- querzion - the way of nevyn

Senaste inläggen

Av Slisk Lindqvist - 25 augusti 2017 00:25

 
Jag tittar på väggen och så funderar jag på hur framtiden ser ut, mina förutsättningar och min historik är liksom blank, lika stengrå vit som färgen på min vägg.
 
Hur jag tänker funderar jag på, då jag ena stunden vill skapa något som förändrar skolan, för att i andra stunden, skapa förutsättningar till rent dricksvatten vilket för övrigt är asenkelt, för ett halvår sedan så startade jag ett halvt dussin projekt, de är fortfarande i uppstarts fasen, jag började i vintras spela in videos, och sökte efter olika sätt att bekämpa sjukdomar på, då jag har fått för mig att kost och andning är problemet till många av de för tillfället obotbara åkommarna.
 
Mina svajande känslor skruvar upp och ned mitt tempo och min motivation hela tiden, jag började reflektera på det mer och mer, efter alla gånger min vän nämnt att det kan vara bipolaritet, jag hade inte tänkt på det alls om det inte var så att jag i Februari började skriva en dagbok, den bok som sett mest förändring på mig och varit med i alla väder av känslor. det syns till och med.
Jag har planer på att skriva två böcker, bara det att den ena inte kommer uppskattas alls, det kanske inte ens den första gör. 

Jag ville bli en riktigt bra spelare i League of Legends, nu när jag testade det sist så gick hela matchen åt helvete pga mig, jag har alltid spelat dps/tank där. jag kom underfund med att övning ger träning. DVS jag är helt värdelös, men jag har alltid i mina mest extatiska tider blivit temporärt svinbra i allt som intresset fastnar vid, det gäller bara att stanna där tillräckligt länge, men hur stannar man vid en sinnesstämmning när man hela tiden tappar fokus och när man endast orkar hålla fokus så länge som man har någon att skapa med? Precis, jag tröttnar på saker när jag blir ensam om att göra dem, spela LOL, var kul, dock fruktansvärt mycket roligare när vi satt en full stack och spelade om dagarna, och vi kunde ha blivit bättre om de jag spelade med inte var casuals, det samma gällde WOW, LOTR, SWTOR, HON, etc etc etc, varenda spel jag spelat någonsin. Jag vill inte bara lyfta mig, jag vill lyfta alla runt mig, det är anledningen till att jag berättat och bjudit in folk till mina tankar, så att jag som person inte försvinner. Samtidigt så känner jag mig så ensam hela tiden, dygnet runt, inte ens mina bästa vänner kan få mig att känna mig omvälvd av något. Just ja, jag spelar Paragon, jag kan drömma om att bli bättre där, för att jag spelar support och alla sitter och spelar det som att det var CS och totalt skiter i vad man ska göra, så går det när man introducerar MOBA till third person 11 åringarna. Awesome. 

Undrar vad länge jag har känt mig totalt fucking värdelös, det känns som en evighet. Speciellt som jag hela tiden känner för att inte existera. Jag tänker inte göra något, hade jag tänkt göra något så hade det stått i dagboken så ingen kunde läsa förens det var för sent.

Pratade med Bea för några dagar sedan, jag vill öva upp min röst, det vill jag varje gång som jag känner att humöret ligger på den lättare delen av vågen. känner även för att elda upp allt och sen bara ta en promenad också och bara skita i alla andra som existerar runt mig.  Totalt bara tappat intresset till att meditera också, det där med allmänbildning har jag också tröttnat på, jag känner inte alls för att hänga med på vad som händer, helst hade jag nog bara velat sätta en spruta i armen med serotonin och hoppas på att jag inte gick helt bananas på glädjen. 

Dream on, dream on. Watch ot et's dangelous!
 
   

ANNONS
Av Slisk Lindqvist - 6 april 2017 00:20

 

I made a video on youtube, was talking about the Mandela Effect and electromagnetism, I said that I would link the videoes needed in my video, but while searching for what I needed I came upon a video, that is really good and very near to the belief that I have. It was almost complete, I became so happy that my heart started to go bunkers. ^^ Anyway here is the video, I believe that the heart is our communication source, and It is true, Every feeling is going through the heart.In the end there was an interesting thing so here is the link that is in the video! =>> Sience of the heart

Here is a Tuning session. This is old healing!   

ANNONS
Av Slisk Lindqvist - 4 april 2017 21:24

 
Jag har till & från postat och pratat om Nibiru. Ett historiskt dokumenterat igenom civilisationer runt om i världen och har avbildats som ett solsystem med 7 planeter runt en dvärgstjärna som passerar igenom vårat med jämna mellanrum som även det har avbildats som ett system med 12 planeter innan den 12:e ens hittades. NASA har hittat ett solsystem som de kallar "Trappast 1" som är ett solsystem med 7 planeter i cirkulering kring en dvärgstjärna och som senaste informationen angett. Det är vid Keiper bältet och är antagligen anledningen till att meteorer slungats mot jorden.
 
Kulturer världen runt har avbildat solen som ett plasmaliknande fenomen, och nästan alla de första civilisationerna berättar om gudarna från himlen. Det som varit nonsens för en stor del människor kanske inte är så långt från sanningen som vissa tror/trott.
 
Jag är så nyfiken på vad som kommer hända, och det är antagligen anledningen till att underjordiska byggnader byggts överallt i hela världen. Både i nutid och dåtid. Det är I varje fall väldigt intressant. Till och med matematiker har bevisat systemets existens, för att det är det enda som kan beviserligen kan förklara vissa planeters konstiga rörelse, och när saker och ting händer i cykler så börjar man verkligen fundera på hela simulerings teorin.Hopi Indianerna skapade fullt med profetsior för mycket lång tid sedan här är några.
 
"This is the First Sign: We are told of the coming of the white-skinned men, like Pahana, but not living like Pahana men who took the land that was not theirs. And men who struck their enemies with thunder.
 
"This is the Second Sign: Our lands will see the coming of spinning wheels filled with voices. In his youth, my father saw this prophecy come true with his eyes -- the white men bringing their families in wagons across the prairies."
 
"This is the Third Sign: A strange beast like a buffalo but with great long horns, will overrun the land in large numbers. These White Feather saw with his eyes -- the coming of the white men's cattle."
 
"This is the Fourth Sign: The land will be crossed by snakes of iron." Järnvägar.
 
"This is the Fifth Sign: The land shall be criss-crossed by a giant spider's web." El ledningar.
 
"This is the Sixth sign: The land shall be criss-crossed with rivers of stone that make pictures in the sun." Kan det vara solenergi som utvinns?
 
"This is the Seventh Sign: You will hear of the sea turning black, and many living things dying because of it." Oljespill som hänt till och från, det stora vid "Gulf of Mexico?"
 
"This is the Eight Sign: You will see many youth, who wear their hair long like my people, come and join the tribal nations, to learn their ways and wisdom." Det här håller faktiskt på att hända, Jag funderar själv på att resa till Arizona för att lära mig att leva efter indianernas vis. Och i runt ett år nu så har indianer i Amerika bett folk att resa till dem för att lära sig. Sen kan vi även göra likhet med den stora oljedemonstrationen som pågått i ett halvår eller mer i USA på indian territorium.
 
"And this is the Ninth and Last Sign: You will hear of a dwelling-place in the heavens, above the earth, that shall fall with a great crash. It will appear as a blue star. Very soon after this, the ceremonies of my people will cease." Nasa och ANU har börjat hänvisa teleskopamatörer att vara med i sökandet efter Planet 9 och de hittade ju nyligen Ett helt solsystem med 7 planeter kring en dvärgstjärna som då var utanför Keiperbältet och nu sägs vara i vårat solsystem. Solen har varit blå förut, man kan läsa om plasma solen och elektromagnetiska plasma strålar och hur de fungerar så kan man ta och läsa om alla avbildningar, ristningar etc som finns som avtecknar solen med ett kors och plasmastrålar från den ner till backen. Det känns som att något stört vårat elektromagnetiska fält vid det tillfället.
 
Aldrig tänkt på att många civilisationer byggde hela städer i berg etc. som var vattentätt och har spår efter alger... Jag likt många andra har börjat koppla ihop hela bilden. Något stort kommer att hända, det märks senare och det här är nog anledningen till att alla Fema läger världen över har byggts. Hopi indianerna har många intressanta profetsior. Jag hittade dessa på den här sidan. =>> http://www.crystalinks.com/hopi2.html <<=
 
   

Av Slisk Lindqvist - 3 april 2017 17:02

 

Som titeln påpekar, det kvittar fasen hur mycket bevis man än lägger fram när det är en inbiten agnostiskt vänster skeptiker som tror att all den läser är sant och inte jämnför med aktuell forskning. Kött är farligt och fett är farligt pga kolesterol, alla de största sjukdomarna uppvisar symptom som är pågrund av en och samma huvud problem.. Kolesterol. Hur svårt ska det vara att få in i huvudet på folk?

Vid tillfällen som dessa så hoppas man att de får en av kolesterol påföljderna och dör av en av de vida kända symptomen. Fuck you! Eat lard and die young! Så kan människor som är förnuftiga nog att gå över till helt plantbaserad kost leva lyckliga utan tankar på att giriga män och kvinnor förstör världen bara för att döda djur. Gluttony is a sin, more or less making you die earlier than expected, that is why it is a sin, because you die from it.

Och nu när jag är lugn igen. Se Cowspiracy och byt kost.

 

   


 

Av Slisk Lindqvist - 3 april 2017 16:15

 
Det här är min tes.
Jo, jag knepade ihop en tes, det tog mig över ett år, att till och från läsa lite om allt möjligt och vill du ta en titt på den och känner att det är intressant, så kan du även sätta dig och läsa informationen som jag länkade under.

Det här är min Alzheimers tes.

 
Plack!
Kolesterol, blir förövrigt plack, och det är en "hård" beläggnnig som försämrar ellet stoppar blodflödet. Det är den främsta byggstenen till gallsten, antagligen även njursten.
Placken finns även på nervcellernas nervändar i hjärnan, som resulterar i att synapserna inte kan skapas och som i sin tur försämrar hjärnans funktion att kommunicera mellan cellerna.

Vad är en synaps?
"Nervsignaler är elektriska impulser som uppkommer på grund av spänningsskillnader över neuronets membran. När signalen löpt genom axonet mot nästa nervcell överförs den till närliggande dendrit genom en så kallad synaps. I synapsen omvandlas den elektriska signalen till substanser, så kallade neurotransmittorer. I mottagarcellen sitter en grupp receptorer som återomvandlar neurotransmittorerna till elektriska signaler och skickar dem vidare mot nästa nervcell." - Hjärnfonden
 
Jag är så trött att vi bara tar hand om symptom:
Jag ser bara en fiende och det är ett för högt intag av kolesterol via trans fetter och mättade fetter från diverse animalier och "syntetiska" livsmedel och även vegetabiliska.
 
För att motverka kolesterol och plack uppbyggnad så byter man helt enkelt till en kost som innehåller mycket kväveoxid och askorbinsyra dvs. Grönsaker och frukter som innehåller Nitrosaminer (Nitrat/Nitrit blir Kväveoxid i kroppen) och C-vitamin och det existerar i väldigt mycket mer än bara citrus. Det SKA vara ett kontinuerligt intag och det bör vara minst 2x intaget av animalier om det ens räcker. för att man ska leva längre och helst utav allt slippa problem som
Hjärt och Kärlsjukdomar, Diabetes, Övervikt, Demens, Alzheimers, Stroke och andra liknande sjukdomstillstånd där läkare rekommenderar att man byter kost pga kolesterol.
 
Det finns sticktest och studier som påvisat att en helt växtbaserad kost även kan i vissa fall dra tillbaka cancer till en mindre storlek och minskar definitivt risken att dö av ett kolesterol symptom med otroliga procent skillnader.
 
För de som har emot det jag säger:
Nej, jag är ingen dietist, men de flesta dietister verkar tro att om man ökar kolesterolet och minskar snabbenergi intaget så löser sig problemet av sig självt. Det påvisar okunskap, och hur de blev dietister från start, var antagligen via att sitta och läsa tills huvudet sprängdes utav den epokens forskning, Vegan studier finns i massor och det har bara nyligen öppnats upp med tankar om Askorbinsyra, jag ligger antagligen bara några hack före eller efter. Det märks senare.
 
En Växtbaserad Livstil:
Att äta växtbaserat betyder inte att man hoppar in på en diet, för att man kan faktiskt äta så mycket man vill, bara man håller sig undan fetter, socker och animalier, bra fetter får man från Avocado, de fetterna påfrestar inte kroppen. Sen kommer behovet av att få i sig Omega3/6 och B12.
Alger innehåller massor av Omega, det var så det hamnade i fiskarna. B12, får man från bakterier och det var längesen som vi drack ur ett vattendrag i skogen, så suppliment är väldigt bra att ta, dagligen eller i veckodos.

Min väg till växtriket [Playlist]

 
 Jag tackar för mig och hoppas att ni tar till er mina tankar.
"Inget mörker är utan något ljus. Inget ljus utan Mörker. Balans." - Slisk lindqvist
 
 
Plack är Kolesterol:
[ http://prntscr.com/erwir7
Orginal: - [ https://goo.gl/0G0qn0

Börjar med Engelska Källor, Svenska kommer nedöver.
Mic. The vegan via Youtu.be:
Alzheimers - [ https://www.youtube.com/watch?v=390qtST0SIA
Cholesterol - [ https://www.youtube.com/watch?v=vBtfzd43t8o
Cancer & Dairy - [ https://www.youtube.com/watch?v=HXWaCfWi1_U
Diabetes & Dairy - [ https://www.youtube.com/watch?v=gIcSPwsNUyE
Gut Bacteria - [ https://www.youtube.com/watch?v=_4XEXr2Yd5Y

Studier & Information:
Translation of Alzheimer's Paper:
[ https://goo.gl/0XFHvF

Brain Artery Picture Source (Alzheimer's Atherosclerosis Study):
[ https://goo.gl/Jzn0gQ

"Almost every North American child over the age of 3 y has some degree of aortic fatty streaks"
[ https://goo.gl/3V1Y4j

"Atherosclerosis is easily produced experimentally in herbivores (monkeys, rabbits) by giving them diets containing large quantities of cholesterol (egg yolks) or saturated fat (animal fat)."
[ https://goo.gl/nh9Ux2

Clogged brain 15 years before Alzheimer's article:
[ https://goo.gl/LEAGat
Original Study: [ https://goo.gl/WMGIH8

Alzheimer's Vascular Disease Study:
[ https://goo.gl/GS5Sxw

Hypoperfusion & Alzheimer's:
[ https://goo.gl/jVhiOX

Ideal Cholesterol (Loren Cordain):
[ https://goo.gl/YC5T9Q

Okinawan Dementia:
[ https://goo.gl/cXqzGJ

Copper, Saturated Fat, Alzheimer's
[ https://goo.gl/abw9qC

Alzheimer's Genes Nigerians:
[ https://goo.gl/CLwLZU

APOE & Cholesterol Study:
[ https://goo.gl/8W3ksn

Hjärna: [Information]
[ https://sv.wikipedia.org/wiki/Hjärna
[ http://www.hjarnfonden.se/

Plack:
[ https://sv.wikipedia.org/wiki/Plack (Värdelös)

Alzheimers: [Symptomet av dieten]
[ https://goo.gl/GfFXr8
[ http://www.alz.org/alzheimers_disease_what_is_alzheimers.asp
[ https://goo.gl/unbbtM

Diabetes: [Symptomet av dieten]
[ https://www.diabetes.se/
[ http://www.kostdoktorn.se/diabetes
[ https://goo.gl/jkCXAy
[ https://sv.wikipedia.org/wiki/Diabetes


Nitrosaminer: [Nitrat/Nitrit] - Kväveoxid
[ https://goo.gl/26bwub
[ https://sv.wikipedia.org/wiki/Nitrosaminer
[ https://goo.gl/DWlDPh
[ http://www.tobaksfakta.se/tag/nitrosaminer/
[ https://goo.gl/8hpLza
[ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6831466
[ https://goo.gl/dEX4tG
[ http://www.raysahelian.com/nitrosamine.html

C-vitamin: [Askorbinsyra]
RDI & Vitamin Nivåer: - [ http://c-vitamin.se/
[ http://kurera.se/vitamin-c-askorbinsyra/
[ https://sv.wikipedia.org/wiki/Oxidation
[ https://sv.wikipedia.org/wiki/Askorbinsyra
[ http://www.aftonbladet.se/halsa/article10371200.ab (Nämnde en intressant sak)
[ http://kurera.se/det-har-visste-du-inte-om-c-vitamin/
[ https://goo.gl/DNb0j3

 
   

Av Slisk Lindqvist - 29 mars 2017 19:21

 

Om vi är en allätare, varför blir vi sjuka av kött?
Om vi är en allätare, varför dödar vi instinktivt allt vi ser när vi är små?

Om vi är en allätare, har då veganer en genetisk hjärnskada? Right? För att vi kan praktisera empati mot ett djur, vi börjar gråta när vi ser ett djur fara illa.
Så om vi är allätare, då är vi verkligen hjärnskadade.

 

Det vanligaste sagt från en köttätande individ är påståendet att vi är allätare och att de aldrig skulle kunna sluta äta kött. Är det inte det svaret så är det protein frågan som dyker upp, vilket ALLT innehåller. Kött har bara en högre dos av det.
Nästa blir B12, "det får du ju från kött" NEJ, Djuret fick det från vatten och växter som innehåller bakterier, anledningen till att jag "måste" ha suppliment är för att vattnet vi använder är sterilt.

 

Jag berättade att jag skulle stödja alla lagar som kom på tal om att tvinga låtsas köttätare,
att behöva sluta äta kött eller minska på det.
Det är dags att folk slutar tro att vi är högst upp på näringskedjan, vi är inte i närheten.
 
  

Svaret var: "Jaha?"


Se den här videon: Om du är empatisk så är det här nog intressant och du kanske överväger att sluta äta kött och bli en växtätare som du blev född till.


   

Av Slisk Lindqvist - 29 mars 2017 13:20

 
Så, hur håller man en "diskussion" på en lugn och sansad nivå?
Den nivå som jag känner att den borde vara på, eller din?

Att bli bemött med stort öppensinne och försöka förstå den som har yttrat ett påstående, och utifrån förfrågningar utav intresse vidareutveckla ämnet innan man kastar sig över med ego och allt och kastar allmän fakta. Är precis så som jag uppfattar en diskussion och det kanske är utopi tänk att lyckas hitta såpass öppna människor att ha kring sig.
 
Det sistnämnda alltså att bli bemött av ego med fakta är så som jag känner att mitt oliktänkande har bemötts från alla baser. Hur jag har blivit bemött är känslan av att ingen är intresserad av det jag har att säga, och bara vill KONSTATERA att jag har fel. Det är inte speciellt öppensinnat och väldigt respektlöst, det är inte heller speciellt ovanligt att det här händer.
Så vad gör man? Hur går man till väga? Jag själv blir kallad ignorant efter att jag yttrat det samma fast att det egentligen endast är trångsynthet.
 
Jag har ett huvud fullt med teser och en specifikt var spekulationen ang. flat earth teorin som jag till slut debunkade SJÄLV, den är dock fortfarande intressant, för att jag anser att den borde tas upp allmänt och diskuteras, resonligt och inte som ett hot till verkligheten. Inget ska behöva vara tabubelagt.  Den blev i varje fall inte accepterad att diskutera med någon eller någonstans, annat än i specifika forum, och där lär man sig inget nytt, den relationen varade inte ens en dag. Bemötandet jag fick uppleva resulterade i att jag istället blev provocerande och att det tog 6 månader istället för 2 att komma fram till det resultat som alla andra sa, varför?
Det ska jag tala om! Jo, för att alla kastade på fakta och trodde att jag skulle ta åt mig det bara för att de uppfattade det som allmänbildning och att de hade rätt. Det är inte så man bemöter andra människor, speciellt inte när man missat att ifrågasätta ämnet/allmänbildningen själv.
 
Jag är lite speciell, lite av en snowflake, mest för att ingen är den andra lik, för alla utsätts för olika förhållanden. Så Autism Spektra har jag läst in mig på något, verkar som att beteendet med en yngre mental ålder är vanligt hos vissa, där mental ålder kan variera från person till person, jag tror mer eller mindre att det egentligen har men den individuellt personliga mognaden att göra, men det stoppar en fortfarande inte från att tänka kring den iaktagelse som har gjorts. Se det som att du behöver vara pedagogisk istället så blir det inte så svårt att prata med andra, jag anser att alla människor har lika stor kapacitet och intresset utger upptagningsförmåga och inte nån jäkla IQ etc mätning. Det finns inga mer intelligenta eller intelligentare individer, det finns bara olika folk med olika intressen och bakgrunder. 

Jag bemöts av mer oförstånd än öppenhet, och det är ett samhällsproblem allmänt, det är anledningen till att människor inte kan respektera varandra eller andras kulturer.
 
Så vad är en diskussion? Jag anser att det är en kamp mellan egon och man ger sig bara in i den om man känner sig intellektuellt berättigad och det resulterar i en eller flera monologer i oförstånd. Så hur ska man bryta ner det då?

Ska man då istället kalla det samarbete med fakta differenser,
när det gäller ett ämne som kräver helt öppensinne?
 
   

Av Slisk Lindqvist - 29 mars 2017 00:37

 

I am utterly tired of halfwits and people that think they know because they read facts and don't use their own brain and think. Maybe I am really wrong, but atleast I'm trying. I am angry at many and this is what I believe. No BS or anything. Just see the problems, accept the truth and become a Vegan, You where never even made to eat flesh from anything and most likely not the animals around you. So why the popculture belief of being an carnivore? Enviorment is the frikkin answer! We went north, and it was really damn hard to find blueberries in the middle of December! What was near to survive on? Cannibalism, read about it, and they probably started to hunt at around that time to. No I am not going to give you facts want them find them yourself. If you can't think for yourself GTFO! 

This is what I believe and I wrote it to the one person that is a Vegan that I admire the most.
Gary Yourofsky, a well known Vegan Activist. I am myself an extremist, mostly because everything is going in such a slow pace, we don't really have the luxuary to discuss the whole what are we going to do dilemma. I know what I need to do. What are you going to do?


 

 

Meat eaters... They will tell you the most funny stories, like that we are over populated and the only way to save earth and feed everyone is to kill a large part of the population, well that would work, would be a great idea, lets kill the meat eaters, well no. Because that is the ideas of someone that only thinks in the short run, and why would we repeat history? That is what we should not do, but still we do. The problem is that to few are vegans. None of us should even be anything else, but Vegans! Why? Because we don't need to eat meat and it is probably what is making people sick. Research! Learn! Take care of the world, it is a living organism. Stop being a parasite! 

How many of you even think about the fact that animals also needs food? They eat 15 times what it is worth producing that steak that you are about to eat, there are no frikking food crisis! [How much does a cow eat?] There is plantations big as smaller countries making food for animals everywhere, so they can sell the crops to dairy farmers, that make the cows  which is living ANIMALS fat as they at the same time make the cows produce milk by raping them over and over and over every year. Stealing their babies! What If you didn't need to torture all the animals?! Hmm. WELL THINK! I am really upset.

This is the only desert reduction program in the world, one "organisation" that started with one persons stupid idea.

 

Even if Allan Savory made a really darn bad decision that I detest him for, he found out something that every fucking human being should have in the back of it's head!!!

2/3 of the world is in desertification. Wake up and smell the roses!

Anyone read about the elephants he talked about? He say's that they killed over 40.000 elephants! They have long life spans, they usually live long and they have really good memory! They killed the old elephants, the elders, before they had teached the young ones, when they killed them they almost killed of all traditions for elephants, anyone noticed how elephants later on after this decision started to act? They got aggressive. Wouldn't you be angry If someone killed your relatives and left you bare with nothing else but grief?

I wrote another post but in swedish eariler. Here is the translation.
==> Media ads and news report on new studies, food and diets.
You want the food/diet that is being reported to be the top and the best.
Marketing offices notices the want and reports to Industry that accnowledge the need or want so they make the things sell it to a food chains and make tons of money,
you buy the product is happy and, you get sick, you go to a doctor, the doctor informs you that he will keep in touch, sends a bloodwork to a researcher which works at a science institute finds out what it is and needs to develop a product to counter the sickness, so the formula is sent to the
pharmaceutical companies create a working product, later on selling it to the nearby drug stores, you get a call from the doctor which prescribe the medication, you go of buying medicine, and the result of this is that you feel better ==> That is the "merry go round."

Damn I forgot to add in the schools which also receives the researchers information and students get knowledge about how important it is to have diversity in the diet built upon the thesises of people that depend on the money from a sponsorship from the pharma, meat and dairy industries. No money no research. Simple as that.
The schools teaches the basics about food diversity without any real proof or evidence that is built upon true excevation, just thesises/ theories that is pussled togheter upon the belief and habit of that we should have meat and dairy, chicken, fish and eggs in our diet. Because the majority of the world thinks we are omnivores? The only reason that this is not yet disproven is because of the biggest industries in the world, where the center for all attention is the US&A. 
Big Pharmas, Meat & Dairy Industry earnings per year is roughly pictures down under.
I did not search for the other stuff like "egg industry yearly profit" like i did with the other ones. This should be sufficient to prove a point. What these have incommon is that they have lots and lots of money and the use a lot on ads and act as sponsorship for reasearch at medical institutions and other things that helps your buisness out, like the meat and dairy is helping out with agruculture, farmers etc. This is a big industry that covers the whole world.

       

Making you want things because you have been duped to think thinks, then you get sick of it and all you can do is listen to what is there, work and pay your medical bill, because you wheren't thinking of the long run.
None of these things is on purpose, and it is not a conspiracy, it's just the way it spins around.

In the schoolbooks it states that we are natural omnivores. There is still no real research in my eyes and oppinion on this manner, it is most likely asumptions that led to be facts out of cherry picking because of a great ego. (on top of the food chain thing) So there is really a need for someone to take this on to a serious level of research. The very mention of that drug companies, meat, egg, chicken & dairy industry should be enough to think one byte more than a bit really, there are lots of really interesting points given out by Dr. Milton Mills, which I should research into even a bit more, for now I have not been able to find any errors with him or what he says, he proposes or rather states that we are natural herbivore's and I believe that to be true, and that enviorment and situation is what made us able to adapt to meat in the first place as a desperate emergency solution and not out of natural instincts and because animals gave a greater feeling of satiation, they kept on hunting, but still prioritized the gathering foods. Probably because they tasted better and still was easier to get than meat. Still not a commodity.


What is the impact of him being right? What is the impact of stating that every animal product is made out of suffering and is not probably even meant to be food
. As I said earlier, there is no conspiracy. This is the one who came first? The chicken or the egg debate. I do not think it was planned, I think they will do just about anything to maintain their power & money. It is a form of materialism rooted in love for money, more or less greed, that has corrupted the ones with money, to potentially wanting more and leading to some rather bad decisions.
Induviduals sometimes get lost and these industries have a lot of profit earned by induviduals, we should not be angry at them, rather forgive them and let them evolve to be the best people they can, which in my sense is to stop the animal holocaust and stopping with the bad decisions that could end up putting them in jail. We don't really have time to fight eachother, not now, not ever, because the world is struggeling on it's own and we are all trying to understand so many things and can not see all the connections.

This is a part of people not being thought by life that they are actually herbivores/Vegans, that we are loving people that do not have to live with a world filled with death and mutilations. Because we kill the animals, we are killing ourselves and the planet. Please reaseach animal cruelty, veganism, respect & empathy. Soul search yourself and for the love of God, please stop thinking it is okay to kill. It has never been. In this time, in this era,
we do not need to eat flesh of something living at all! It's barbaric!

Peace brothers & sisters of an equal world with the view of no suffering.


Herbivore arguments in these videos.

Here is the video that "debunk" the herbivore speculation. This is probably one that is not Vegan at all.
This is just speculations about cheese, but watch it, maybe it is true.

 

   


 

Presentation


The Philosophies of a Mad Man.

All Life is Equal.
All Life is Sacred.
Respect Life & Life will Respect you.

I Am Morally Strict and Righteous. We all need to Change for the better, because we are all Connected.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Är du troende?
 Ja.
 Spirituell
 Agnostiker
 Ateist

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  - querzion - the way of nevyn  med Blogkeen
Följ  - querzion - the way of nevyn  med Bloglovin'

Comment War


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se