, uppfattas utav oss människor, däribland, ljud, och färger.
 
Jag vet att AUROR kanske är "woo woo" för en massa människor, tror man inte på det så ser man det inte, men det gäller att VETA att det existerar, kan gå in i det djupare för att färdsättet är inte bara en sort, det elektromagnetiska fältet är snarare vägen och vibrationerna som vi avger både i tal och känslor är översättningar som substitut för fordonen. Enligt den värld vi lever i, så är till exempel, tillståndet då man kan översätta ljud till färger en sjukdom, men det är något som alla har möjlighet att lära sig, det är bara en bortglömd egenskap, för att vi alla kan uppfatta delar utav det elektromagnetiska spektrat.
 
Alla känslor, går genom hjärtat och skapar olika rytmer, som färglägger fältet runt varje individ, och det går i lager om händelser och det som skiftar väldigt fort är just där och då man ser det. Nog för den lektionen just nu. Är du intresserad av att höra mer så kan jag skriva mer för att det är lite hållhakar på förmågan att se också.
 
Djur använder i varje fall det här sättet delvis för att kommunicera, ta en känsla, du kan översätta känslan till en sträng på en lyra, om du stämmer en sträng med en dis-resonas frekvens så kommer den störa någon av de andra strängarna och skapa resonans i en annan, eller när man spelar alla och sen drar igång den sista, så stoppar dess resonans istället de andra för att vibrationen inte går i samma takt.
 
När frekvens resonans eller hertz får en för hög skillnad, så stör de istället varandra beroende på om det inte är en liknande gungning. Det är vad som händer när du sätter handen mot något, du känner det för att det är en helt annan frekvens, så att du möts av en helt annan känsla och motstånd. Lättare att förklara med är kanske, om en insekt landar på dig, så kan du känna den IGENOM kläderna om dis-resonansen går genom ett stort och väldigt starkt elektromagnetiskt fält, om du däremot inte har någon dis-sesonans så kommer du inte ens känna utav att insekten är på dig.
 
Djur känner sånt och våra elektromagnetiska fält har en ganska så stor radie från hjärtat, allt vi kommunicerar, går vidare genom alla andra mindre fält runt oss. Negativa känslor och tankar speglas i det elektromagnetiska fältet och ut aggrisivitet eller rädsla är inte något som är bra att förmedla om man är ute i skogen. Individer som förstår det jag skrivit kan använda det till sin fördel för att stöta på djur i det fria, Inga djur ogillar mig, jag har inget ont att avspegla genom mitt fält.
 
Kärlek översatt i frekvens upptag, som en omfamnande värme, lite över kroppstemperatur så att man värms utav upptaget. Det börjar med att överföras till hjärtat och det värmer blodet som sedan tempurerar kroppen. Hur skulle du kunna säga nej till att vara nära någon som värmer dig utan att du ska behöva ge något tillbaka?
 
Det är ett universellt språk, och alla har inte lärt sig använda det, det är det äldsta sättet att kommunicera på och är mer universellt än matematik. MEN. att kommunicera med känslor, kräver att man är i balans med sig själv helt och hållet så att man kan känna och förmedla empati, matematik är det universella språket för att kunna kommunicera logiskt när empatisk förmåga saknas. (Temporärt avstängt.)
 

ANNONS
Av Slisk Lindqvist - 7 november 2017 16:58

 
If more understood how freeing it is to just forgive and move on, if only more people understood what they are going through right now, if only more understood how others felt, if only more people could wake up, if only a few more could accept others, if only some would stop listening to the daily indoctrinations, if only more people would say what they think without doubt or believing someone cares more or less them depending on what they say, if more people could just show some unconditional love towards anyone.


Live your life with the golden rule as your goal, think about it and understand what it stands for. Why do you treat others in ways that you would never accept yourself to be treated in?


If you are divided because of different ways of thinking, then learn to listen, understand and accept. Respect others, their opinions and answers, but never be afraid to tell others your truth out loud even if you think it will result in negative responses. 


Be yourself. Love your neighbor as you love yourself! So start taking care of yourself and learn that you are the only one who can change your enviorment, opportunities and future. YOU are the center, always. Your integrity is more important than anyone else, never put anyone else before you, don't life for others live for you, your feelings toward yourself are projected outwards and if you have good thoughts about yourself, then you change the surroundings thoughts. You will become a rolemodel till they understand that they need to be themselves and eventually become the rolemodel for others.

It's a chainreaction. Help it grow with genuine thoughts and feelings. Where LOVE is center of everything, even towards strangers. The world will change, eventually. 

   


Av Slisk Lindqvist - 7 november 2017 12:25

 
I know that we can do many many things, as long as we don't fear it and KNOW it to be true, not just think it. Empath is a very strange naming though, it's a placement into a small box.
 
Empath's are people that are in different stages of the creators consciousness.
That is what I believe it to be, 
but If people that have partly awakened instead believe this to be the whole thing, "I am an empath, i know how others feel when I talk to them, I also know if they lie or not."
Then they still need to take care of their own shit first.
 
Many "empath's" out there talk about how you should take care of yourself, be egoistic, bla bla bla, you need to shield yourself from negative energies or people, bla bla bla. These are what I see as hypocrites, in my eyes they are more or less monkeys that just figured out that they can peel of the skin of a banana. Hate is really the wrong word here, but i strongly dislike others that "evolve" and then thinks that they know everything. We don't know anything, this body don't know shit. NOTHING, NADA. I say this, because I have met many that claim that this or that, is how you should do it.
 
I have a whole other understanding of the whole thing. As an "empath", you will get in situations that are uncomfortable, because that is in what stage of learning you are, I am currently in the stage of loneliness, that is because I need to learn to cope with that feeling.

  1½ year ago, I had an awakening experience, I was 1000% happy and loving of all beings, all my fears vanished and I tried to teach others how to "evolve", get enlightened. I see it as awakening from the brainwashing indoctrination that we have been through our entire lives including the pop culture and movie indoctrination's.
 
I have talked to a bunch of people, and I did not just feel some of their feelings. I became them, their heartbeats, their sense of time, their problems, their agonies, their pains, and i mirrored it, right into their faces, and I was the one that got crap for it, because I was behaving strange. Karma is DIRECT, to learn something, it is needed to be a part of you directly, not in a couple of months etc. So being that is not being attacked, that is others not understanding themselves and you should not shun them for it, by saying that you need to protect yourself or something else. Just accept the truth, and see past it. I had problems with that so I got in many discussions at the time. Getting into situations that I didn't really like, but they where needed to get me where I am now. Still learning, I am young. (31)
 
When I came to be in this form of existence, animals went from "Hey, It's okay if you stay away from me, the 10 km range is good, great. Thanks!" to "OH I NEED, I NEED TO SAY HI. PAT ME PAT ME PAT ME!!" Dogs almost dragging their owners to the ground just to come close to me, and the owners telling me that it was the first time they acted like that, I have had that experience from time to time my whole life, and that was domesticated animals, now comes the fun stuff, wild animals was really, really curious. They wouldn't run, attack or anything, they just minded their own business. Insects though, they don't accept limits, I have had, all sorts of insects landing on me or near me. I moved a wasps nest big as a volleyball without a single sting, non aggressive behavior from them. Back to insects, when I meditate, I get in the same frequency range as the insects, I don't feel them on my body, because we resonate, when you resonate, you are friendly, when you are friendly, there is no need for aggression.

It was not only animals, I felt nature, I felt how the trees and bushes etc was feeling. We don't notice them, and they are conscious. Believe me. Nature knows what is going on. This may feel like the rants of a mad man with great delusions, but truth only shows to them that are at the right stage. You can't just get it because you want it. When you are at that stage in the emotional path you start to feel lonely and cold, and saddened even though you are really happy, you KNOW that you are not going to be here for ever and you know where in the stage of life you are. I know how much time I have left. I don't care, I want to experience as much as possible till then, or help others to understand that there is more to life than being stuck in a cycle.
 
I also came to the understanding that time does not exist, so we live as long as we have our cycle, it is individual perception for everyone.
 
At the same time, I have gone through something strange, I shifted reality, even if it was a change in dimension or not, it's still the same, my reality changed because i looked upon it with other eyes, I perceive the world differently, the changes are just there so that I should notice that I have changed. I went from a miserable person, to a very happy individual, that kind of has become more or less ignorant to daily life hazard's and cycles of others.
 
Meditation helped me lots and lots, It got me to understand that we are all more or less one, life here is about learning how to understand others, acceptance, forgiveness, respect and unconditional love to anyone. That Is why I don't feel lonely or sad anymore, I also try to help others get through their problems, as the ones that are about to awaken show the same attributes of thoughts. They all seem to be desperate for happiness and reason, they all show signs of depression or anxiety. Why?
Everyone does not have this startling experience, but these individuals in particular often enough have old problems that clogs their path ahead. That Is why I wrote that people need to take care of their own shit.
 
Within the most critical core of my enlightenment, I saw my whole life pass by, it was strange, I was laughing, and crying, all the memories where so vivid, like I remembered something from yesterday or five minutes ago. I saw a chain-reaction of all the miseries that I had lived through, and all the decisions that I had taken, from the start till the moment that led up to the situation that I was in at that given moment. That was so clarifying, I had to change things. So I became a Vegan.. The end.
 
Kidding. I forgave my father, I told myself that if I no longer fear him or get angry at him when I meet him then I would forgive him in words not just in thoughts, HE needed to hear that from me that he was forgiven, talking with him was like talking with a long lost friend and that felt really strange, I hadn't been talking with him in about 15 years, I also called my mother and met up with my sisters that I hadn't talked with since my brother committed suicide back in 2011. I never really got sad when he chose to do that, I got angry. I now know that he had his reasons and that is all that I need to understand, and I really did become a vegan because of the awakening, seeing a vision of a living animal when looking at meat was not going to make me put it in my mouth and feeling living entities feelings and heartbeat didn't really help either.

There has been much written, and much untouched, like "time travel", the weather changing depending on my feelings, dreaming of the future, telepathic ability, my view of what mental issues really are, my view of what a psychosis is, the heart, the universal language (the fully logical one's think it's math), the electromagnetic field, frequencies, auras (frequencies in the field), the body, light "radiation", my understanding of angels and demons spiritual "woo woo" (like some like to call it), feelings, artificial technology (ai, robots) and much more.
 
It is some day going to be followed up on my youtube channel that is currently on pause till I feel for it. ^^  
 
Much love to you few readers out there, learn to accept the teachings and forgive even the most difficult of things, nothing good is coming from dwelling in the past. WE LIVE NOW. Try to implement "the golden rule" to your everyday life. It will give you good experiences, love is giving so give without prospects.

 

     

Av Slisk Lindqvist - 28 september 2017 21:16

 

Känns som en evighet sedan jag bara skrev utav mig hur jag känner för stunden.

Till och från i mitt liv så har jag varit spirituell, trott på andar etc, men det slutade när jag hamnade i min mörkare period, som jag till och från dyker in i utan någon direkt vilja. Jag stod i köket och efter att jag gjort min gullök och banan smoothie.  så tänkte jag på, varför i hela friden föddes jag med de egenskaper jag alltid haft, men som tonat upp och ner i frekvens genom livet, jag är  över 30 nu och jag blir så förvirrad, varför är jag en empat, jag har inte reagerat på det i mina tidigare år, först efter att depressionen gick över började jag reagera på att jag känner andras känslor oavsett avstånd, häftigt säger en del, men när jag synkroniserar med någon och inte förstår om det är min eller någon annans känsla jag avspeglar då blir det problematiskt, jag blir fortfarande förvånad när jag känner kärlek, jag tror att jag är kär, men det visar sig vara den där sensationellt chamiga individen som är kär i någon annan och en själv är bara någon sorts energi stolpe som inte duger till något. Jag vill ha kärlek, jag vill ha en partner, inte såhär, definitivt inte såhär, helt random så blev jag scammad på 1000 kr häromdagen, jag bryr mig inte så mycket om pengar, eller jag vill inte det i varje fall, men från ingenstans så hörde en konstig typ uttav sig, och ville köra videosamtal, jag har inget emot det, och vi skulle försöka astral projicera tillsammans, något som jag inte lyckats med än, hon tyckte att det kanske skulle vara motiverande om vi gjorde det tillsammans, så hon ringer upp, och jag får en shock, jag hade intet alls målat upp personen som hon var, två år yngre och vacker som få och en jättecharmig personlighet, som typ var upptagen med en annan. Stoppade inte mig från att sjunga hjärtats sång, men jag tror nu i efterhand att jag nog syncade med henne och vi blev en den natten, det fick mig att sluta tänka på att jag hade blivit scammad, men det gjorde mig riktigt jäkla svag för henne. Det är inte första gången det hänt heller, förra året vid den här tiden så var det en annan, samma situation praktiskt taget, jag var i djup syncronisering med henne det gick utför, för att jag fattade inte att jag hade synkat och mina känslor var hennes känslor, mot en hon dejtat i ett år. Awesome right. No fucking wonder att jag blev kär i allt och alla när jag var yngre. Det har inte varit till någon fördel, hjärtat har krossats otaliga gånger och känts som en isbit i bröstet. Jag är fortfarande i synk med henne, den där 88:an som är jätteglad och fridfull. Jag vet inte vad jag söker, men det är inte att vara det tredje hjulet eller känna andras känslor. Jag behöver meditera mer så att jag upptäcker det fortare. Hur ska jag annars kunna hjälpa andra?  

Jag blir alltid andra valet om jag ens blir ett, jag tor att det har med mitt självförtroende att göra, jag ger upp om någon annan finns med i bilden, jag känner mig inte värdig den andra individen. Jag vill bara ha en egodöd och glömma bort allt för en stund. 

 

   


 

Av Slisk Lindqvist - 28 september 2017 02:38

 
Jag tycker att det är kul att folk tror att han kolapsat mentalt. Jag älskade karaktären, nu har jag accepterat verkligheten. Folk har svårt att koppla vad han säger för att de inte förstår, så det enda sättet som de kan gå vidare på är att bokstavera vad de inte förstår, och identifiera det som en sjukdom. Att stå utanför sitt ego och förstå andras tankegångar är skönt, det är bara en upplevelse, jag är inte helt fri från mitt ego, om jag varit det så hade jag nog inte identifierat mig som den jag är och jag hade kunnat släppa saker mycket fortare än jag gör, 12 h känner jag är lång tid, och även om jag inte har en känsla kopplad till upplevelsen så nöter mitt ego på det, i ett försök att sänka mig till dess nivå av tänk. Jag vet inte hur många utav er där ute, det egentligen är som förstår vad jag säger, men jag vill vara helt fri från identiteten som byggts upp av andra och omständigheterna kring egot. Det är dags att lägga ner garden och släppa in lite ovisshet, på så vis växer man som individ, och när man växt tillräckligt för stunden, så förstår man hur vi alla är en och samma i grunden, att egot är det som särskiljer oss och får oss att bete oss konstigt eller helt enkelt utföra dumma dåd eller uttrycka oss utan omtanke för andra.

 

Allt vi tar in bygger vårat ego åt en eller annan riktning, därför bör man äta så mycket som möjligt, all information kommer få en att spricka och när allt som var i alfabetisk oordning ligger där och skriker efter en, så kan man ta en och en och urskilja varje fall från varandra och skapa en ny uppfattning och oordning som man själv förstår bättre, trångsynthet försvinner, för att det existerade bara i karaktären man lever ut, kärlek tilldelas alla för att ingen ska behöva känna sig utanför, man slutar lyssna på andra och tar egna beslut, allt för att skapa en bättre värld för alla och inte enbart som egot vill ha det till endast sig själv. När man kommer från sitt egoistiska leverne, så blir befrielsen obeskrivlig. Jag vill göra mig utav med allt som fick mig att bete mig egoistiskt och jag vill ha så lite som möjligt, för vi behöver inte allt som alla tycker att vi ska behöva, dator, säng och en lampa det känns rimligt för mig just nu.


Antingen så gick allt det här in eller raka spåret ut. Anyway, hoppas att det var god läsning.

   


Av Slisk Lindqvist - 10 september 2017 14:45

 
Jag anser mig själv vara väldigt öppen och förstående, till många saker, mest för att det finns så mycket att veta att man inte på tusentals livstider skulle få med allt, därav vet jag ingenting. Jag har fram och tillbaka påpekat att drömmen om framtiden som jag ser framför mig är en byggd på förståelse, öppenhet och kärlek, där sjukvården inte längre snittar upp någon och byter ut delar ur kroppen när de "slutat" fungera. Eftersom att allt som vi anser existera är egna frekvenser så måste det också gå att harmonisera allt kaos. Framtiden som jag ser är byggd på ljus och ljud terapi. Kroppen behöver inte annat än det för att fungera. 


Alla tankar som du skapar, alla känslor, minnen och handlingar skapar sin egna resonans i ett fält inom och runt dig, det här fältet kan interagera med andra människor och det är genom det som man kan känna sympati eller empati, för att man känner den andra individens resonans genom sitt egna fält, det jag pratar om är inte hokus pokus, för 200 år sedan så hade det nog låtit som så och jag hade hamnat i en fin säll med "krama mig själv" utstyrsel. Inte i dagens samhälle, varför? Jo, för att om man finner intresse i fysik och forskning så lär man sig att förstå att det jag säger är långt ifrån nonsens. Allt som existerar eminerar ett elektromagnetiskt fält, så att det kan hamna inom ett frekvensband som gör det synligt och erkäns till existens. Tänk på den ett tag. Vad händer då med de frekvenser som inte är synliga då? Existerar de ej? Många som inte kan ses är fortfarande mätbara, men mycket har vi fortfarande inte teknik för, än, för att kunna se helheten. 

Det finns ljus, aroma och ljud terapi idag, dock så känns det inte speciellt seriöst när en dam i 40 års åldern kommer in, ser ut som en hippie och pratar om änglar och menar på att hon kan hela en med endast sin tro, men som jag skrev nyligen, allt eminerar ett fält av olika frekvenser, allt, även det som vi väljer att klacificera som gott och ont. Färger oavsett om det är ljus eller fast, har sannolikt samma frekvens om det är så att det är samma nyans, de har dock samtidigt en eller flera frekvenser med sig som sätter måttet för hårdhet etc. Enda anledningen till att du inte skulle kunna tänka dig tro, på att specifika frekvenser som kan göra dig frisk, är för att du är ignorant, och du är fortfarande låst i en lögn byggd på girighet. Det finns massor av människor som har fallit offer för girighet, jag har aldrig riktigt känt behovet av att ha mycket av rikedomarna, jag skulle bli fattig samma dag jag vann 30 miljarder, för att jag skulle börja skuldsannera alla runt mig och sen random arbetare världen över till dess att pengarna var slut, utan en tanke på framtiden, för vad ska jag med pengar till senare? Det har inte gjort någon speciellt glad egentligen.

Lycka kommer från kärlek, en av de starkaste frekvenserna som existerar, den som alla slutligen måste lära sig använda om de ska kunna överleva och vara friska.

Här är en forskare som gjorde så stora framsteg att, girighet var tvungen att stiga in för att stoppa allt. 
Dr. Royal Raymond Rife.

Här är TEDx Talken som nämndes. 


Det finns fler saker som dyker upp varje dag, jag skrev tidigare om alzheimers, hur de använder ultraljud för att bota sjukdomen. I år kommer det antagligen börja testas på människor, det är ett av de snabbaste från djur till människo övergångarna sedan "upptäkt". 

När något är ur synk så slås den tonen bort av den starkare tonen, men om den starkare tonen inte existerar, så tar den icke synkade tonen över. Så går vi till stenar, som har olika färger, de har tydligen också olika betydelser, men de betydelserna har framkommit utifrån erfarenheter av frekvenskänsliga individer. Så som jag är till och från, de har bland annat kallats siare, medianer, aurorer, häxor, etc men en av de som jag känner står ut mest är empat, numera ett nyare uttryck dock inte speciellt mycket använt, speciellt inte inom psykologi, som försöker sätta en lapp på alla frekvenser utan att de förstår det själva. De har ett nytt uttryck dock, HSP, Hyper Sensitive Personality, det är praktiskt taget psykologer som erkänner att empater existerar, men jag själv anser att HSP är steget innan Empat och någonstans inom/efter Bipolaritet. Mer människor borde stänga av TV eller kanske lämna telefonen på bordet när de går ut, många fler bör meditera, meditation, att låta tankarna tystna och att bara vara, du behöver inte sitta stilla och sluta tänka, du behöver bara försöka stilla ditt jag, så att resonansen i din kropp kan åter stabiliseras istället börja bekämpa problem som vi fått med kroppen. Jag har bara diskuterat fysiska frekvenser runt dig utan att gå in på en annan sak, allt har en frekvens, även det som du äter, därför är jag vegan, och försöker vara så strikt som möjligt med vad det är jag stoppar i mig, alkohol t.ex får mig att uppleva upp till en timme med värk i kropp och  leder, det är orosväckande, men jag vet att det jag gör är att sänka min frekvens till den frekvens jag förtär, därför anser jag alkohol vara ett gift. Fast att det endast har en lägre frekvens än vad jag har när jag är på bra humör. 

Du kan lura din kropp att du är glad tills du blir glad, bara utav att le. Så le mycket gott folk. 

 

   


 

Av Slisk Lindqvist - 8 september 2017 11:46

 

Jag drömde om björnar inatt igen, drömde om björnar när jag var på västkusten också.

"Det var två stycken, de hade nästan drunknat och jag gick fram till dem fast att de var långt mycket större än mig, det är en liten bit som är blank i drömmen, sen var jag fast i en stolpe som var en halvmeter in på land från havet eller sjön och en av björnarna kom långsamt fram emot mig med aggresivt öppen käft, som att han ville äta mig, jag satt fast, så jag kunde inte röra mig, en kort millisekund var jag livrädd och trodde att jag skulle dö, men det släppte och i samma stund så föll björnen över mig, hans tyngd var enorm, jag kvävdes nästan och jag försökte ta mig loss, det är en liten bit av drömmen som jag inte minns för jag kom loss i samma stund som björnen reste på sig, jag var någon annanstans och så vände jag mig om och där stod den ena björnen på stranden, den var så ledsen, jag blev ledsen, så jag gick fram till honom och kramade om honom och björnen kramade mig, jag kände en otrolig värme, så vände han kinden emot mig och sa något eller rättare sagt våra tankar var i sync och han tänkte något som jag hörde, så jag tittade på hans kind och där var en fästing, ganska så stor, så jag skulle ta bort den, men jag fick bara bort kroppen, samtidigt skrek det till, aj mitt ögonbryn, han blev en människa, jag hade tydligen fått tag i hår samtidigt och jag såg en sträng som ett sugrör från fästingen, jag tog tag i det och jag fick ut den och fästingen som var ca 6mm i diameter, mannen/killen gick tillbaka till att bli en björn igen, och jag blev rädd för fästingen eller snarare, jag kände stort obehag över den eftersom jag lyckades tappa på GOLVET jag var i ett kök och fästingen var hungrig och sprang efter mina nakna fötter och ville tugga på mig så jag hoppade upp på en möbel och tittade ned."


Då vaknade jag och drömmen slutade, jag kollade efter fästingen, men så kom jag underfund med att jag hade vaknat, klockan var 4 i morse för att jag har vibrationslarm som går av då. för att jag ska komma ihåg drömmarna och för att jag ska kunna styra över mina drömmar när jag somnar om. Tror dock att den andra björnen var död. :( Precis innan jag somnade igen så tänkte jag på att jag vill se björnbröder igen. I belive that my spirit animal is a bear.

 
 
Om BJÖRN är ditt kraftdjur:
Du är säker och bestämd, med en stark närvaro.
Du är en kraftfull helare, oavsett om ditt fokus är fysisk, emotionell eller spirituell healing.
Din kreativa gnista gör ibland att du behöver perioder där du drar dig undan, och du brukar komma ur dessa perioder med nya idéer och projekt.
Vinter är definitivt en tid att ära ditt behov av tystnad, ensamhet och tid åt dig själv, medan våren är en tid att agera enligt de tillfällen som finns utlagda framför dig.
Du är mycket självständig, föredrar att göra saker själv hellre än att be om hjälp.
Du är en överlevare.
 
 

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se